Edrie Antonissen maakt vette hardstyle plaat met 2 Party dj’s!
15-02-2019  20:15

Vrijdag 15 Februari 2019
 
Edrie Antonissen maakt vette hardstyle plaat met 2 Party dj’s!
 
Een spijkerharde Hardstyle knaller die het zeker goed doet bij de fans van een wreed muziekske”!
Edrie (Antonissen 1975) heeft momenteel een carnavalskraker van jewelste te pakken met zijn feesthit; Frietboer! Sinds hij is gaan samenwerken met de Brabantse producer Andre Kooiman staat hij enorm goed “in de picture” met zijn laatste nieuwe singles!
Voor zijn allernieuwste project dook hij weer in de studio in Raamsdonksveer, waar hij samen met 2 bekende Party dj’s een heel bijzonder project heeft gemaakt. Samen met DJ A3 en DJ Gijs, bekend van veel tentfeesten waar ze draaien, heeft hij een heuse Hardstyle plaat opgenomen. De tekst van het nummer, een bewerking van het nummer Dirty Workz, werd geschreven door Edrie zelf en luisterd naar de titel; Vuilwaark (Materioalplaat). De ruige kreten in het nummer werden gedaan door Dj A3 en Dj Gijs en het nummer werd samen geproduceerd met Andre Kooiman, die voor deze plaat werkte met Hardstyle meester: “The Master”. “Het is een spijkerharde hardstyle knaller geworden die het zeker goed doet bij de fans van een wreed muziekske” aldus een lachende Edrie. Dit is gewoon een project wat ik altijd al heb willen maken, dus geen paniek bij de fans! De andere muziek die de mensen kennen van mij blijven we gewoon maken natuurlijk!
De single Vuilwaark (Materioalplaat) van Edrie feat. Dj A3 en Dj Gijs is vanaf Februari 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label Andre Kooiman Muziekprodukties. Tevens zal er een wrede videoclip van het nummer te zien zal zijn op Youtube waarin de markante zanger als echte houser te zien is. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de party dj’s in Nederland en België.
Bekijk de videoclip op Youtube Edrie - VUILWAARK Matrioalplaat (Feat DJ A3 en DJ Gijs CARNAVAL 2019) :
https://youtu.be/cTmP61s3KXc
Hardstyle version : (The Master : BOEREN IN DE TENT : https://youtu.be/n0HEu0LBR4M )
  
Met dit nieuwe experiment laat Edrie weer een nieuw geluid van zichzelf horen, al zegt hij er duidelijk bij dat het een eenmalig uitstapje is naar een Hardstyle genre dat een heel ander publiek zal boeien dan hij normaal doet. Toch zijn we zeer benieuwd naar het resultaat!
 

Frank en Hans brengen samen een nieuw nummer uit,
14-02-2019  03:11

14 Februari 2019
 
Frank Ferrari geboren te 's-Hertogenbosch,
Zanger,componist,muzikant en producer,bekend met hits als Monza, Sweet Love, e.v.a brengt nu samen met Hans Somers,geboren te Rotterdam,Zanger,presentator,tekstschrijver en auteur, met hits als, Als een vogel, Wat is het leven zonder liefde, met een nieuw nummer getiteld ; Heel mijn leven uit.
Het nummer `Heel mijn leven` is door Frank Ferrari geschreven.
 
 

Christina Loreena komt met carnavalsnummer!!
14-02-2019  02:27

Donderdag 14 Februari 2019

Christina Loreena komt met nieuwe carnavalsingle,
Ze zingt over 'Mooie Heren'.

Christina Loreena, vroeger bekend als Christien heeft een nieuwe single.
Voor het nummer 'Mooie Heren' haalde ze de mosterd in Nederland bij het duo José en Belinda.
Pascal Vormer schreef de tekst.
'Mooie Heren' van Christina Loreena werd uitgebracht onder het label van RS Muziek en is beschikbaar via de bekende downloadkanalen.

Gelegenheidsduo Michel Wolsink & Tonny Magendans lanceren nieuwe feestkneiter!
04-02-2019  18:14

Michel Wolsink en Tonny Magendans verruilen ‘Mientje’ voor ‘Elfie’!

Vorig jaar net voor Carnaval stond de Achterhoek op zijn kop, toen Michel en Tonny aankondigden dat ze een nieuwe versie van het alom bekende Achterhoekse lied ‘Mientje’ hadden gemaakt. De single liet veel stof opwaaien in de Achterhoek, maar de mannen lieten zich ondanks alle alle commotie en media-aandacht niet van hun stuk brengen en brachten het nummer toch officieel uit. We kunnen nu wel zeggen: ‘niet zonder succes!’, want het leverde beide heren een bomvolle agenda op, en werd het een echte Carnavals hit! Dit jaar ruilen de 2 Carnavalisten ‘Mientje’ in voor ‘Elfie’. Het nummer ‘Elfie’ dat origineel van Marc T. G. van Ditshuizen is, en in het Duits wordt gezongen, heeft een Nederlandse tekst gekregen. Het verhaal dat bezongen wordt, is hilarisch en heeft een bijzondere ontknoping! ‘Elfie’ is niet alleen geschikt voor de Carnaval maar zal zeker ook gedraaid gaan worden tijdens de aankomende Oktoberfeesten.

De single zal op 4 februari 2019 digitaal worden uitgebracht door platenlabel JC Event / JC Records/ JC Travel en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals. Naast de digitale verkoop, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

www.michelwolsink.eu / https://www.jcevent.nl / www.tonnymagendans.nl

 

Feestduo Kaaigezellig maakt carnavalskraker van ABBA hit!
01-02-2019  19:19

Vrijdag 01 Februari 2019

Feestduo Kaaigezellig gooit het over een andere boeg met ‘Zakkendans’: een carnavals-remake van een wereldberoemde ABBA-hit!

Het Brabantse Feestduo Kaaigezellig (red. Ardin van Veen uit Aalst en Martin van Hemert uit Nederhemert) is al een aantal jaren een vaste waarde in het feestcircuit. Met hun stevige après-ski nummers zijn ze inmiddels aardig bekend van singles zoals; “Nooit genoeg” (Don’t take me home) en “Taairipke”. Speciaal voor de carnaval doken ze weer de studio in met Andre Kooiman, de producer die eerder al een aantal heel succesvolle platen maakte voor het duo. Het nieuwste nummer “Zakkendans” is een feestversie van de wereldhit Chiquitita van de Zweedse formatie ABBA. De tekst schreven de mannen van Kaaigezellig samen met Andre Kooiman en gaat over een vuilniszakkendans die ook in de videoclip wordt uitgebeeld. “De handen boven je hoofd en dan op de beat met de zakken knallen” dat is de bedoeling van de nieuwe feesthit. Het nummer begint nog rustig, om zo iedereen te kunnen laten wennen aan de Zakkendans. In het tweede gedeelte van het nummer schroeft de producer het tempo flink omhoog zodat er een heel verrassend happy house nummer ontstaat.

De single “Zakkendans” is vanaf januari 2018 in beide versies verkrijgbaar via het label AKMP via alle grote download- en streamingportals. De plaat zal worden gepromoot door PLUG plugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders. Ook zal de videoclip van het nummer zijn op Youtube via het kanaal van AKMP. Met deze carnavalssingle heeft Feestduo Kaaigezellig weer een kneiter van een carnavalshit te pakken die de aankomende week zeker op vele feestjes te horen zal zijn!
Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/4-NZV_NpTNM…

Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / www.andrekooiman.nl

Bart Schuermans zingt “Gij kunt wel een filterke gebruiken”!
01-02-2019  19:16

Vrijdag 01 Februari 2019

Een heerlijke nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger die het gevoel van het ouderwetse carnaval weer helemaal terug brengt!

De Tilburgse zanger Bart Schuermans scoorde al 2 jaar achter elkaar een carnavalshit met zijn nummers; “Zeg nooit, dit wordt de laatste” en “Een groot feest”. Een plek bij de beste 33 carnavalshits van Omroep Brabant, 1e bij het Kruikenzeikers festival, 2e bij de carnavalslied verkiezing van PuurNL onderschrijven het succes van deze authentieke carnavalskrakers. Ook dit jaar dook hij weer de studio in met producer en tekstschrijver Andre Kooiman (hitmaker voor o.a; Double Dj’s, Henk Bernard, Nelis Leeman, e.v.a.) om een nieuwe kraker te maken voor de aankomende carnaval 2019. Het resultaat is een geweldige nieuwe single met de titel; “Gij kunt wel een filterke gebruiken”. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Bart Schuermans en André Kooiman samen en heeft die heerlijk authentieke geluid van vroeger, maar dan wel met een lekkere dikke sound. “Ik hou van het ouderwetse carnavals geluid met veel koperwerk en dat is wederom erg goed gelukt met deze plaat” glundert Bart tevreden. De ambiance is net als de voorgaande singles weer gedaan met carnavalsvereniging CV. Jè Jè Tis Wè. Als extra bonustrack heeft Bart nog een gloednieuw nummer gemaakt getiteld; “Kruikenbal”, dat speciaal gemaakt is in samenwerking met De Jong Food ter promotie van hun nieuwe heerlijke rundvleesbitterbal met een groen oranje paneerlaagje, dat ook een heel hoog feestgehalte heeft! De nieuwe singel “Gij kunt wel een filterke gebruiken” en de bonustrack zijn vanaf Januari 2019 verkrijgbaar via het label Andre Kooiman Muziekprodukties via alle grote download- en streaming portals. De singel zal worden gepromoot door PLUG plugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Ook zal er weer een prachtige videoclip van het nummer te zien zijn op Youtube en verschillende tv stations. Ook met deze singel trekt Bart Schuermans de lijn door van gezellige ouderwetse carnavalsmuziek, maar dan wel in een lekker modern klinkende sound waarmee hij weer veel mensen zal gaan plezieren! 
Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/hgibTu5BPo4

Paul de Laat vraagt zich af: “Meer of minder” (feesten)?
31-01-2019  18:27

Donderdag 31 Januari 2019
 
“Een heel vette commerciële feest-house plaat die draait om de kreet; “Meer of minder” in een feestelijke ambiance waarin de zanger vraagt of we meer willen feesten en meer confetti willen!”
De Brabantse feestartiest Paul de Laat kwam in aanloop naar carnaval in November 2018 al uit met zijn heerlijke feestversie van het populaire nummer “Bella Ciao” omgetoverd tot zijn versie van “Bladje bier”! Dit was een voorproefje op zijn nieuwe feestknaller voor 2019 die nu groot wordt gelanceerd! Een fantastische après-ski knaller met een heel hoog meezing gehalte. Het nummer draait om de kreet; “Meer of minder” maar dan in een feestelijke ambiance waarin de zanger vraagt of we meer willen feesten en meer confetti willen! Het gloednieuwe nummer is geschreven en geproduceerd door multi producer Andre Kooiman die alle singles maakte van de goedlachse zanger uit Oosterhout. Het nummer heeft een vette en commerciële feest house beat die het heel goed doet bij de feestneuzen en party dj’s. De single is vanaf eind Januari 2019 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label Andre Kooiman Muziekprodukties en zal worden gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook zal dan de fantastisch gemaakte videoclip te zien via Youtube en op diverse tv stations. Met de single “Meer of minder” heeft Paul de Laat een geweldige feestplaat met dito videoclip afgeleverd die niet zomaar uit je hoofd zal verdwijnen!
Videoclip op Youtube:
 
 

31-01-2019  18:20

Volgende pagina KLIK voor ouder nieuws