Zangeres Angel – Zingt een ballad “Jou(w) Brief ”
15-10-2018  21:06

15 Oktober 2018 – Zangeres Angel is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Met enige regelmaat komt er een nieuw nummer uit. Elk jaar zit er tussen de uptempo nummers minimaal een ballad tussen. Zo is ook het nieuwe nummer van Zangeres Angel een Ballad. Het nummer is gelanceerd op 14 oktober tijdens haar cd uitreiking in Beverwijk waarbij diverse artiesten uit het vak langs zijn geweest. Naar aanloop van haar cd presentatie heeft Zangeres Angel een Flyer laten maken waarbij zij een bewuste taalfout heeft geplaatst om meer aandacht te krijgen voor het optreden van haar collega’s en haar eigen nummer. Mede daarom staat er op de hoes een (w) achter Jou(w) Brief. Dit werkte succesvol want de discussie barste los. Het liedje welk geschreven is door Ton Spronk gaat over 2 zussen die al jaren ruzie hebben en elkaar jaren niet hebben gesproken. Hierbij is de ruzie ontstaan door een brief. Door nogmaals een brief te schrijven komen de zuster weer bij elkaar. Na al die jaren is er nooit iets over gegaan, De liefde van zussen zal Altijd blijven bestaan. De Videclip welk gemaakt is door Jordy Pool van JP Media, symboliseert wat de liefde kan zijn tussen twee zussen. De videoclip is opgenomen in het bos van Groenendaal, nabij Haarlem, en zal vanaf 14 oktober op YouTube te zien zijn maar ook op de Diverse televisie kanalen waaronder TV Oranje, of bekijk de clip via Youtube : https://youtu.be/2miVNzqRb5M Website : http://www.angelsrecords.com Facebook : https://www.facebook.com/zangeres.angel.3/ Plugging & Promotie : Angelsrecords Liedjes van Zangeres Angel: The wonder of you, Hurt, This is my life, Jij bent van mij Angel, Mijn leven is van mij, Een kerst om nooit meer te vergeten, Edelweiss, Je zei me alleen amore, Rondje van mij, Kerst met jou, Het wordt een hete zomer, Was jij maar hier, Lazer op ik wil je nooit meer zien, Hey jij, Door de lucht. Album: Eén seconde van je tijd

Frank Hoek,
13-10-2018  21:44

Ja wij zijn jouw vrienden…nieuwe single van Frank Hoek

De muzikale carrière van Frank Hoek is mede door z'n voorgaande singles 'Liever met je dansen' en ‘Koning van de feesttent' in een stroomversnelling terecht gekomen. Z'n nieuwe single 'Ja wij zijn jouw vrienden' is een uptempo en aanstekelijke track die door Kasper Hits opnieuw is geproduceerd. De titel van deze single is een vaak gehoorde kreet in de horecagelegenheden en daarmee zal aanslaan bij feestend publiek. Frank Hoek is bij deze single ook een samenwerking aangegaan met Mr Trumpet, die het blazersgedeelte voor zijn rekening heeft genomen ( Mr Trumpet bekend van ‘Slagerij van Kampen’ en ‘Shakes en seven’). Hiermee wordt volgens z'n plugger Jeanette De Wit de ingeslagen succeskoers van de uit S’ Hertogenbosch afkomstige zanger voortgezet. De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders. Met zijn nieuwe single “Ja wij zijn jouw vrienden” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied ! De single is te downloaden van de bekende downloadkanalen zoals Spotify en Deezer en er zullen ook T Shirts verschijnen met daarop de bekende kreet ‘Ja wij zijn jouw vrienden’ Bekijk hier de videoclip via Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=nnJOrFe8cSk&feature=youtu.be Plugging en promotie : Jeanette De Wit www.artiestenpromotie.net ,Artiesten Promotie.

Johan Heeren op de Franse tour met nieuwe feestsingle Geraldine,
30-09-2018  18:15

Johan Heeren gaat met zijn nieuwe single Geraldine op de Franse Tour. De nieuwe song is 35 jaar geleden geschreven en geproduceerd door Jack De Nijs (beter bekend als Jack Jersey) en Milly Trap. Het oorspronkelijke liedje dat destijds opgenomen is door Riny Heeren (geen familie overigens), is speciaal voor Johan in een nieuw, fris, hedendaags jasje gestoken door Sonic Solutions, waardoor het liedje een hoog feest gehalte heeft gekregen. Het originele van het liedje is hierbij intact gebleven. Voor de nieuwe single is ook dit keer weer alles uit de kast getrokken. Zo werd de Franstalige zangeres Coral Malkan ingezet om als backing vocal de speciale Franstalige stukken in te zingen, en werden alle instrumenten weer live ingespeeld om de song nog beter te laten klinken.

Via JC Records zet Johan Heeren ook dit keer hoog in, want zijn nieuwste plaat Geraldine, zal naar verwachting weer hoge ogen gaan gooien bij zowel de radiozenders, als bij het publiek in binnen en buitenland.

De fraaie, bijpassende videoclip die geschoten is door De Nevemedia zal binnenkort te bewonderen zijn op YouTube en de diverse clip kanalen.            

Leuk detail in deze videoclip is, dat de hoofdrol van Geraldine wordt gespeeld door de Roosendaalse zangeres Wendy Woop.

De nieuwe feestsingle van Johan Heeren zal vanaf 29 september 2018 landelijk worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Bekijk hier de nieuwe videoclip: https://youtu.be/QYMZu01A3DM

De RTV promotie & plugging is in handen van : Jolanda Clement (JC-Event - JC Records- JC Travel)

www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: +31 (0)4 163 136 60/ +31 (0)6 129 637 38

Bron: © JC Event/ JC Records

Robin van Herwijnen maakt nieuwe feestknaller: “De tijd gaat zo snel”
29-09-2018  18:17

Een lekkere feestplaat met een catchy meezing refrein en heerlijke accordeon solo’s typeren deze gloednieuwe plaat!

Feestzanger en Dj Robin van Herwijnen (1996) uit Waspik is een lekker druk baasje.  Begin dit jaar scoorde hij als gelegenheidsduo met Jeroen van Wijnen een grote caféhit met het nummer “Schud die billen”. Daarnaast heeft hij ook een goed lopende drive-in show en staat hij bijna elk weekend als solo artiest op de bühne. Tijd om door te pakken met een nieuwe single dacht hij, waaraan hij de afgelopen maand heeft gewerkt samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die ook zijn eerdere singles maakte. André schreef en produceerde voor Robin een gloednieuw nummer getiteld; “De tijd gaat zo snel”. Een lekkere feestplaat met een catchy meezing refrein en heerlijke accordeon solo’s typeren deze nieuwe plaat, die de opvolger is van Robin’s succesvolle debuut single “Ga met me mee” waarmee hij heel veel radio airplay behaalde.

De single “De tijd gaat zo snel” is vanaf September 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. 

Met deze heerlijke feeststamper heeft Robin van Herwijnen een geweldige (T)opvolger gemaakt van zijn voorgaande singles die bij veel liefhebbers in de smaak zal vallen!
Bekijk hier de nieuwe videoclip: https://www.youtube.com/watch

Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Hans Hanssens & Christien brengen,
21-09-2018  21:07

Hans Hanssens & Christien brengen met “Mijn beste vriend” een prachtige ballade op de markt. Het nummer bezorgt je kippenvel en gaat over een vriendschap voor het leven. Voor de opname dook het duo de Artsound studio in bij J.P. Kerkhofs. Na “Echte liefde bestaat”, dat terug te vinden is op Christien's album “Gewoon zoals ik ben”, volgt er nu dus een nieuw duet tussen beide artiesten. De prachtige bijhorende clip was inmiddels al te bekijken op MENT TV en is eveneens terug te vinden op YouTube : https://www.youtube.com/watch?v=JPT3KRQICMo

Desiree Surie Lanceert 1ste Debuut Single.
21-09-2018  20:55

Desiree Surie een Allround Zangeres van 43 Lentes jong. Op haar 8ste jaar betrad Desiree haar éérste podium, ze begon met playbacken op de hits van o.a. Madonna / Whitney Housten, na deze ervaring op zeer jonge leeftijd ( 8 jaar ) kreeg Desiree de moed om het toch echt LIVE te gaan doen. Op haar 12e jaar won ze de 2e prijs als Whitney Housten met ‘’ I Wanna Dance ‘’ in de Club Strass te Den Haag waar niemand minder dan Anneke Gronloh in de Jury zat. Vlak hierna ontstond er een Duo met de vader van Desiree ‘’ Soulman Surie ‘’ waar ze nu nog regelmatig mee optreedt in het land. Op haar 15e jaar heeft Desiree ook voet op de grond gezet bij de Soundmix Show van Henny Huisman ook hier hield Desiree een leuke ervaring op na. In 2014 stond Desiree in het programma ‘’ Beat It ‘’ hier is helaas niet veel uitgekomen maar desondanks stond Desiree hierna met regelmaat op festivals in o.a. Duitsland met de Big Band Funkgenerator. Nu inmiddels jaren later zit Desiree in een Trio ‘’ SugarLips ‘’ met Nicky van der Kuyp en Sandra Meyer, en is Desiree de vaste huis zangeres van Fun4Two. Nu hedendaags is Desiree ook Solo aan de weg aan het timmeren onder haar eigen naam Desiree Surie en heeft ze sinds kort haar 1ste Debuut Single opgenomen getiteld ‘’ If I Can’t Have You ‘’ een cover van de bekende hit van ’’ The Bee GEES ’’ . De productie was in handen van Brad Grobler. De Single is een frisse Uptempo House Dance plaat geworden met alle inhoud die een plaat hedendaags moet hebben in het Genre ‘’ House Dance ‘’ met een klein vleugje Poppy sound ‘’. Bij de Single is een bijbehorende videoclip opgenomen, deze is o.a te zien via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=fVJPSZCpPKA Uiteraard is Desiree Surie vanaf heden ook te boeken ( Solo en als Trio SugarLips ) voor Events & overige gelegenheden. Boekingen via Email: desiree.surie@gmail.com Plugging & Promotie RTV | Friesland Producties | Telefoon: 06 21 94 67 39.

Nieuwe feestsingle voor Dave Govers!
20-09-2018  18:47

“Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” Dave Govers (1994) uit het Brabantse Dorst is al een tijd actief in de Nederlandstalige muziekwereld. Als dj, geluidsman en zanger is hij bijna ieder weekend onderweg. De afgelopen jaren bracht de zanger een aantal solo platen uit en tevens scoorde hij rond de carnaval enkele regionale hits als feestduo: Dubbelfeest. De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest met het maken van een nieuwe eigen single in de studio van André Kooiman. Die schreef en produceerde voor Dave een gloednieuwe feestplaat met de titel; “Kom op dan gaan we lekker dansen”. “Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” aldus de enthousiaste zanger over zijn nieuwe plaat. Deze single is vanaf medio September 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. De videoclip zal vanaf dan ook te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België. Met deze uptempo meezinger slaat Dave Govers een nieuwe weg in waarbij hij zich gaat richten op de grote feest scene in Nederland wat met deze single best eens zou kunnen gaan lukken! Videoclip op Youtube: https://youtube... Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl / www.goversentertainment.nl

De zingende broers wisten al snel harten te veroveren,
18-09-2018  18:38

Sinds zaterdag 3 maart 2018 is Vlaanderen een mannelijk zangduo rijker. Jens en Jonathan Wouters kwamen die avond met hun debuutsingle "Mijn Obsessie" op de proppen en kregen de naam Bruurs. Daarvoor traden ze al wel op als Zangduo Jens & Jonathan. Voor de jongste, Jonathan begon het allemaal op 14-jarige leeftijd door zijn deelname aan The Voice Kids NL in 2014. Van de vele inschrijvingen kwam hij in de top 12 terecht en geraakte Jonathan bij the battles. De één jaar oudere Jens kreeg na de deelname aan The Voice Kids van zijn broer ook de muziekmicrobe te pakken. Bij hem bleef het bij oefenen in huis, tot Jonathan dit toevallig hoorde en vaststelde dat zijn broer ook kon zingen. Bij een verrassend optreden bleek het publiek ook hem te smaken. Bij Bruurs neemt Jens vooral de tweede stem voor zijn rekening. Beide broers zijn erg trots op hun debuutsingle "Mijn Obsessie", die bij Ment Tv een midden-rotatie kreeg. Voor "Ja, dat ben jij" werd er voor een meer dan waardige opvolger gekozen. Nu de zomer voorbij is, vonden deze jonge kerels het tijd om over een vakantieliefde te zingen. Deze nieuwe originele single werd opgenomen in de Artsound Studio van J.P. Kerkhofs. Zowel tekst als muziek zijn van de hand van Johan de Maeyer. "Ja, dat ben jij" van Bruurs verschijnt op 22 september onder het label van RS Muziek en is beschikbaar via de gekende downloadkanalen.  Bekijk via deze link de eerdere debuutsingel mijn Obsessie : https://www.youtube.com/watch?v=wfv-H-G_f7U

Aron Michaels weer stevig terug in het zadel !
10-09-2018  18:39

De in Brabant wonende Aron Michaels is geboren als Michael Saedt op 8 maart in Nijmegen. Na verscheidene malen verhuisd te zijn kwam hij te wonen in Dordrecht, waar het begin van zijn zangcarrière is begonnen. In een plaatselijk café werd karaoke gedaan, waar hij na sluitingstijd heel voorzichtig een liedje van Elvis Presley ging zingen. Gewoon om het te proberen. De mensen die er nog aanwezig waren, reageerden verrast en positief en raadden hem aan om hier iets mee te gaan doen. Hij begon mee te doen met talentenjachten en was op Donderdag na zijn werk te vinden in het Carrilion in Rotterdam om ervaring op te doen. Ook hier ging hij meedoen met talentenjachten, wat uitliep in diverse wedstrijden in heel Nederland. Vanaf dat moment is het heel erg goed gegaan, hij werd keer op keer 1e en besloot dat het tijd was om op te gaan treden. Hij begon als Country en Westernzanger en was hij een graag geziene zanger op evenementen en feesten. Ook optredens in de Rai - Amsterdam en de kerstshow in de Ahoy - Rotterdam heeft hij mogen doen. Ook bij diverse , destijds populaire, tv-programma's was hij te zien, zoals: Call tv - en - De Winkel van Sinkel. Eerdere singles van Michael zijn : Foto aan de wand (2010) en Ik mis je steeds meer (2011) Beide nummers zijn nog steeds regelmatig te horen bij regionale radiostations door heel Nederland. Na jaren van ontwikkelingen en groei is het nu 2018 weer tijd geworden voor een comeback van Michael en kwam daarbij terecht bij Dutch Artist Music waar zijn nieuwe single is ontstaan, (De zon zal voor jou schijnen) een super leuk nummer, waar Michael weer mee stevig terug is in het zadel van de Nederlandse Muziek. Deze single is tevens te verkrijgen via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een videoclip gemaakt bij deze single, bekijk het via Youtube ! Plugging en promotie : Jeanette De Wit, www.artiestenpromotie.net ,Artiesten Promotie.

Accordeonist Johnny Verweij maakt prachtige,
08-09-2018  17:05

Accordeonist Johnny Verweij maakt prachtige ”Zigeuner tango”! De traditionele “Zigeuner tango” gespeeld door Johnny Verweij, begeleid door een prachtig arrangement vol met strijkinstrumenten met een mooie authentieke sound! De Brabantse accordeonist Johnny Verweij (1990) speelt al vanaf zijn 12e jaar accordeon. Na vorig jaar succesvol zijn debuutsingle “Marina” te hebben uitgebracht is hij steeds meer gaan optreden en wordt hij steeds bekender met zijn accordeon-act. Samen met producer Andre Kooiman uit Raamsdonksveer heeft hij een variërend repertoire gemaakt van populaire nummers in een eigentijds jasje met een lekkere dikke en volle sound! Zijn nieuwe single is de traditionele “Zigeuner tango” gespeeld door Johnny Verweij en begeleid door een prachtig arrangement vol met strijkinstrumenten en een mooie authentieke sound. “Ik speel bij mijn optredens eigenlijk voor ieder wat wils, van dans- en luister nummers tot feest in de tent. Allemaal live gespeeld natuurlijk!” aldus de vrolijke accordeonist. Ook is van het nummer een schitterende videoclip gemaakt waarin de tango op een prachtige manier wordt vertolkt door dansers rondom de accordeonist. Deze videoclip is o.a. te zien via Youtube ( https://www.youtube.com/watch?v=DE8ERwuN2vw ) en zal op diverse tv zenders voorbij komen. De nieuwe singel met de titel;“Zigeuner tango” van Johnny Verweij is vanaf Sept 2018 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUG plugging in Nederland en België! Een mooie authentieke maar toch moderne tango waarmee Johnny Verweij wederom laat horen en laat zien dat hij een unieke artiest is met een vernieuwende en heel commerciële bühne-act! Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / www.andrekooiman.nl / www.johnnyverweij.jimdo.com

Nieuw nummer van Standaard in 2 talige uitvoering,
07-09-2018  22:27

Het is eindelijk zover! Hier is de nieuwe release van STANDAARD, de dubbelsingle ‘One In A Million’ en ‘Één Op Oneindig’. (2 talig) De officiële release is op vrijdag 7 september, zowel nationaal als internationaal. One in a Million : https://www.youtube.com/watch?v=__qAPjv3yxM .., Èèn op oneindig : https://www.youtube.com/watch?v=C2481Rf8N-M

Henny Thijssen schrijft lied voor Frans van Dorland,
07-09-2018  22:06

De goedlachse Frans van Dorland is geboren en getogen in Nijmegen en daarmee een rasechte Nijmegenaar. Als kind was Frans al bezeten van muziek en kwam hij via via in contact met zanger en tekstdichter Henny Thijssen (bekend van Hazes teksten), die Frans verder op gang hielp in de muziekwereld. Frans kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Henny deed Frans het aanbod om een liedje te gaan schrijven. Dit resulteerde in de debuutsingle “Alleen” welke in 2017 verscheen. Na het succes van deze debuutsingle werd het tijd voor een opvolger daarvan en dat resulteerde in “Ik ben mijn jaloezie verloren”, met daarin opnieuw de bekende Shadows gitaar (Fender), waarmee wordt terug gegrepen naar de vijftiger/zestiger jaren. Dat gevoel naar die jaren zal zeker herkenbaar zijn voor velen bij deze single. De productie van deze single lag in handen van Maarten de Groot (M Works Studio). Met deze blues aanvoelende single zet Frans van Dorland een volgende belangrijke stap in zijn muzikale carrière en laat hij zien dat we in de toekomst nog veel van hem zullen gaan horen… De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie . Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=36OnfXytubI

VOEL HET RITME EN DOE MEE MET WILBERT !
02-09-2018  18:28

“Tel je zegeningen, en wees dankbaar voor wie en wat je bent! Je vrienden, die zijn er voor jou altijd, je staat nooit alleen! Leef en voel je vrij, kom en dans met mij, laat je nu maar lekker gaan, voel het ritme, blijf niet staan en geef je over aan de nacht”, dat zingt Wilbert op zijn veelbelovende nieuwe single ‘Leef en voel je vrij’. Geen cover, nee gewoon rechtstreeks van de muzikale tekentafel van producer Kees Tel die samen met Wilbert werkte aan zowel muziek als de tekst van deze heerlijke als ook gevoelige meezinger. De zeer sympathieke zanger, geboren, getogen en altijd nog woonachtig in de Brabantse hoofdstad Den Bosch, weet immer weer het publiek voor zich te winnen tijdens zijn optredens. En dat laatste doet hij zowat overal! Van Winterberg (tijdens de JC-Muziekreizen) tot Amsterdam en van Rotterdam (Skihut) tot uiteraard ook z’n eigen regio. Zijn vorig jaar augustus uitgebrachte feestelijke single ‘Duizend nachten, duizend dromen’, krijgt nu een even opvallende als verrassende opvolger. Want naast dat ‘Leef en voel je vrij’ dus een fijne boodschap met inhoud herbergt waaruit iedereen wel iets positiefs kan halen, is op deze gezellige plaat ook ruimte gemaakt voor een stukje melancholie en overdenking. De gezellige en sfeervolle single ‘Leef en voel je vrij ’ van Wilbert zal vanaf 29 augustus zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht. Plug en promotie ervan worden zoals vertrouwd verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel. En naast de fysieke verkoop is de track digitaal te verkrijgen via de bekende downloadportals, en zal het ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Rotterdam heeft nou ook zijn eigen volkslied
28-08-2018  16:38

De Rotterdamse entertainer Ray Co (red. René Koene Gras) is inmiddels alweer toe aan zijn 6e singel!
Met zijn nummers; “Als de bel weer gaat”, “Jou herken ik met gesloten ogen” , “Weer als een kind” , “Discotheka” en “Bella, Bella Carmencita” laat de Rotterdammer zijn grote veelzijdigheid in muziek zien.
De nieuwe singel heet “OP Rotterdam” en Ray Co heeft in de muziektekst de humoristische nuchterheid van de echte Rotterdammers benadrukt.
Het nummer slaat enorm aan en men spreekt al van een nieuw volkslied in Rotterdam.
De clip is openomen in de beroemdste kroeg van Rotterdam , De Schouw op de Witte de Withstraat.
Voor zijn nieuwe singel vroeg hij aan producer/componist Andre Kooiman om een echt Rotterdams volkslied te maken waarin de accordeon de hoofdrol heeft. Het resultaat is een fantastische authentieke sound die met veel gevoel is gespeeld door André op accordeon. Met zijn nieuwe nummer “Op Rotterdam” levert Ray Co wederom een prachtige singel af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandse lied!
 

Desiree de Waal komt met haar 1e single uit,
22-08-2018  19:54

Dit lied gaat over haar ziekte waar ze dagelijks mee wordt geconsenteerd. Maar dank zij haar goede vriendin en vriend kan zij even haar ziekte even vergeten. En toch genieten van haar leven. Zij geven haar de kracht om verder te gaan. En daar zijn vrienden voor. Over Desiree de Waal, Desiree de Waal geboren op 13 april 1998. Haar droom is altijd wiskunde docent willen worden van beroep. En daarnaast zingen. Haar hobby’s zijn skaten, tekenen en natuurlijk zingen. Sinds haar 16e is Desiree ziek geweest en helaas zijn de klachten niet helemaal verdwenen. Maar daardoor geeft zij nooit op want zingen is haar passie. En dit zal zij altijd met veel plezier blijven doen. Het nummer is geproduceerd door: Ton Spronk van T.S. Soundstudio. En de videoclip is gemaakt door: Robert Vegt, https://www.youtube.com/watch?v=RFsLAd5aH8Q Meer informatie over Desiree de Waal kunt u vinden op: Facebook: https://www.facebook.com/desiree.dewaal Youtube: https://www.youtube.com/angelsrecords Plug-in en promotie wordt verzorgt door Angel Vogel van Angelsrecords. De Single “ Dank zij jou ” van Desiree de Waal is gelanceerd op 20 Augustus 2018. De Cd zal digitaal en Fysiek worden gelanceerd aan de radiostations en wordt uitgebracht onder het platenlabel Angelsrecords Daarnaast zal de digitale verkoop via de bekende downloadportals zoals Itunes Download music en Zazell, en zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Juke, Itunes, Spotify en Deezer. Voor interviews of de fysieke Cd kunt u mailen en of bellen met Angel Vogel ( 06-30305677 ) of info@angelsrecords.com

John Anders – Feest er op los “De Goudgele Rakker”
22-08-2018  19:40

John Anders komt Alweer met zijn tweede lied van dit jaar genaamd “ De Goudgele rakker” . De in december 1955 geboren zanger uit Stolwijk komt na “ Zomer herinneringen ”- “ Zomerzon ” en de in begin van 2018 uitgebrachte nummer “ Allerliefste ” nu met het vrolijke feestnummer, ” De Goudgele rakker”. Een liedje met een hoog feestgehalte waarbij de heupen snel los gaan.

John Anders is geboren op 29 december 1955 in Rotterdam. In het dagelijks leven is hij schoorsteenveger maar weet in het weekend, maar ook doordeweeks menig feest te maken tijdens zijn optredens . Hij is vader van twee mooie dochters en tezamen met zijn vrouw krijgt hij alle steun voor zijn zangcarrière. Zowel op het dak als thuis zingt hij de hele dag door. Ze noemen hem ook wel de zingende schoorsteenveger.
 
John begon zijn zang carrière in een band maar wist al gauw dat hij een solo artiest wilde worden. Na het uitbrengen van het nummer Zomerherinneringen wilde John meer. Hij gaf zich in 2013 op voor Bloed zweet en tranen. Hier vertolkte hij het nummer Droomland van Willy Alberti. Hiermee wist hij de harten van Gerard Joling en Roxanne Hazes te winnen en kwam hiermee op de hotseat maar moest de hotseat helaas verlaten voor Tony Anderson.    
 
Ondertussen heeft John niet stil gezeten en heeft meerdere liedjes gemaakt, maar wilde meer. Hij is ondertussen daarom ook geen onbekende meer en heeft daarom ook het liedje “De Goudgele rakker” gemaakt. Een lekker feestnummer welk snel blijft hangen. Hierbij komt de goud gele rakker, of te wel het biertje in alle kroegen en feestje voor. Voor de clip van het liedje had John een oproep gedaan op Facebook om met grote getalen naar het Café in Gouda te komen om daar te samen de videoclip te maken. Hierbij werd overspoeld door het groot aantal mensen welk speciaal voor hem daar waren gekomen. Appie Hofstede van de firma Idreams Pictures heeft er daarom ook een fantastische clip van weten te maken.
https://www.youtube.com/watch?v=QM_PDRAmoXQ

Het nummer is geschreven door Francis Write en gecomponeerd door M.B. Rietveld en onder het label van Angelsrecords. John is terecht maar wat trots op dit mooie, vrolijke nummer met de kenmerkende “kroegen” sound. De verwachting is dat dit nummer flink gaat scoren bij de radiozenders deze zomer.
 
Meer informatie over John Anders kunt u vinden op:

Facebook:     https://www.facebook.com/john.anders.3994
Youtube:       John Anders
Boekingen:    info@de-populier.nl

Liedjes van John Anders:
De Goudgele rakker, Allerliefste, Zomerzon, Zomerherinneringen, Als ik in je ogen kijk,
 
Plug-in en promotie wordt verzorgt door Angel Vogel van Angelsrecords 
De Single “ De Goudgele rakker ” van John Anders is gelanceerd op 08 Augustus 2018 via youtube. De Cd zal digitaal en Fysiek worden gelanceerd aan de radiostations en wordt uitgebracht onder het platenlabel Angelsrecords
Daarnaast zal de digitale verkoop via de bekende downloadportals zoals Itunes Download music en Zazell, en zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Juke, Itunes, Spotify en Deezer.

Voor interviews of de fysieke Cd kunt u mailen en of bellen met Angel Vogel
( 06-30305677 ) of info@angelsrecords.com

Ivo Franklin zet na 25 jaar weer voet op Roemeense bodem met een Engelse vertaling van zijn single “Tweestrijd”.
22-08-2018  19:12

“Dilemma” is de Engelse titel van de Nederlandse versie “Tweestrijd”, een voor Ivo Franklin autobiografisch nummer die ruim 300.000x alleen al op Spotify werd gestreamd en binnenkort in Roemenië zal worden uitgebracht. Er is gekozen voor deze titel, omdat ook in het Roemeens je het ongeveer zo uitspreekt “Dilemă” en heel dicht bij het origineel blijft
 
25 jaar geleden was Ivo Franklin in Roemenië een bekendheid, die als gevolg van een onverwacht gastoptreden tijdens het Mamaia Festival aan de kust van de Zwarte zee een aanbod kreeg om een album op te nemen met Roemeense liedjes die speciaal voor hem vertaald werden in het Engels.  Daarna ging heel hard en volgde al snel een opvolgend album „Franklin sings Manilow”, die eveneens een behoorlijk succes opleverde.
 
Met artiesten als „Lionel Richie, Diana Ross, Johnny Logan, Boy George, Sister Sledge, e.v.a. stond Ivo Franklin op de grote Festivals in Roemenië, was kind aan huis van de Nationale TV, maakte diverse video-clips o.m. met een Roemeense Cinieast, ontmoetingen met talloze hoogwaardigheidsbekleders en als teken dat je erbij hoorde, werden door populaire caberatiers in Roemenië grappen over hem gemaakt.
 
Nu, 25 jaar later, uit het niets en met een simpele „Hi Ivo, how are you and do you remember that I kissed you in one of your video-clips” via Facebook, is de bal opnieuw gaan rollen en reist Ivo begin september af naar Bucharest.  Wat hem daar te wachten staat wordt op dit moment voorbereid door zijn manager in Roemenië.  Radio en TV opnames, interviews met de schrijvende pers en afrondende besprekingen met een platenlabel in Roemenië.
 
Uitgerekend voormalig Miss Roemenië is de vrouw die hem via facebook benaderde en destijds in een door de Nationale Roemeense tv opgenomen video-clip een rolletje vervulde en als TV journaliste zich nu sterk maakt voor een vernieuwde kennismaking van het Roemeense publiek met Ivo Franklin.
 
„Ik verwacht er helemaal niks van en laat alles gewoon maar op me afkomen, maar dat ik dit andermaal bijzonder spannend en uitdagend vindt moge duidelijk zijn”, aldus een gereserveerde Ivo Franklin.

Benno van Vugt maakt levenslied voor goede vriend,
16-08-2018  20:11

Een prachtig nummer over een goede vriendschap die hij al jaren koestert en opluisterd met dit prachtig geschreven en gearrangeerde nummer. De Tilburgse zanger Benno van Vugt is inmiddels een aardig bekende Brabander! In de 4 jaar dat hij als zanger actief is heeft hij samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman veel eigen nummers uitgebracht, waarmee hij behoorlijk bekend is geworden. Ook zijn jaarlijkse optredens als reporter van de Tilburgse kermis hebben hem een grote schare fans opgeleverd in de Tilburgse cult scene. Onlangs verscheen zijn laatste zomerhit “Daar is niks mis mee”, maar nu komt de zanger met iets heel speciaals.. Als eerbetoon aan de man van Benno’s nichtje heeft hij een prachtige ballade opgenomen met de titel; “Een goede vriend”. Een diepgaand nummer over een goede vriendschap die hij al jaren koestert, en nu opluistert met dit prachtig gearrangeerde nummer. “De reacties op het nummer zijn overweldigend en daarom heb ik er ook een videoclip bij gemaakt omdat het zo’n mooi sentimenteel nummer is”aldus Benno. Zijn nieuwe singel “Een goede vriend”.” is vanaf medio Augustus verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De singel zal worden gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip is wederom te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders.
Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=2Y0K8kvq2Rg&list=PLcoOHAMfnSe0V_oywpwfj7QC6NDJ-GOVq&index=2&t=0s
Een verrasssende keuze van Benno van Vugt die hiermee een heel andere kant van zichzelf laat horen als men tot nu toe gewend is geweest. Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl / www.bennovanvugt.nl

 

Fred Bakker brengt singel uit,
16-08-2018  19:54

Fred Bakker is geboren in Etten-Leur, zijn huidige woonplaats is Breda. Vanaf zijn 14 jaar is hij als DJ bezig met de muziek In 1979 begon hij als piraat op de FM band, vanuit Etten-Leur, later in Breda. Sinds 2009 is hij eigenaar en programmamaker bij internetstation ATLANTICIBREDA.NL Naast het feit dat Fred, door diverse kroegen als DJ wordt geboekt, zingt hij ook regelmatig een liedje op feesten en partijen. Door de vele reacties en zelfs Boekingen in Belgié besloot Fred een singel uit te brengen, in samenwerking met De High Waves Studio van Peter van Leerdam, als ook een mooie Clip met Jaap Van Didden. Dit resulteerde in een prachtige eigentijdse Remake van “AAN DE RAND VAN ’T GROENE WOUD” Dit was zijn debuutsingle en ook bijbehorende Clip. De weg naar Radio en TV Oranje was gewoon super In Juli 2018 was het zover ! De nieuwe cd single van FRED BAKKER is feit. Een lekkere meezinger, een nieuw nummer heel speciaal voor hem geschreven. “KIJK IK S’AVONDS NAAR DE STERREN” Muziek & Tekst: Maria Louisa de Kind Dus bij deze heel veel luisterplezier Voor info & Boekingen: Dj.fred@live.nl +31 6.15397730 http://facebook.com/fredjeatlantica

De Partybroozz lanceren hun 1e feestknaller,
16-08-2018  19:39

De Partybroozz lanceren hun 1e feestknaller; “Is er een feestje vandaag”

“Een lekkere feestplaat met een dikke beat die je na 1 keer horen al mee kan zingen!” De Partybroozz is dé nieuwe feestact van Nederland en bestaat uit zangers Frank den Braber en Danny Robben. Samen hebben ze al ruim 35 jaar podium ervaring en nu hebben ze hun krachten gebundeld als een gloednieuw feestduo! De afgelopen maanden zijn ze druk bezig geweest met het uitwerken van hun feestact en hebben ze ook hun eerste single opgenomen in de studio van André Kooiman. Die schreef en produceerde een fantastische feestknaller voor het tweetal getiteld; “Is er een feestje vandaag” met een heerlijke commerciële beat. “Het is een vette plaat geworden met een dikke feestbeat en een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” aldus het enthousiaste tweetal. De Partybroozz timmeren goed aan de weg en hebben hun eerste tv opname bij Oranje Party al achter de rug, terwijl de single nog uit moet komen! De single is vanaf medio Augustus 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De videoclip zal vanaf dan te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België. Met deze catchy meezinger hebben de Partybroozz een vliegende start gemaakt en lanceren ze een veelbelovende feestact in Nederland! Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=XPVe3HfDITw

Vlaanderen maakt kennis met zingende zussen
03-08-2018  19:21

Vlaanderen maakt kennis met zingende zussen Ze komen meteen met origineel nummer op de proppen.
B-Sisters is de naam van een nieuw muzikaal zangduo, bestaande uit Sabrina en Dounia Brugmans uit Tongeren.
De jongste, Sabrina telt 11 lentes en stapte op haar achtste al de muziekwereld in, onder begeleiding van zangcoach Carina.
Zij zong toen "Samen voor altijd" in, een nummer van Marco Borsato.
Dat deed Sabrina in de studio van Jean-Pierre Kerkhofs.
De 15-jarige Dounia kreeg twee jaar geleden pas de zangmicrobe te pakken.
Samen zijn ze toen leuke duetten gaan zingen onder de naam B-Sisters.
In het begin van dit jaar begonnen de zussen samen te werken aan het eigen nummer "Samen één".
De muziek werd geschreven door Erik Davids van ED-productions.
Het nummer werd opgenomen in Studio Werre. Ondertussen werd er ook een videoclip opgenomen.
De debuutsingle van B-Sisters "Samen één" is een feit. #rsmuziek info@rsmuziek.be

John Paul Chacon maakt spetterende,
02-08-2018  19:06

John Paul Chacon maakt spetterende zomerse debuut single!

Een geweldig geproduceerd latin/pop nummer met veel energie en live instrumenten gespeeld door de beste muzikanten van Nederland! John Paul Chacon (1993) is woonachtig in het Zeeuwse Rilland en timmert al een aantal jaar aan de weg in de muziekindustrie. De in Costa Rica geboren zanger zingt zowel Spaans, Engels en Nederlandstalig, en treed daarom ook regelmatig op in Spanje waar hij al in grote internationale shows optrad. Dit jaar maakt hij een grote stap met het lanceren van zijn eerste single getiteld; “Als ik met je dans”. Het latin/pop nummer is een track met een geweldige energie mede door het gebruik van veel live instrumenten zoals blaassecties, gitaren en percussie gespeeld door de beste muzikanten van Nederland. De productie was in handen van de succesvolle producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die al eerder grote hits maakte voor o.a; Henk, Bernard, Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a. De tekst van het nummer is geschreven door John Paul Chacon samen met André Kooiman en geïnspireerd op een grote Zuid Amerikaanse hit. Met zijn debuut single laat John Paul Chacon meteen zijn hoge nivo als zanger horen en laat hij zeker zijn latino roots gelden! De single is vanaf eind Juli 2018 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is er een fantastisch geproduceerde videoclip gemaakt, die is opgenomen in het Spaanse Marbella. De clip is o.a. te zien is via Youtube en op diverse Tv zenders in Nederland en België. Met de single “Als ik met je dans” geeft John Paul Chacon een geweldig visitekaartje af met deze spetterende en opzwepende zomerhit! Bron: www.johnpaulchacon.nl + www.jpontour.com
Videoclip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=x9vG1mA3XXQ&list=PLcoOHAMfnSe0V_oywpwfj7QC6NDJ-GOVq

Marjolein Faber - Zangeres komt met een hippe zomersingle,
31-07-2018  19:14

Zangeres Marjolein Faber geboren op 23 maart 1990, komt met een aanstekelijk zomers lied.
Na haar single ‘Prins op het witte paard’, die in Maart 2018 werd uitgebracht is de Doetinchemse zangeres Marjolein Faber terug met een nieuwe single ; ‘Het wordt een hele mooie zomer’.
Het is een vrolijk, zomers en gezellig nummer met pop-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan.
Na het lied één keer gehoord te hebben, blijft het al hangen.
Tevens is de titel al waarheid geworden, we hebben immers inmiddels al een hele mooie zomer.
Ze begon als kind al te zingen in playback-shows en talentenjachten en heeft sindsdien de smaak te pakken.
Ze probeert met alle mensen erom heen een goed totaalplaatje neer te zetten.
Met haar podiumervaring weet ze iedere zaal mee te krijgen.
Wederom ging ze naar de studio van Dave van Well ( Dutch Artist Music ) om samen een zomerse single uit te werken en dat heeft uitgepakt in deze knaller van een single.
Hiermee klimt Marjolein weer een stukje verder op de muzikale ladder en zal haar bekendheid daarmee nog meer vergroten.
De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie. https://www.artiestenpromotie.net
Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=S6MpJu7O1WI

New Single De Divy's
27-07-2018  18:11

New Single De Divy's – Aan de kust
Tekst van Jos van Meer en melodie van Diana Jacobs ..... Heel. toepasselijk met deze zwoele zomer.....
 

Shaky Shane heeft nieuwe single
26-07-2018  19:18

Shaky Shane heeft nieuwe single, Hij is de Vlaamse Shakin' Stevens.

Op amper 15-jarige leeftijd begon Shaky Shane reeds met het imiteren van Shakin' Stevens. Dit bracht hem in 1994 richting VTM Soundmix Show. Deze zanger is gepassioneerd door Rock 'n Roll!

Binnenkort start Shane met een tribute band Shakin' Stevens. Als alles volgens plan verloopt zal die begin 2019 een feit zijn om later de festivals te kunnen afschuimen.

Vooraleer het zover is, is er de nieuwe single "Stapelgek" die op 29 juli verschijnt en via de gekende kanalen te verkrijgen is onder het platenlabel van R.S Muziek.. Wendy D'joos schreef de Nederlandstalige tekst. Jean-Pierre Kerkhofs zorgde in de Artsound Recording Studios voor de productie. Dit nummer is trouwens een bewerking van Shakin' Stevens' "You shake me up" uit 1984.

(Nico Vanaken)

Ger Edwards (Geniet er elke dag maar van)
24-07-2018  17:29

Ger Edwards artiest droomt in 'hippiesferen' met
'Geniet Er Elke Dag Maar Van'

Ger Edwards ziet zichzelf als een zanger die het publiek graag naar het hart zingt, met gevoelige luisterliedjes, ballades en gezelligheid. Dit hoor je ook terug in zijn vorige singles: 'De Zon In Jouw Gezicht', 'Gouden Regen' en 'Soms Gebeurt Er Iets In Mijn Hart'. Met zijn nieuwste single: 'Geniet Er Elke Dag Maar Van', wil Ger déze keer de nadruk leggen op 'gezelligheid'. Na één keer luisteren is het al niet meer uit je hoofd te krijgen.

Klap, Sax, Zing & Swing maar mee!. De videoclip is gemaakt door Jaap van Didden en heeft als setting het Gorcums hippiefestival. Ger kreeg van de organisatie toestemming daar zijn clip te mogen opnemen. Een mooiere locatie kon Ger zich niet wensen want het festival staat net als het liedje symbool voor "onderlinge liefde, die je elkaar kunt geven". Samen met dansgroep; 'Nikky's Dance uit Leerdam en saxofonist Janet Bergacker van het BBK Dwijlorkest uit Tiel is het een kleurrijk en swingend geheel geworden.

Contact Ger Edwards: zanger@ger-edwards.nl
Titel: Geniet Er Elke Dag Maar Van 
Artiest: Ger Edwards
Tekst en muziek: Wim de Vries 
Uitgever: Land of Avalon
Label: BelNed.
Bekijk hier de clip op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=31NqE3gkoKY

Andy Bens komt met een heerlijk uptempo nummer
21-07-2018  15:25

Met een heerlijke uptempo single getiteld; “Een nieuwe dag” is het Belgische zangtalent Andy Bens een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen! Ondanks zijn jonge leeftijd timmert Andy al een tijdje aan de weg als zanger. Hij bracht een aantal singles uit en had hiermee zijn eerste successen. Andy benaderde wederom Dave van Well ( Dutch Artist Music ) en vroeg hem om een gloednieuwe single te schrijven en produceren wat Andy al 15 jaar in zijn hoofd had zitten maar geen enkele producer zag dat zitten totdat hij het Dave liet horen en het een topnummer vond en produceerde de single in een vlotte en frisse stijl die precies bij hem past!
 
“Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is ’n supermooie single geworden!” zegt een enthousiaste Andy. Zijn nieuwe single heeft een hoog dansgehalte en heeft de titel; “Een nieuwe dag”. Over de tekst is ook goed nagedacht, zijn vader die kampt met een ongeneeslijke ziekte en 3 vrienden die Andy inmiddels verloren heeft, dus vandaar deze tekst met daarbij de boodschap om van elke “Nieuwe dag” te genieten. Tevens zal de single ook fysiek in een beperkte oplage te koop zijn via Andy.
Met deze nieuwe single heeft de sympathieke zanger Andy een heerlijke plaat met veel hitpotentie te pakken, die ongetwijfeld goed opgepakt zal worden door de radiozenders in Nederland en België natuurlijk!
 
Deze single werd is tevens te verkrijgen via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een gave videoclip gemaakt bij deze single, bekijk het via Youtube ! https://www.youtube.com/watch?v=HnfRLbpvOQQ
Plugging en promotie : Jeanette De Wit www.artiestenpromotie.net
 

Zangeres Angel zingt “Zomer gevoel ”
11-07-2018  19:44

11 Juli 2018 - Zangeres Angel komt alweer met haar derde liedje van dit jaar. Angel heeft samen met haar Arrangeur een zomer liedje weten te maken. Het liedje is genaamd " Zomer Gevoel " Zoals de naam al verklapt gaat dit liedje over de blijdschap en vreugde die we allemaal kennen als wij op vakantie gaan. Angel hoopt ook dat dit liedje tot in Spanje te horen zal zijn Het liedje is er een met een heerlijk Caribische tintje erin. Dus laat de vakantie maar komen. Want de vakanties gaan voor vele mensen al beginnen. En wat is er dan fijner als de zon met je mee gaat. Voor de videoclip is Angel afgereisd naar het zonnige Spanje om de clip op te nemen. De Clip is opgenomen in L’Estartit ( Spanje ) een plaatjes in de Costa`s. Ik hoop dat u het liedje leuk vind en veelzijdig zal draaien. Over Zangeres Angel Zangeres Angel is geboren in Haarlem. Maar verhuisde al snel naar het noord Hollandse Heemskerk, waar zij tot op de dag vandaag woont. Zangeres Angel is een zangeres die zowel Nederlandstalig als Engelstalig zingt. Zangeres Angel treed vaak op door het land maar is daarnaast ook in het bezit van haar eigen Label en uitgeverij. Met haar platenmaatschappij gaat zij voor haar artiesten en probeert ze ook zoveel mogelijk weg te zetten zonder zichzelf op te dringen

Bekijk hier de videoclip op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=2J1lcC_ZjSA

Feestduo Tsjonge-jonge lanceert nieuwe zomersingle,
07-07-2018  18:46

De twee Brabanders Edwin Smits & Peter Smits (overigens geen familie van elkaar) zijn niet meer te stoppen op dit moment.
Na het succes van hun laatst verschenen single, had het Brabantse duo geen zin om lang te wachten met het uitbrengen van de opvolger van ‘’Knallen met die ballen’’. Vandaar dat zij afgelopen maand de studio van collega zanger/ tekstschrijver/producer Ad van de Hurk (alias Andy de Witt) zijn ingedoken voor het opnemen van een nieuw zomers nummer.
Na links en rechts wat aan de demo en tekst te hebben gesleuteld, is er uiteindelijk weer een mooie productie ontstaan.
De titel van hun allernieuwste song luid “ Ik heb nog zoveel niet gedaan “. Hoe komen ze op zo’n titel zou je denken!. Daar kunnen we kort over zijn. Voor velen van ons is het leven soms net een rollercoaster, met vele ups en downs. Vandaar dat wij met deze song willen uitdragen: Geniet van het leven, doe de dingen die je leuk vindt. Pak alle kansen met beide handen aan, en stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kunt doen!
Het mooie aan deze single is dat de hele productie bij onze zuiderburen in België is gemaakt, zowel de tekst, studiowerk en zelfs de videoclip.
Maar ons platenlabel in Nederland is en blijft natuurlijk JC Records.
De single ”Ik heb nog zoveel niet gedaan” van Feestduo Tsjonge-Jonge zal vanaf 20 Juni 2018 landelijk worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de fysieke & digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Bekijk hier de video op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=unmtb3v_S04
De RTV promotie is in handen van : Jolanda Clement (JC Event / JC Records/ JC Travell) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738
 

Nieuwe single Ivo Franklin onbedoeld auto biografisch!
07-07-2018  18:29

“Steeds vaker” is de nieuwe single van Ivo Franklin, die de opvolger is geworden van de single “Tweestrijd”, die alleen al op Spotify zo’n 300.000x werd gestreamd.

“Steeds vaker” is een auto biografisch vervolg van zijn vorige cd, waarin hij het verdriet en de pijn van een verloren liefde bezong. Met “Steeds vaker” probeert Ivo Franklin duidelijk te maken, dat het verwerken ervan niet eenvoudig is en wellicht tegen beter weten in, je altijd een sprankje hoop blijft koesteren.

“Steeds Vaker” is een medium uptempo pop ballad, die makkelijk in het gehoor ligt en na één keer te hebben beluisterd je bij blijft en uitnodigt tot meezingen.

Het nummer is geschreven door Michiel Schraven en Rogier van Wegberg en werd deels opgenomen bij L’Hocque Music in Weert en in de DMP Studio in Kaatsheuvel. Een gevoelige nederpop song met echte musici.

Het uiteindelijke doel van Michiel Schraven en Rogier van Wegberg is een exclusief album schrijven en produceren voor en met Ivo Franklin. Ivo Franklin is ook zeker weer van plan om het land in te trekken als zanger, al dan niet in combinatie met het verzorgen van de presentatie.

Nieuwe single @Ivo Franklin onbedoeld auto biografisch opulaire tv programma “Toppers van Oranje” een muziekprogramma met artiesten met Nederlandstalig repertoire. Daarnaast is hij betrokken bij het programma “Trips & Travel 2.0” wat vanaf september in een vernieuwd jasje weer te zien zal zijn bij RTL4 en produceert hij vanaf het najaar een nieuw programma voor SBS “Sport in Business”.

Dina Rodrigues met Dança do Coraçao,
07-07-2018  18:08

Het was even wachten op de nieuwe single van Dina Rodrigues, de in Vlaanderen wonende Portugese zangeres, maar nu is hij er.

Dança do Coraçao, de titel van haar nieuwe single. Het is een zomers nummer in een productie van Patrick Hamilton.
Via deze link kunt u de clip bekijken:
https://www.youtube.com/watch?v=du2IJ_NTudA

JC-RECORDS LANCEERT EERSTE EIGEN LIEDJE BERRITTA & YVES
05-07-2018  19:28

Zeven jaar geleden kwamen ze elkaar tegen bij een optreden in het Vlaamse Mol; Rosita Bertels en Ive Vandoninck! Sindsdien vormen zij duo Berritta & Yves, schreven zij twee albums, waaronder het populaire ‘De Regenboog’, en diverse singles op hun naam. Daarnaast is het tweetal hartstikke trots op hun actieve en trouwe fanclub. Na alle covers vonden Berritta & Yves het tijd worden voor hun eerste ‘eigen’ liedje en dat is ‘Ga Je Vanavond Met Me Mee’ geworden. Berritta (52) was als teenager al druk met zingen. Toen al bracht ze diverse liedjes op de markt en stond ze ook veelvuldig op de Hollandse podia. De 38-jarige Yves groeide op in Geel. Hij liep Berritta dus in 2011 tegen het lijf, de vonk sloeg over en naast dat ze elkaar op muzikaal vlak vonden, stapten zij in 2014 in het huwelijksbootje. In die zeven jaar dat zij nu als duo actief zijn, deelden zij podia met o.a. David Vandijck, Mieke, Danny Fabri, Salim Segers en De Stoempers en traden zij op tijdens de Koos Albert-fanclub dag in Arendonk. Het gloednieuwe nummer ‘Ga Je Vanavond Met Me Mee’ is opgenomen in de Musicmaker Studio van Andy de Witt. “Wij kennen Andy al een hele tijd. Hij raadde ons JC-Records/JC-Event van Jolanda Clement aan als label en plugger voor ons nieuwe single”, zo laat het duo enthousiast weten. De track is afgemixt en gemasterd door Manfred Jongenelis die samen met Matthias Lens de accordeonpartij heeft ingespeeld, terwijl Andy de Witt samen Manfred verantwoordelijk was voor o.a. de gitaarpartij en keys. Deze gezellig en feestelijke uptempo meezinger van Berritta & Yves, zal vanaf 4 juli verschijnen via JC-Records. Plug en promotie van de single zal zowel in Nederland als in België worden verzorgd door Jolanda Clement. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. De bijpassende videoclip is vervaardigd door Videowork.be

 

Bekijk hier de video op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=XRr8x2v1mhg

MIKE – BIJ JOU
05-07-2018  19:19

Wat gaat er in iemand om als zijn of haar geliefd wegvalt, zeker als dit veel te vroeg gebeurt.
Mike beschrijft dit op een pakkende manier in dit nummer.

Het leven is ontdekken, samenkomen, samenblijven, maar ook verliezen en afscheid nemen met de hoop en belofte elkaar weer te zien aan de overkant wanneer de ander weggeplukt wordt uit het aardse leven om verder te gaan aan de overkant of de andere zijde.
Voor degene die achterblijft is het bijzonder moeilijk om dat een plaats te geven.
Het gemis, en de nood elkaar te zien en te ervaren met onze menselijke zintuigen is soms ondraaglijk en geeft je een gevoel van machteloosheid. De hoop elkaar weer te zien aan de andere zijde drijft je voort, maar hoe, waar en wanneer, dat kan niemand zeggen.
Mike heeft zelf al veel te vroeg afscheid moeten nemen van enkele mensen in zijn leven en weet dus als geen ander hoe het voelt.
In het tweede nummer uit Mike de wens wat hij zou willen doen als zijn uur gekomen is.
Het derde nummers ie een instrumentaal nummer eveneens uit het leven gegrepen.

Contact Mike: info@studiomike.be
Clip: https://www.youtube.com/watch?v=Rd7szuwRnRs

Jesse Jansen maakt nieuwe authentieke versie van “Adio Adio Adio”!
28-06-2018  18:43

Een oude megahit met de authentieke sound van een originele banjo, maar dan in de sound van nu. De Brabantse zanger Jesse Jansen is zeker geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Na de singles; “Ik heb het altijd al geweten”, “Heidewitzka” en zijn eigen hitsingle met Bobby Prins “Ik heb nog meer dan 1000 dromen” heeft hij nu een nieuwe single gemaakt met de titel; “Adio adio adio”. De oudere liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen de titel meteen als het nostalgische nummer van Corrie en de Rekels. Deze oude megahit is nu opnieuw gemaakt door Jesse Jansen met de authentieke sound van een originele banjo, gespeeld door de gitarist die Corrie vroeger ook heeft begeleid. De productie was in handen van de succesvolle producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die voor Jesse Jansen deze prachtige authentiek klinkende productie maakte. “De reacties op de bühne zijn geweldig en binnen 10 seconden staat de vloer al vol als de mensen het banjo solo’tje horen waarmee de plaat begint” zegt de zanger enthousiast. Deze nieuwe versie van deze “evergreen” zou zo maar eens een dikke kroegenhit kunnen worden voor Jesse Jansen! De single is vanaf eind Juni 2018 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is er een mooie videoclip te zien o.a. via het Youtube kanaal van AKmuziekprodukties. Met “Adio adio adio” heeft Jesse Jansen een echte vloervuller gemaakt, die elke dj die wel eens op een gezellig dansfeestje draait zeker bij moet hebben! Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl / www.zangerjesse.nl

Videoclip op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=KaEeE27cRcU&t=0s&list=PLcoOHAMfnSe0V_oywpwfj7QC6NDJ-GOVq&index=2

Leroy Krielen maakt zomerknaller; “Boem boem boem”
23-06-2018  18:17

“Een super lekkere zomerse knaller met een lekker lambada gevoel, waar je op moet gaan dansen!” Leroy Krielen (1985) uit Zevenbergen heeft al een aardig repertoire opgebouwd in de paar jaar dat hij zingt. Met zijn singles; “Zij is te mooi voor mij”, “Feesten doe ik alleen met jou”, “Op een terrasje” en “Gezellig hier” heeft hij een rijk pallet met leuke verschillende singles gemaakt in verschillende stijlen. Met de zomer aanstaande heeft hij voor zijn nieuwe single een fantastische opvolger gevonden met de titel; “Boem boem boem (slaat mijn hart voor jou)”. Het nummer is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman die ook alle vorige singles van Leroy Krielen maakte. “Het is een super lekkere zomerse knaller met een hoog lambada gevoel waar je op moet dansen!” zegt Leroy enthousiast. De single is vanaf medio Juni 2017 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke single cd o.a. via Leroy’s eigen website. De videoclip zal dan tevens te zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze nieuwe zomerknaller heeft Leroy Krielen een geweldige swingende zomerplaat gemaakt waarmee hij veel liefhebbers deze zomer zal gaan bereiken! Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl / www.leroysound.nl

Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=LgvAn2pZGu0&list=PLcoOHAMfnSe0V_oywpwfj7QC6NDJ-GOVq&t=0s&index=2

Nieuwe opvallende zomersingle voor Jeffrey Peters,
22-06-2018  19:18

"Hier komt de zomer" is de opvallende zomersingle van de Nijmeegse zanger Jeffrey Peters. Wedden dat je het refrein na één keer beluisteren een hele dag loopt te zingen ? Veel meer zomersfeer en vakantiegevoel kan er in een nummer echt niet zitten, en dat gelanceerd wordt op de dag dat de zomer officieel begint.
Jeffrey Peters lanceerde eerder al singles als “Ben zo weer bij je terug” & “Laat mij maar gaan”.
Nu lanceert hij zijn nieuwe single “Hier komt de zomer” in zijn 5e jubileum jaar als solo zanger en tegelijkertijd de 5e single die hij uitbrengt. Een heerlijk uptempo nummer waarvan Jeffrey zelf verantwoordelijk is voor de tekst. De productie is wederom verzorgd door de studio van Michel Wolsink ( Mw Soundstudio ) en een single waarvan wij denken dat hij zeker een mooie airplay zou kunnen krijgen bij de radiozenders.
De CD single ‘Hier komt de zomer’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.
Plugging en promotie: Jeanette De Wit , Artiesten Promotie
www.artiestenpromotie.net
info@artiestenpromotie.net

De nieuwste single van Master Stu,
19-06-2018  19:33

15 juni 2018 – De nieuwste single van Master Stu is een heel ander genre dan dat wij van hem gewend zijn. Dit lied heeft dan ook een speciale betekenis voor Master Stu.
 
Master Stu Verteld:
 
In januari werd mijn vrouw heel erg ziek. En lag zelfs 4 dagen op sterven. Dit riep bij mij zoveel gevoelens op. Ik wilde haar niet kwijt. Wilde mijn leven samen met haar delen. Ik wilde haar alles geven. Als ze maar bij me bleef. Want zij is alles voor mij. Na haar herstel bleven deze woorden en gevoelens hangen. En wilde ik dit gevoel vastleggen in een nieuw lied. Dit is gelukt. Want ( Oh JIJ ) verteld precies wat ik voelde en wilde zeggen. Tevens is dit een lied wat vele mensen kunnen delen aan hun partner. Om te tonen hoe veel de partner voor hen betekend. Het is een ballad geworden met veel emoties. Wat ik altijd al had willen doen. Omdat het leven nu eenmaal niet alleen uit feesten bestaat.
 
Daarom hoop ik dat mijn fans en het publiek de achterliggende reden begrijpen. En dit lied ook net zo mooi gaan vinden als ik zelf.
 
Bekijk via deze link de video op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=It68Bz6TQuA&spfreload=5
 
Over Master Stu
Master Stu is geboren in Paramaribo. Maar woont al jaren in Amsterdam. Master Stu is een zanger die zowel Nederlandstalig als Engelstalig en Surinaams zingt. Master Stu staat ook bekend als een grote feestganger. Zijn muziek bestaat uit feest muziek. Maar ook de mooiste ballads mag je niet vergeten.
 
Master Stu heeft al meerdere nummers uit gebracht waaronder:
 
Zij geloofd in mij, Schud met die billen, Ga met me mee, Het rode licht (Danceversie), hou je van hem, Heel de wereld danst Samba, Ik heb geen poen, Ik ben verliefd en Mijn hart doet boem boem boem.
 
Meer informatie over Master Stu kunt u vinden op:
 
Pluging en promotie wordt verzorgt door Angel Vogel
De Single “Oh jij” van Master Stu is gelanceerd op 15 juni 2018 De Cd zal digitaal worden gelanceerd aan de radiostations en wordt uitgebracht onder het platenlabel Angelsrecords
Daarnaast zal de digitale verkoop via de bekende downloadportals zoals Itunes Download music en Zazell, en zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Juke, Itunes, Spotify en Deezer.
 
Voor interviews kunt u mailen en of bellen met Angelsrecords
( 0630305677 ) of info@angelsrecords.com
 

Benno van Vugt maakt nieuwe zomerhit;
17-06-2018  20:38

Een vlotte humoristische feestplaat, vol met live instrumenten zoals heerlijke trompetsolo’s en zomerse gitaren garanderen een echte meezinger! Benno van Vugt is inmiddels al jaren een vaste waarde in het Brabantse feest circuit. De Tilburgse gangmaker is inmiddels ook al aardig bekend geworden in heel Nederland door zijn aandacht op tv bij o.a. Editie NL, Omroep Max en Omroep Brabant. Hij bracht de afgelopen 4 jaar al 8 singles en een compleet album uit (red. “Pinguïns, lipjes en nog veel meer”) met bijna alleen maar eigen muziek. Voor zijn nieuwe single gooit hij het deze keer op de zomerse toer! Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman maakte hij een aanstekelijke zomerse feestknaller getiteld; “Daar is niks mis mee”. De humoristisch geschreven plaat zit vol met prachtig klinkende live instrumenten zoals heerlijke trompetsolo’s en zomerse gitaren, met een hele aanstekelijke commerciële sausje er overheen. De single werd wederom opgenomen in de studio van AKMP in Raamsdonksveer en is net als alle voorgaande nummers van Benno weer geschreven door André Kooiman. Als bonustrack op deze single heeft Benno een prachtige ballade gemaakt met de titel; “Een goede vriend” waarmee hij zich, met dit prachtig gearrangeerde nummer, van een heel andere kant horen. De nieuwe singel “Daar is niks mis mee” is vanaf medio Juni verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel zal worden gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Ook zal er weer een fantastische videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. Laat de zomer nu maar beginnen want Benno van Vugt is met zijn nieuwe party singel helemaal klaar om elke camping/café op zijn kop te zetten met zijn aanstekelijke kreet; “Daar is niks mis mee” (olééééééééé) ! Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl / www.bennovanvugt.nl
Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/zs92shmN4UI?list=PLcoOHAMfnSe0V_oywpwfj7QC6NDJ-GOVq

‘Het leven lacht Michelle Okken (16) toe!’
15-06-2018  19:04

Nadat Michelle haar zangcarrière een jaartje in de ijskast heeft gezet, om volledig voor school te gaan in haar examenjaar, is ze weer compleet terug en lacht het leven haar inderdaad toe. Met vlag en wimpel is ze geslaagd en kan ze zich nu compleet focussen op haar nieuwe single, getiteld ‘Het leven lacht me toe’.

De eerste samenwerking voor ‘Als ik jou zie’ met Bram Koning en Jeroen Dirksen is zo goed bevallen, dat er geen twijfel was over met wie ze voor haar nieuwe single wilde gaan samenwerken, met een prachtig eindresultaat.

Voor de clip is ze samen met haar team naar de hoofdstad van ons land afgereisd en ook dat resultaat mag er zijn.

Inmiddels is de single al door diverse radiostations opgepakt en zijn er niets anders dan lovende reacties, op zowel het nieuwe nummer, als op de clip.

Afgelopen zaterdag is de single gepresenteerd aan het publiek, wederom in zalencentrum ‘De Heugte’ in Nieuw-Balinge en ditmaal ook weer uitgereikt door Ton & Hanny Veerkamp.

De 16-jarige zangeres is, zoals ze zelf zingt, niet meer te stoppen en dit is pas het begin, we kunnen dus ook in de toekomst nog veel mooie dingen van haar verwachten.

Plugging: Nynke Tuinstra / 06-48885790 / NynkeTuinstra@gmail.com

Info: http://www.michelleokken.nl
Clip: https://www.youtube.com/watch?v=h23xD_7-VYY
Download: http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=1642319

Bas Hutten maakt heerlijke feestversie van Mijn meissie”!
08-06-2018  19:32

Na het grote succes van zijn kroegenhit “Te jong” lanceert Bas Hutten weer een heerlijke feestplaat getiteld; “Mijn meissie”!
Zanger Bas Hutten (1977) uit Tilburg is bekend van zijn allereerste singel “Te jong” die hem meteen bekend maakte in heel Nederland. Zijn feestversie van deze Belgische evergreen was een regelrechte kroegenhit en is door veel collega artiesten overgenomen op de bühne. Daarna bracht hij het vrolijke “Wat is het leven mooi” uit waarmee hij ook veel airplay kreeg op verschillende radiozenders. Met de zomer voor de deur komt hij met een nieuwe versie van de singel “Mijn meissie”. De man achter de hits van Bas Hutten is niemand minder dan producer Andre Kooiman uit Raamsdonksveer (bekend van grote hits van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a). Hij toverde de van origine pop/rock single van Danny de Munck om in een echte feesthit! Een heerlijke beat met flitsende accordeon solo’s en een dikke sax solo, maar dan met een herkenbaar feestsausje maken deze plaat tot een geweldige feestknaller voor Bas Hutten.
De single “Mijn meissie” is begin Juni verkrijgbaar in alle grote download portals, en zal worden gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België. Voor de liefhebbers is ook een fysieke cd singel verkrijgbaar via de website van Bas Hutten.
Met deze catchy nieuwe single heeft Bas Hutten weer een fantastische feestplaat afgeleverd die de aankomende tijd zeker veel te horen zal zijn op de radiostations en de kroegen!
Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch…
http://www.bashutten.nl
Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / www.andrekooiman.nl

Corné Kokke lanceert debuutsingle M’n Sticky,
07-06-2018  18:50

 
De in 1972 geboren Goirlenaar Corné Kokke, is een altijd goed gehumeurde vrolijke zanger die voornamelijk volkse liedjes vertolkt.
Enkele jaren geleden is hij begonnen met het zingen op Karaoke avonden, en kreeg al snel in de gaten dat hij meer met zijn stem wilde gaan doen. In die tijd leerde hij Andy de Witt kennen die in de persoon, stem en uitstraling geloofde, en een eerste liedje was snel gemaakt. Het werd een lied wat op het lijf geschreven was van Corné, want heeft echt altijd zijn USB sticky bij met zijn muziek als hij ergens heengaat. Inmiddels zingt Corné een zeer breed repertoire, en is hij een graag gezien artiest op feesten en partijen in Nederland en België. Achter de schermen wordt door tekstschrijver en producer Andy de Witt alweer hard gewerkt aan een mogelijke opvolger van deze vrolijke debuutsingle. Leuk item om te vermelden is dat de hoge stemmen (uithalen) in het liedje ook door Corné zelf zijn ingezongen. Bij De A & A studio van collega/muziekvriend Andy de Witt werd het nummer opgenomen, terwijl er op meerdere locaties in Nederland en België een bijpassende videoclip is opgenomen door Videowork.BE. Daarnaast werd door producer Andy de Witt contact gezocht met Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel met de vraag of zij ook haar schouders wilde zetten onder de debuutsingle van Corné. Na het positieve gesprek is besloten dat de vrolijke en gezellige meezinger ‘M’n Sticky’ vanaf 6 juni zal uitkomen op het label van JC-Records. Dat is een paar weken eerder dan gepland maar alles was klaar, zelfs de eerste interviewaanvragen kwamen al binnen en daarnaast staat Corné te trappelen van ongeduld om zijn nieuwste plaat ‘M’n Sticky’ te lanceren. Kortom, Corné is er klaar voor..!
 
M’n Sticky is vanaf 6 juni uitsluitend digitaal verkrijgbaar zijn via de bekende downloadsites.
Daarnaast zijn de tracks via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.
 
RTV promotie: Jolanda Clement (JC-Event - JC Records- JC Travel).
info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738
 

Opvallende zomer single; “Lekker vrij”!
02-06-2018  22:36

Willem de Jong maakt opvallende zomer single; “Lekker vrij”!

Willem de Jong (1989) uit Werkendam maakte vorig jaar November zijn debuut met zijn vlotte single; “Jij keek naar mij”. Zowel op de bühne als op de radio werd de plaat heel goed ontvangen en ook de videoclip is inmiddels al veel bekeken. Ondertussen heeft Willem niet stilgezeten en is weer de studio ingedoken om aan een opvolger te werken. Samen met zijn vriendin Kaylee en producer André Kooiman schreef hij de tekst voor zijn nieuwe single. Wederom werd de plaat geproduceerd in de studio van AKMP (André Kooiman Muziekprodukties) in Raamsdonksveer. Deze keer is gekozen om een speciale sound te creëren die heel modern is, maar wel met een hele commerciële insteek. Een mengelmoes van zomerse beats, een vrolijke sound en rap/house-achtige invloeden beschrijven deze gewaagde nieuwe single van Willem de Jong. “Ik wil mezelf ‘t liefste onderscheiden en doen waar ik zelf een goed gevoel bij heb” zegt Willem tevreden over zijn 2e singel. De singel is vanaf 1 juni 2018 in alle grote download- en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP. Ook is bij de single weer een fantastische videoclip gemaakt door Weeda Media uit Werkendam die is openomen in de Kurenpolder in Hank. De styling van deze clip is verzorgt door Fraai Projecten. Deze zal o.a. te zien zijn op Youtube en verschillende tv zenders. De track zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Voor zijn boekingen werkt Willem de Jong samen met Boxman events & entertainment. (+31(0)6 27164045 / info@boxmanevents.nl). Met zijn opvallende single “Lekker vrij” laat Willem de Jong een nieuw geluid horen dat vernuftig is geproduceert maar toch een grote groep zal aanspreken door het catchy concept van de plaat. Bron: www.boxmanevents.nl / www.andrekooiman.nl
Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=dv

Johan Heeren en Rob van Daal slaan handen ineen,
23-05-2018  19:51

Johan Heeren en Rob van Daal slaan handen ineen voor nieuwe 2 talige duetsingle Kijk niet om/ Don’t look back.
 
Het idee voor het duet, ontstond tijdens de album presentatie van Johan Heeren, waar collega Rob van Daal destijds ook een optreden verzorgde.
Johan had al langer het idee op de planken liggen om een duet op te nemen van de klassieker ‘’Don’t look back’’ die oorspronkelijk was van de Amerikaanse soul en R & B -Groep The Temptations
Bij interviews werd hem altijd gevraagd met wie zou je nog wel eens een duet op willen nemen. Dan gaf Johan steevast als antwoord ‘’met Rob van Daal’’.
Nu hij het juiste liedje in gedachten had, liet hij het idee aan Rob van Daal horen, die gelijk enthousiast reageerde op het nummer. Omdat Johan de later uitgebrachte reggae versie Don’t look back van Mick Jagger en Peter Tosh beter bij hem en Rob vond passen, is hij met deze versie naar de studio van Sonic Solutions gegaan om er een mooi arrangement van te laten maken met live gitaar, trompet en geweldige sax solo partijen.
Via JC Records zetten de beide heren Johan Heeren & Rob van Daal nu hoog in, want met hun nieuwste plaat ‘’Kijk niet om/ Don’t look back ‘, (waarvan de Nederlandse tekst door Jack van Raamsdonk is geschreven), zal naar verwachting hoge ogen gaan gooien bij zowel de radiozenders, als bij het publiek in binnen en buitenland.
Met de Neve Media als de maker van de prachtige videoclip, en Platenlabel JC Records achter zich zal ‘’Kijk niet om/ Don’t look back’’ van Johan Heeren & Rob van Daal menig voetjes van de vloer doen gaan!
Via JC-Records zullen de nummers Kijk niet om/ Don’t look back vanaf 25 mei uitsluitend digitaal verkrijgbaar zijn via de bekende downloadsites.
Daarnaast zijn de tracks via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.
 
RTV proJolanda Clement , JC Event / JC Records/ JC Travel).
info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738
 

Christian Malan maakt nieuwe singel; “Met vrienden”!
23-05-2018  19:38

Een lekkere moderne foxtrot, met heerlijke gipsy gitaren en een lekkere accordeon sound.

Zanger Christian Malan uit Raamsdonksveer is geen onbekende in de
Nederlandstalige muziekwereld. Hij maakte inmiddels al verschillende singels met titels als; “Laten we feesten”, “Volle maan” en “Jij wilde liever vrij zijn”. Na een tijdje rustig aan te hebben gedaan is de Brabantse zanger weer de studio ingedoken met producer Andre Kooiman Muziekprodukties die al veel succesvolle singles maakte voor diverse artiesten. Hij vroeg hem om een gloednieuwe foxtrot voor hem te maken met een gipsy ritme. Het resultaat is een heerlijke plaat geworden die de vloer op menig feestje ongetwijfeld zal gaan vullen.
De single met de titel; “Met vrienden” heeft een lekkere moderne foxtrot sound gekregen, met heerlijke gipsy gitaren en een lekkere accordeon sound.

De single is vanaf Mei 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en wordt gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUG plugging.
Een lekkere muzikale nieuwe single van Christian Malan die de liefhebbers van het Nederlandse lied verwent met dit prachtig gemaakte nummer!
Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch…

Meer info: www.andrekooiman.nl

Frans Bauer schrijft nieuwe single voor Kian Derry !
23-05-2018  19:27

Frans Bauer schrijft nieuwe single voor,

Vlaamse Volkszanger kian derry, die vandaag tevens verjaart, behoort tot een select gezelschap artiesten binnen het levensliedcircuit, die al veel ‘eigen’ liedjes op hun naam hebben staan. De Vlaming heeft in de afgelopen tien jaar al diverse singles en albums op de markt gebracht. Naast vele sololiedjes nam Kian ook een aantal bijzondere duetten op en laat de zanger zich graag omringen door tekstschrijvers die hun vak verstaan. Vandaar nu de nieuwe samenwerking met Laurens van Wessel, die tekende voor de productie in de Wesco Studio en Frans Bauer heeft de tekst geschreven waarmee voor Kian Derry een langgekoesterde wens is uitgekomen.
Na singles als ‘Dichterbij’, ‘Jij straalt als een ster’, en zijn album ‘Onverwacht’ van vorig jaar, komt volkszanger Kian nu met een door Frans Bauer geschreven single: ‘Jij bent m’n fantasie’. Deze nieuwe vrolijke en uptempo single zal zeer in de smaak gaan vallen bij een nog groter publiek. De begeleiding door Frans Bauer en Laurens van Wessel is de ideale feedback voor Kian en dus zal deze samenwerking worden gecontinueerd !
De single is te verkrijgen via de bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen via Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=kEOwnOVfHq8&feature=youtu.be
Meer info over Kian Derry kun je vinden via zijn facebookpagina.
Plugging en promotie: Jeanette De Wit Artiesten Promotie

Debuut Single voor Denise Fonville.
21-05-2018  19:25

De 27 jarige Denise Fonville brengt haar 1ste single uit getiteld ‘’ Leun op mij ‘’ een cover van haar grote idool Ruth Jacott.

Denise Fonville wonende in IJsselstein Is al vanaf klein meisje bezig met muziek, echter heeft ze nooit professioneel iets gedaan in de muziekwereld tot een aantal jaar geleden.

Ongeveer 2 jaar geleden begon Denise met optreden op podia, dit beviel haar uitermate goed en ze mocht leuke en positieve reacties ontvangen van het publiek.

Dit stimuleerde Denise om meer met haar muzikale passie te willen doen, een plaatselijke talentenjacht was een volgende stap in haar muzikale leven.

Tijdens deze talentenjacht werd er live gefilmd op Facebook en door dit live filmpje stuiten producer Bart vd Bend op deze zangeres in de dop.

Na aanleiding van het filmpje besloot Bart vd Bend contact op te nemen met Denise en hieruit volgde al snel een gesprek bij de studio.

De klik was van beide kanten goed en er werd besloten om een single met bijbehorende videoclip op te nemen.

De videoclip is opgenomen in het altijd prachtige Havelte te Drenthe.
Bekijk hier de video : https://www.youtube.com/watch?v=uCX-tOlsNDU

Plugging Promotie RTV: BVB & D.H Producties | Bart vd Bend | Tel: 06 21 94 67 39 | Email: bartvdbend@hotmail.nl

nieuwe single van Gewoon Erik.
19-05-2018  19:14

G E Records presenteert in samenwerking met Artists Choice de nieuwe single van Gewoon Erik.

Na een klein uitstapje in de Jazz wereld met de single “Wie ben jij?” komt de Noord-Hollandse Zanger/Entertainer Gewoon Erik wederom weer met een lekkere kroegen kraker.
Met als titel " Ik heb nog even de tijd " projecteert hij zichzelf en hoe het leven gaat als feestganger die elk weekend de boel op z'n kop zet.
Luister en geniet, dan heb jij even de tijd om er een feestje van te maken !

Componist/tekstschrijver : Bryan Stelten
Release datum : 25-05-18
www.gewoonerik.nl erik@gewoonerik.nl
https://www.facebook.com/ZangerGewoonErik

Hans van Katwijk,
16-05-2018  19:39

Hans van Katwijk gaat lekker met zijn laatste single ‘Ach we zijn allemaal op zoek…’
Inmiddels is er ook al een nieuw nummer in de maak, daarover later meer.
 
Zanger Hans van Katwijk begint pas met zingen op 20 jarige leeftijd als hij door een bevriende zangeres wordt overgehaald om samen een liedje te zingen. Door de positieve reacties van het publiek besluit hij mee te doen aan diverse talentenjachten en weet hiermee verschillende grote prijzen te winnen. Hij doet zelfs succesvol mee aan de toenmalige Soundmixshow van Hennie Huisman!
 
Hans ontwikkelt zich al snel als allround zanger en weet met name zijn hart en ziel te leggen in het repertoire van de jaren ‘60 en ’70. Hij zingt covers van de grote namen van toen zoals die van Paul Anka, The Everly Brothers, Ricky Nelson, Cliff Richard, Elvis en vele anderen. Ook tot op de dag van vandaag maken de songs uit die periode nog altijd een belangrijk deel uit van zijn repertoire.
 
Zijn muzikale carrière raakt al snel in een stroomversnelling en zijn optredens door heel het land worden enorm gewaardeerd. Hans heeft zelfs jarenlang in landen als België, Spanje en Duitsland mogen werken. Inmiddels verzorgt Hans al meer dan 30 jaar honderden optredens, samen met zijn vriend en vaste geluidsman Ed.
 
Door de jaren heen is er regelmatig op verzoek van zijn fans en overig publiek op aangedrongen om zijn repertoire uit te breiden naar een meer allround genre en met succes. Hedendaagse Engelse en Nederlandse hits passeren de revue tijdens zijn succesvolle optredens.
 
Ondanks vele beloftes en aanbiedingen van diverse personen en bureaus is het er nooit van gekomen om een eigen single uit te brengen. Vandaar dat Hans besluit om zelf het heft in handen te nemen en gaat een samenwerking aan met diverse componisten, tekstschrijvers en producers.
 
Zijn eerste single, speciaal gemaakt voor zijn fans, is Engelstalig genaamd ‘The Only One’, maar verder nooit uitgebracht. Zijn tweede single is Nederlandstalig en opgedragen aan zijn kleinzoon Ravi met de titel ‘Kom eens bij mij lieve schat’. De nieuwe Nederlandstalige single ‘Ach we zijn allemaal op zoek….’ is een super vrolijke productie met als thema dat iedereen in het leven wel op zoek is naar geluk.
 
Ondanks zijn leeftijd (wat hem niet is aan te zien), is Hans van Katwijk voorlopig nog niet van het podium te slaan. Hij gaat er nog steevast tegenaan en is van plan om de komende periode nog meer singles en videoclips uit te brengen. Dus voor een super avond met muziek naar ieders hart, kun je bijna niet om Hans van Katwijk heen!
 

Monique Heegen verjaart en jubileert met nieuwe solosingle !
11-05-2018  19:18

11 Mei 2018, de dag waarop ze haar 46e verjaardag viert en eveneens het jaar waarin ze al 10 jaar als allround zangeres haar stem laat klinken, lanceert Monique Heegen uit Emmen haar splinternieuwe solosingle getiteld “Mijn levenslied”.
In oktober 2008 bracht ze haar eerste eigen geschreven single uit en stond ze ook voor het eerst solo op het podium. Inmiddels heeft Monique al een behoorlijk rijtje muziekproducties in verschillende stijlen uitgebracht en ook tijdens haar optredens brengt ze verrassend en veelzijdig repertoire. Dit is ook haar kracht en ze blijft steeds op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen.
Voor de productie van haar nieuwe single zocht Monique ook weer een nieuwe uitdaging op en vond ze de weg naar de M-Works studio in Enschede. Na een onrustige periode in haar leven was ze toe aan een tekst waarin ze haar eigen gevoel kon leggen en leverde in een openhartig gesprek input aan tekstschrijfster Jaqueline Loen. Producer Maarten de Groot creëerde vervolgens het arrangement met als resultaat een frisse onderscheidende productie met een moderne poppy dance sound en live gitaren. Hiermee laat Monique zich weer van een hele andere kant zien en horen.
De single is te verkrijgen via de bekende downloadportals en de bijbehorende videoclip is te bewonderen via Youtube via onderstaande link.
https://www.youtube.com/watch?v=QjPTru7ydcE&feature=youtu.be

Meer info over Monique kun je vinden via haar Facebookpagina en haar website www.moniqueheegen.nl.
Plugging en promotie: Jeanette De Wit Artiesten Promotie
www.artiestenpromotie.net

Monique Heegen ook gefeliciteerd namens Muziekpromo Nederland Andreas Jerphanion en Anita Jerphanion.

Feestduo Sjaakie & Henkie Kloot
03-05-2018  17:33

Feestduo Sjaakie & Henkie Kloot brengt dit jaar een zomerse remake uit van één van de meest aangevraagde klassiekers:
 
Twee Emmertjes Water Halen
 
Onze oosterburen kunnen kennismaken met een Duitse versie van het nummer:
 
Wo Können wir Bier abholen?
 
Youtubelinken :
Nederlandse versie : https://www.youtube.com/watch
Bekijk de videoclips en/of download de nummers op www.klotefeest.com
 
Presskitt afkomstig van Artiesten Promotie / Jeanette De Wit
 
 

Mike Molenmaker komt met een knaller,
26-04-2018  18:37

Mike Molenmaker komt met een knaller van een debuut Met zijn debuutsingle ‘Jij danst als een orkaan’ knalt Mike Molenmaker de zomer in. Geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten, brengt Mike het zomerse gevoel binnen bij de luisteraars van dit geweldige lied.
Mike is nieuw in de muziek, nadat hij een carriere bij onder andere Defensie achter de rug heeft.
De geboren Arnhemmer, 26 jaar, stort zich vol op het zingen en niet zonder succes. Zijn lied, ‘Jij danst als een orkaan’ heeft alle potentie om een ware zomerhit te worden.
Naast de pakkende tekst en melodie ondersteunen ook de klanken van gitaren en trompetten het zomerse gevoel bij dit lied.
Niet voor niets is het al door RadioNL opgepakt en zal het vanaf 2 mei dagelijks te horen zijn op dit station.
De clip is geschoten door RTV Mediaproducties in de prachtige natuur van Nederland, waar ook het weer een zomersgevoel geeft aan dit lied. De promotie en boekingen zijn in handen van Artiestenpromotie, bereikbaar op 06-49639916 en www.artiestenpromotie.net
https://www.youtube.com/watch?v=QGaptO7d0e8&t=19s

Nieuwe singel van, Gerrie & Ron – “To Get Close To You”
24-04-2018  19:46

De opvolger van hun succesvolle single “I Guess” is een feit.
Een heerlijke country rock song waarmee Gerrie & Ron hun weg voortzetten in de wereld van de Country muziek.
 
Het lied geschreven, gecomponeerd, gearrangeerd en opgenomen in de studio van Kees Plat is de 2e song die het duo hier heeft laten maken en opnemen en zal samen met “I Guess” verschijnen op een Country Full – Album waar het duo op dit moment aan werkt met Kees.
 
De eindmix en mastering is in handen van Ger Oerlemans waar Kees nauw mee samenwerkt.
2 toppers in de muziekwereld die hun sporen hier al ruimschoots hebben verdiend.
 
“Wij zijn er reuze trots op en blij mee dat we met deze twee toppers mogen samenwerken en hopen dit nog heel lang te mogen en kunnen doen” aldus Gerrie & Ron.
 
Bekijk via deze link de videoclip op Youtube :
https://www.youtube.com/watch?v=r3oBv-piiDQ
Componist / Tekstschrijver – C.M. Plat
Opname: Kees Plat Music Productions
Mastering: Oerlemans Muziekprodukties
Gitaar / Bas / Backingvocals: C.M. Plat
Fotografie: Riet Benjamins
Layout & Artwork: Vanveenartdesign.nl
Clip: KCLD Homestudio - Bron YouTube
Website: www.duogerrieenron.nl
Email: duogerrieenron@gmail.com
Plugging & Promotie: Kees Plat Music Productions / Gerrie & Ron.
 

Zangeres Angel komt met maar liefst 2 singles uit,
24-04-2018  13:25

Zangeres Angel kwam dit jaar op 21 april 2018 op haar cd uitreiking met maar liefst 2 singles uit. Het eerste liedje is getiteld ( Hey jij! Ga je mee ) Dit liedje heeft zij te danken aan Wilco van de scheur ( Wescur ) Een liedje waar je niet stil kan blijven staan zo gauw je dit lied hoort. Merk je al gauw dat het een lied vol gezelligheid, vrolijkheid met zich mee brengt. En dat je zeker niet stil kan blijven staan. Ook al na 2x het liedje gehoord te hebben zing jij dit liedje al met volle bost mee.

Haar 2e liedje is getiteld ( Door de lucht ) Dit liedje heeft zij zelf gemaakt met hulp van haar arrangeur Ton Spronk. Die haar droom liet uitkomen. Want Zangeres Angel wilde heel graag iets zelf maken. Wat meer Angel is. En daarmee hielp Ton Spronk haar heel graag mee. Het is muziek uit de jaren tachtig en negentig en heeft ook deze stijl. Een krachtige sound met een genre in de 90 jaren techno/house stijl. Een lied wat nog lang in je hoofd blijft hangen. En na 1x gehoord te hebben zing jij al mee met het refrein.

Over Zangeres Angel

Zangeres Angel is een allround zangeres die echt van alles zingt. Of het nou het levenslied is of bijvoorbeeld rock, musical. Niets is voor haar te gek. En daarom zingt zij ook om de vrijdag in ’t café in Hoorn. Van Piet en Maria van Veldhoven. En dit doet ze met heel veel plezier. En hoop dit ook heel lang te kunnen blijven doen. Zodat zij aan alle mensen kan laten horen wat voor stijlen zij allemaal kan. Hou haar Facebook in de gaten voor haar optredens. En laat je dan helemaal gaan op een optreden van deze zangeres.

Zangeres Angel heeft al veel liedjes gemaakt in haar carrière waaronder:

- The wonder of you (Cover), Hurt (Cover), This is my life (Cover), Jij zei me alleen amore, Kerst met jou, Rondje van mij, Het wordt een hete zomer, Was jij maar hier, Lazer op ik wil je nooit meer zien, Door de lucht, Een seconde van je tijd. (album)

https://www.youtube.com/watch?v=De1H9ihAfAM

https://www.youtube.com/watch?v=PDOlUrMXwsY

Spargo's disco hit 'You And Me' na 38 jaar voor het eerst bewerkt
24-04-2018  13:16

De grote Nederlandse disco hit ‘You And Me’ van Spargo, uitgebracht in 1980, is na bijna 40 jaar voor het eerst bewerkt door de Amsterdamse pop-act ‘STANDAARD’. Een nieuwe, eigentijdse versie in het Nederlands van het voor velen zo bekende disco-funk nummer uit de 80’s, getiteld ‘Jij En Ik’.

In maart 1980 debuteerde de popgroep Spargo, onder aanvoering van Ellert Driessen en samen met de van origine Amerikaanse zangeres Lilian Day Jackson, met de disco single ‘You And Me’. Dit eerste nummer van de funk-disco popgroep werd destijds een mega-hit in Nederland en België, waar het wekenlang de eerste plaats in de hitlijsten bezette. Ook werd het in Nederland de bestverkochte single van dat jaar. In 2013 werd het zelfs door VARA TV Magazine uitgeroepen tot beste Neder-disco klassieker.

Zoals van talloze grote hits en bekende nummers dikwijls een cover is verschenen, zo was dat nog niet het geval met ‘You And Me’ en was er tot op heden geen enkele andere versie uitgebracht. De Amsterdamse pop-act STANDAARD, bestaande uit Philip Mouwes en Rosita Loth, komt nu na bijna 40 jaar met de eerste bewerking in het Nederlands van deze disco classic; ‘Jij En Ik’.

Sinds de oprichting van STANDAARD in 2016 is een vijftal videoclips verschenen van het duo, waaronder ‘Engel In De Nacht’ (2016), ‘De Zomer Is Van Ons’ (2017) en ‘Doe Ik Te Jong’ (2017). De sound en de nu-disco/funk stijl van STANDAARD heeft invloeden van Daft Punk, Jamiroquai, Kraak & Smaak en de 80’s en 90’s. Deze stijl leende zich volgens diverse dj’s bij radiostations, die STANDAARD frequent draaien, goed voor een remake van een van Spargo’s tracks. Dat idee werd met beide handen aangegrepen en het resultaat is nu de single ‘Jij En Ik’.

“Het is geen cover geworden”, zegt Philip Mouwes. “Wij wilden echt een nieuw nummer maken, maar wel met de herkenbare melodie van het origineel van Spargo erin, en in het Nederlands. De track heeft een moderne reggaeton-beat, zomerse salsa-invloeden en met een dansbare groove erin.”

Omdat het om een bewerking gaat van een bestaand nummer was ook toestemming nodig van Ellert Driessen zelf. Rosita zegt daarover: “Het wachten was best spannend, maar toen het verlossende bericht kwam dat Ellert, Mr. Spargo himself nota bene, onze versie te gek vond en wij hem mochten uitbrengen, waren wij zeer enthousiast.”

De release van ‘Jij En Ik’ gaat gepaard met het verschijnen van de bijbehorende videoclip. Deze is onlangs opgenomen in de New York-style pianobar in de Aalsmeer Studio’s en in de Amsterdamse Jordaan. De clip is geregisseerd door Zeno Groenewegen (Clipregisseur.com), die ook verantwoordelijk was voor de regie van hun vorige videoclip ‘Doe Ik Te Jong’. “Voor ‘Jij En Ik’ wilde ik iets aparts doen en een soort Sin City stijl creëren door te werken in zwart-wit tinten, andere filters en met roodaccenten. Het past goed bij de eigen stijl van STANDAARD en heeft zeker iets extra’s toegevoegd aan het eindresultaat”, zegt Groenewegen.
“We héten wel STANDAARD, maar we zijn het zéker niet!”, zeggen Rosita en Philip met een glimlach vrijwel in koor.

Luister Jij En Ik op Spotify: https://open.spotify.com/album/6xfwy8v0rEo5els05B1d38…

Link videoclip op Youtube ‘Jij En Ik’: https://www.youtube.com/watch?v=r0o_fOAvpfc

Nieuwe zomerse singel “Laat mij je voelen”!
14-04-2018  13:11

Nieuwe zomerse singel voor Edrie heet; “Laat mij je voelen”!

Een verrassende en potentiële zomerhit, met een dikke beat en een lekkere commerciële zomerse sound.
Edrie (Antonissen - 1975) geboren in het Brabantse Schijf is geen onbekende in het Nederlandstalige feestcircuit. De populaire zanger heeft al heel wat podium ervaring en scoorde al diverse kroegen hits met nummers als; de Vetspuit, Ursula, Bér aan mun klompen,
e.v.a. Met de zomer in aantocht gooit hij het over een heel andere boeg dan men tot nu toe van hem gewend is. Geen rock of feest muziek, maar deze keer kiest hij voor een een totaal nieuwe zomer sound! Samen met de bekende producer Andre Kooiman Muziekprodukties (bekend van o.a. Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.) dook hij de studio in Raamsdonksveer in, en maakte een Nederlandstalige versie van een grote hit van Luis Fonzi.
Het resultaat is een verrassende en frisse zomerhit met een dikke beat en een lekkere zomerse sound. De Nederlandse tekst van het nummer werd geschreven door Andre Kooiman, die ook de produktie maakte voor Edrie.
De single “Laat mij je voelen” is vanaf 12 April 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. Tevens is er een mooie videoclip gemaakt van het nummer, die te zien zal zijn op o.a. Youtube en Tv Oranje.
Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch…
De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke nieuwe singel laat Edrie laat hij horen dat hij van vele markten thuis is, met een heel commerciële zomerplaat waarmee hij veel mensen zal bereiken!
Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl

Arjo & Shiela brengen nieuwe muziek én sound uit!
11-04-2018  19:25

Dit gezellige duo heeft in het recente verleden samen al meerdere singles uitgebracht (o.a.: ''Kerstfeest met jou'', ''Kom in mijn armen'' en hun laatste single ''Lekker Feesten''!).Voor hun nieuwe single hebben ze gekozen om een liedje op te nemen met een compleet nieuwe sound. Ditmaal is gekozen voor een vrolijk en aanstekelijk rocknummer wat de titel meekreeg “Wat een gedoe met de liefde”. Het nieuwe liedje is een cover van het nummer “Vir Liefde” van het Afrikaanse duo Jay en Lianie. Alice Maywood schreef de Nederlandse tekst voor deze speciale song, die gaat over Verliefd zijn, jaloezie en hoe graag je bij dat speciale persoon wilt zijn. Bijna iedereen heeft dit al wel eens mee gemaakt.... Dat je onnodig jaloers bent als iemand jouw vriendje of vriendinnetje aandacht geeft, en je je dingen in je hoofd haalt die er niet zijn, omdat je bang bent hem/haar te verliezen aan een ander. De single is opgenomen in de studio van hun vaste producer Richard Poot (Pro Music Studio). Cliphuis.nl heeft voor de nieuwe single “Wat een gedoe met de liefde” wederom een passende videoclip geschoten, welke binnenkort te zien zal zijn op de bekende clipkanalen. ‘’Wat een gedoe met de liefde" is een krachtig en lekker in het gehoor klinkend lied geworden met hoog rock gehalte, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende periode. Arjo en Shiela willen dan ook maar één ding en dat is.....Nederland en België op zijn kop zetten met hun nieuwe sound & single. Zij hopen dan ook dat ''Wat een gedoe met de liefde'' niemand stil kan blijven zitten/staan bij het horen van dit aanstekelijke nummer! De single ''Wat een gedoe met de liefde'' van Arjo & Shiela zal vanaf 11 april zowel fysiek als digitaal landelijk worden gelanceerd via platenlabel ZS Entertainment. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Records/JC Event/JC Travel: www.jcevent.nl/ info@jcevent.nl Tel: 0416-313660/ MOB.: 06-12963738

Videoclip link: https://youtu.be/o1c6z3H9bvc

Ronn brengt verrassende single “Door Jou”
05-04-2018  19:09

( 1 April ) heeft de Wijchense zanger Ronn A’dam zijn nieuwe nummer gepresenteerd in een overvol cafe ( Cafe Heideroosje ) in Nijmegen. En dat werd goed onthaald wat het nummer is vernieuwend in de Nederlandstalige Muziekindustrie, het begint als een romantische love song maar mondt uit in een heuse wals. Dit nummer heeft hij zelf geschreven en de productie lag in handen van zijn nieuwe producers Paolo de Bonis en Pim Schipperheijn, waar hij na deze single meer nummers zal gaan opnemen. De volkszanger is enthousiast. “Ik heb dit nummer speciaal gemaakt voor mijn lieve vrouw Ineke. Ze is de motor achter alles wat ik nu doe! En ik ben erg trots op het eindresultaat en als ik de reacties hoor uit de Nederlandstalige muziekwereld staat er nogal wat op de planning!” Op jonge leeftijd trad zanger Ronn A’dam al op bij Henny Huisman, en zat hij met Gordon bij Eddy Becker. Met “Mijn Amsterdam” en nu “Door Jou” is de Wijchense volkszanger bezig aan een landelijke comeback. Met dit prachtige nummer zal dat zeker gaan lukken en zullen we Ronn A’dam binnenkort op diverse festivals en landelijke tv gaan zien. Het nummer is ook te vinden op alle bekende downloadplatforms zoals Spotify, Deezer & Hits NL. Plugging en promotie is in handen van Jeanette de Wit www.artiestenpromotie.net

Bekijk de videoclip via Youtube :
 

Nieuwe singel voor Erik Adams heet “Dat ben jij”!
01-04-2018  19:12

Een lekkere vette sound met mooie blazers en accordeon partijen, in combinatie met de mooie volle stem van Erik Adams levert samen een dijk van een plaat op! Zanger Erik Adams uit Druten (1968) is de muziek met de paplepel in gegeven. Hij speelt piano en zingt, en naast zijn muzikale opleiding die hij deed in Utrecht heeft hij jarenlang in diverse bandjes gespeeld. Tegenwoordig is hij bijna wekelijks op pad voor muzikaal entertainment als echte Allround zanger. Hij schreef en maakte zelf al verschillende nummers en die hij uitbracht op zijn eigen label AMusicrecords. Geïnspireerd door verschillende produkties die hij hoorde van producer en tekstschrijver André Kooiman (bekend van hits van o.a. Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.) zocht hij begin 2018 contact met hem en vroeg hem een gloednieuwe single te maken. Deze keer gaf hij het creatieve proces helemaal uit handen en schreef en produceerde André Kooiman voor Erik een lekkere nieuwe feest plaat getiteld; “Dat ben jij”. De lekkere vette sound van het arrangement met mooie blazers en accordeon partijen geven meteen een gezellige sfeer aan het nummer. In combinatie met de mooie volle stem van Erik Adams komt de productie optimaal tot zijn recht wat een dijk van een plaat oplevert. De single “Dat ben jij” is vanaf begin April 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via Erik Adams zijn eigen label AMusicrecords. Tevens is er een mooie videoclip van het nummer gemaakt die o.a. op Youtube en Tv Oranje te zien is. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze nieuwe singel laat Erik Adams een nieuw geluid van zichzelf horen, wat een heel commerciële plaat heeft opgeleverd die staat als een huis! Bron: Meer info : www.erikadams.nl Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

Bekijk de videoclip via Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=GrQrv4fM09A

Nieuw album voor Belgische zangeres Louisia!
28-03-2018  22:38

Een fantastisch klinkend album getiteld; “Op weg naar het geluk” met veel variatie en mooie nummers! De Belgische zangeres Louisia heeft een opvallend stemgeluid met haar bijzonder hoge sopraan stem. Sinds haar samenwerking met producer/tekstschrijver André Kooiman (die eerder al hits schreef voor de Belgische zangers; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) bracht ze reeds 3 singles uit waarmee ze al veel airplay kreeg in België en Nederland. Dit jaar wordt ze 60 jaar en viert dit met een groot feest met veel collega artiesten. Tevens presenteert ze dan haar gloednieuwe album “Op weg naar het geluk” aan de fans van het Belgische levenslied. Maarliefst 13 prachtige nieuwe producties gemaakt door producer André Kooiman zijn gebundeld op deze fraai vormgegeven cd. Het ontwerp is een speciaal product geworden met uitklapbare cd hoes en bevat naast prachtige foto’s zeer uiteenlopende nummers die o.a. geschreven door tekstschrijvers Dennie Damaro en André Kooiman. Veel live instrumenten zijn gebruikt wat de complete cd een heerlijke authentieke sound geeft. Fantastische feestmuziek met een dikke schlagersound, maar ook kleine sentimentele luisterliedjes; er is veel variatie op het nieuwe album van de sympatieke Belgische zangeres. Het album is fysiek te koop via de website van zangeres Lousia en ook verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals vanaf eind Maart 2018. Het album zal tevens gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. “Op weg naar het geluk” is een prachtig album met heel veel gevoel gemaakt en mooi geproduceert waarmee zangers Louisia haar veelzijdigheid laat horen! Meer info: www.andrekooiman.nl

Bekijk de videoclip op Youtube:
 

Wally Mckey-De weg naar jou
17-03-2018  19:17

Componist-producer Kees Tel toverde voor Wally Mckey de nieuwe single ”De Weg Naar Jou” uit zijn hoed en is wellicht de volgende weg naar succes.

2018 belooft in ieder geval een goed jaar te worden voor Wally.
Zo wordt er druk gewerkt aan de montage van de TV serie “De terugkeer” die in 2017 werd opgenomen waarin Wally niet alleen een rol speelt maar tevens een rode draad doorheen het verhaal vormt. De serie bevat erg leuke en onverwachte wendingen. M.a.w. spanning en kijkplezier verzekerd.
Heel Wally’s muzikale loopbaan is er trouwens een vol verrassingen en onverwachte wendingen. Zo komt hij uit de Engelstalige poprock scene en gaat moeiteloos over op Nederlandstalige muziek.
De ene keer brengt hij schlager, dan weer countrymuziek om vervolgens over te gaan op nederpop. Zelfs een reggeanummer lag hem goed.
Men denkt bijvoorbeeld aan nummers als Eens dan komt die dag, Mama Lorraine, Niet Zo Verwend,
Jij Bent het Beste en nog veel meer.

Wally heeft drie Nederlandstalige full cd’s op zijn naam staan: Horizon en Ambiance. Weldra komt hij met Avalon, een album wat iedereen zal verrassen.
Bekijk de videoclip via Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=Bmhx5zgDCwI

Wally bedankt voor het leuke gesprek, en Karla bedankt voor de presskit.

Marjolein Faber zoekt een Prins op het witte paard
17-03-2018  19:15

Marjolein Faber - Zangeres is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden. Zij heeft mee gedaan aan een talentenjacht op school en heeft toen de derde plek behaald. Ook heeft zij op 16 jarige leeftijd een gok gewaagd mee te doen aan Idols. Helaas is dit niets geworden, maar destijds mocht zij de volgende dag een lied zingen met stadfeest. Haar moeder was altijd degene die haar een zetje gaf om te gaan zingen op feestjes en verjaardagen. Haar moeder is vanaf het begin, al haar steun en toeverlaat in de muziek wereld.
Sinds 2,5 jaar geleden heeft Marjolein besloten meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen heeft zij voor het eerst een debuut gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas. Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres. Niet meer boven op zolder te gaan zingen, maar laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ‘’muziek’’. Toen heeft Marjolein veel mee gedaan aan talentenjachten, zingen voor goede doelen, feestjes en verjaardagen, om veel podium ervaring op te doen.
Voor een jaar geleden, zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek. Maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen.
Ook zij kan zeggen dat haar droom is uit gekomen, want dit jaar 2018 heeft zij haar eerste single uitgebracht ‘’PRINS OP HET WITTE PAARD’’ Zij hoopt op deze manier haar passie en liefde voor muziek over te brengen naar de mensen.
‘’Follow Your Dreams and Never Give Up’’, dat wil ze met deze fantastische debuutsingle meegeven aan de mensen. De single is ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify & Hits NL.
De promotie is in handen van Jeanette De Wit van Artiesten Promotie.
Uiteraard wordt de single begeleid door een stijlvolle videoclip, die te vinden is op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=OfgdcM5plxU

Jan Pacbier brengt eerste solo single uit!
01-03-2018  23:38

“Niemand anders” is een heerlijk vlotte foxtrot met heerlijke gitaren en een lekkere accordeon!
Jan Pacbier uit Etten Leur is een ras muzikant met veel bühne ervaring. Hij speelde al tientallen jaren in diverse bands als saxofonist, gitarist, accordeonist en zanger. De muzikant in hart en nieren heeft nu gekozen om solo te gaan en een ander pad te bewandelen. Met een idee in zijn hoofd kwam hij in contact met producer Andre Kooiman Muziekprodukties die al veel succesvolle singles maakte voor diverse artiesten. Hij vroeg hem om een ballade om te toveren tot een lekkere commerciële dansplaat. Het resultaat is een heerlijke plaat geworden die de vloer op menig feestje ongetwijfeld zal gaan vullen.
De single met de titel; “Niemand anders” is een nieuwe bewerking van een bekende oude melodie maar nu met een mooie Nederlandstalige tekst. Het nummer heeft een lekkere moderne foxtrot sound gekregen, met heerlijke gitaren en een lekkere accordeon sound.

De single is vanaf eind Februari 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en worden gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUG plugging.
Ook is er een prachtige videoclip bij dit nummer gemaakt door Media Division die o.a. te zien is op Youtube en verschillende tv zenders.
Een lekkere muzikale eerste solo single van Jan Pacbier die de liefhebbers van het Nederlandse lied verwent met dit prachtig gemaakte nummer!
Bekijk via deze link de clip op Youtube : https://www.youtube.com/watch…
Meer info: www.andrekooiman.nl

Dennis Peperkamp lanceerde 28 januari 2018 zijn 2e single
03-02-2018  21:58

na ,Ik wil met jou alleen door het leven.
De title van de nieuwe singel is “Mama ik mis je zo”
Een Liedje waar je kippenvel van krijgt.
Een prachtige ballad vol van emotie en veel verdriet.
Het liedje gaat over zijn moeder die hij afgelopen jaar 2017 verloor aan een vreselijke ziekte.
Met veel kracht en ontzettend veel verdriet wilde Dennis een liedje laten schrijven speciaal over zijn moeder.
Voor Dennis viel dit niet mee, maar voor hemzelf moest hij dit doen.
Hij noemt dit een ode aan zijn moeder, die hij elke dag ontzettend mist.
Daarom heet de titel ( Mama ik mis je zo)
De liedjes die Dennis Peperkamp allemaal heeft uitgebracht onder het label Angelsrecords zijn mogelijk gemaakt door zijn sponsor Engels verfspeciaalzaken.
Zonder zijn sponsor had Dennis dit nooit waar kunnen maken. Dus jullie begrijpen wel, dat zijn dank heel groot is aan zijn sponsor Engels verfspeciaalzaken, maar ook alle radiostations die zijn nummers hebben gepromoot.
Bekijk via de volgende link, de videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=zE-CtvC3hOc

Over Dennis Peperkamp
Dennis zoals hij gewoon genoemd wordt. Is een echte ras Amsterdammer. En houdt van het levenslied. En zal ook alleen maar Nederlandstalig liedjes zingen over het leven. Omdat hij daar ontzettend van geniet. En hoopt dat zijn fans hier ook van zullen genieten zoals hij dit ook doet.
Het nummer is geproduceerd door Ton Spronk van T.S. Soundstudio.
Promotie door:
Plugging en promotie wordt verzorgt door Angel Vogel.
De Single “ Mama ik mis je zo” van Dennis is gelanceerd op 28 januari 2018 in Cafe `t Slot in Purmerend. De Cd zal zowel fysiek (in beperkte oplage) als digitaal worden gelanceerd aan de radiostations en wordt uitgebracht onder het platenlabel Angelsrecords
Daarnaast zal de digitale verkoop via de bekende downloadportals zoals Itunes Download music en Zazell, en zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Juke, Itunes, Spotify en Deezer.
Voor interviews kunt u mailen en of bellen met Angelsrecords
( 0630305677 ) of info@angelsrecords.com

Dj Ferry brengt ode aan vriendin; “Mooi was die meid”
03-02-2018  21:54

“Een te gekke parodie op een grote hit uit de Nederlandstalige scene met heel veel humor en natuurlijk met de unieke sound van zijn magic orgel!”
Dj Ferry uit Etten Leur heeft het afgelopen jaar al aardig aan de weg getimmerd. Met zijn “Voute Drive-in Show” draait hij regelmatig op de meest foute feestjes de meest uiteenlopende gekke platen. Zijn imposante verschijning en bijzondere manier van presenteren en zingen maken telkens weer grote indruk op zijn publiek. Zijn doorbraak als zanger zit er nu ook aan te komen! Zijn eerste project wat hij maakte was samen met zijn maatje Berry en heette; “Ik zoek een heel leuk meissie”.
Met carnaval 2018 in aantocht pakt hij het nu wat groter aan en brengt hij voor het eerst een singel officieel en landelijk uit.
Deze keer komt hij met een geweldig gekke feestplaat met de titel; “Mooi was die meid”. De parodie op een grote hit uit de Nederlandstalige scene is er één met heel veel humor en natuurlijk zijn unieke sound van zijn magic orgel.
De tekst van het nummer is geschreven door de bekende producer en schrijver Andre Kooiman Muziekprodukties, die ook deze fantastisch klinkende productie voor Ferry maakte. “De boekingen en aanbiedingen gaan ongetwijfeld binnenstromen, maar dat hoort er nou eenmaal bij als je een superster wordt” zegt Ferry bescheiden.
De single “Mooi was die meid” is vanaf Januari 2018 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. De videoclip zal medio Januari te zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met zijn knotsgekke feestplaat gaat Dj Ferry met zijn magic orgel zeker opvallen bij de liefhebbers van gekke humor en gezelligheid!
Bekijk de videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch…
www.meezun2en.nl
Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Een hartewens van Ger Edwards gaat in vervulling
31-01-2018  02:01

Een hartewens van Ger Edwards gaat in vervulling bij het tot stand brengen van zijn nieuwe single: 'Soms Gebeurt Er Iets In Mijn Hart'.
Iets doen met dit nummers stond zelfs op zijn 'bucketlist'.

Voortaan mag hij zich voegen bij artiesten als Vicky Leandros, Nick Cave en Marc Almond, die hem voorgingen met het coveren van dit nummer.
Het is ook fantastisch iets te kunnen doen met een van de prachtigste en fijngevoeligste nummers uit de geschiedenis van de popmuziek.
De Nederlandstalige tekst is door Ger Ewards zelf geschreven.

Begin februari zal de single ook te downloaden zijn via de gebruikelijk downloadsites.
Bekijk via Youtube de videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=KRl-3zLwZTw

Muziek: Roger Greenaway & Roger Cook
Tekst: Ger Edwards.

Ray Co brengt 2 nieuwe singles tegelijk uit!
14-01-2018  21:44

Na 4 uiteenlopende singels in 2017 start de zanger Ray Co (red. Rene Koenegras) 2018 met maar liefst 2 nieuwe platen!
De veelzijdige Rotterdamse theater eigenaar maakte al een divers pallet aan singles zoals; “Als de bel weer gaat”, “Jou herken ik met gesloten ogen” en “Weer als een kind” en “Dans met mij de laatste tango”.
Hieraan voegt hij begin dit jaar meteen 2 nieuwe singles toe in totaal uiteenlopende genres namelijk; dance en feest. Zijn eerste nieuwe nummer is een heerlijk 70’s dance achtige track met de titel; “Discotheka”. De oude disco sound is een grote inspiratiebron voor de artiest Ray Co. Met dit in het achterhoofd vroeg hij producer Andre Kooiman Muziekprodukties een geheel nieuwe track te bedenken in een combinatie van de oude discobeat met de moderne dance sound. Het resultaat is een verbluffend strakke plaat geworden met een geweldige beat en veel verrassende elektronische 70’s elementen met als rode draad de kreet;
“Discotheka”.
Zijn tweede nieuwe nummer dat tegelijk uitkomt is een regelrechte feestplaat en heet; “Bella bella Carmencita”. Het nummer is een bewerking van het nummer waarmee de Belgische superster Eddy Wally een grote hit scoorde in de 70’s. Het nummer is op een geweldig feestelijke manier opnieuw gearrangeerd door producer André Kooiman in de sound van nu, maar wel met de originele details. “Het nummer deed ik vroeger al in mijn repertoire en deed het altijd goed bij jong en oud. Daarom heb ik hem nu opnieuw toegevoegd aan mijn optredens” zegt Ray Co. Beiden singles zijn vanaf Januari 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en worden gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUG plugging.
Ook heeft Ray Co 2 prachtige videoclips bij deze nummers opgenomen, gemaakt door Danny Snoek Videografie, die o.a. te zien is op Youtube en verschillende tv zenders.
Een mooie muzikale start van Ray Co die de liefhebbers van het Nederlandse lied meteen verwent met prachtig gemaakte nieuwe nummers!
Beluister via Youtube Bella Bella Carmencita (Carnaval 2018)
https://youtu.be/2cAUHjIgcZw…
Meer info: www.theateralsmiddel.nl
Bron : www.andrekooiman.nl

Zanger Wietse Van Tol brengt Nieuwe Single uit.
11-01-2018  00:53

Wietse van Tol begint 2018 Muzikaal.

Nadat Wietse in 2016 zijn single ‘’ Monika ‘’ uitbracht leek het stil te zijn rondom de zanger, echter werd er achter de schermen wel degelijk werk verricht.
Wietse van Tol is in Overijssel en omstreken geen onbekende en staat met regelmaat een kroegje of zaal te vermaken met zijn vrolijke en feestelijke repertoire, het was dus ook ‘’ lang ‘’ twijfelen met wat voor een Single er gekomen zou worden.
Feest / vrolijk, of toch eens wat anders? We kozen voor ‘’ wat anders ‘’, eens een andere richting dan alleen maar ( feest / lalala ) gehalte.

De titel van Wietse zijn Nieuwe Single luidt ‘’ Altijd Gelogen ‘’ echter waar de tekst serieus betreft zijn de muziekarrangementen in een Uptempo gehalte zodat het geheel toch wat een ( Aanwezige Sound ) heeft gekregen.
De nieuwe single is een coverplaat van H.D , echter heeft Wietse wel geheel zijn eigen draai hierin gegeven.
De nieuwe single verschijnt deze maand ( Januari ) nog via alle bekende Portalen en Download/Streaming aanbieders.

Uiteraard is er bij de single ook een passende Videoclip opgenomen en ook deze zal verschijnen op o.a. TV Oranje en overige Zenders.
Uiteraard is de clip ook te zien via Youtube : https://youtu.be/3d6mDWuhYQ4

Daarnaast is Wietse van Tol ook te boeken via zijn Studio & Management: BVB & D.H Producties.
Volg Wietse van Tol op Facebook: https://www.facebook.com/wietsevantol

Feestduo Kaaigezellig maakt carnavalskraker van pretparkmelodie!
11-01-2018  00:50

De geweldig catchy feestbeat met de simpele tekst over een Taairipke (ook wel tyrap genoemd) is een echte carnavalskraker!

Het Brabantse Feestduo Kaaigezellig (red. Ardin van Veen uit Aalst en Martin van Hemert uit Nederhemert) timmert flink aan de weg. In een jaar tijd zijn ze dankzij hun stevige après-ski nummers inmiddels aardig bekend in het feestcircuit geworden. Met de drie vette party-singles; “Kaaikapot”, “Pijn in mijn kop (Oe Ah)” en “Nooit genoeg” (Don’t take me home) zetten ze het afgelopen jaar in no-time de tent op zijn kop. Speciaal voor de carnaval doken ze weer de studio in met producer André Kooiman waarmee ze vanaf het begin al samenwerken aan de act. Het resultaat is een geweldige feestversie van een liedje bekend van een pretpark met de titel; “Taairipke”. De geweldig catchy feestbeat met de simpele tekst over een Taairipke (ook wel tyrap genoemd) is een echte carnavalskraker!
“De beat is wat meer geschikt gemaakt voor iedereen en uit eigen ervaring weten we dat deze plaat niet meer uit je hoofd gaat. Ideaal voor de carnaval!”, zegt het Feestduo Kaaigezellig over hun nieuwste hit. “Er is overigens ook nog een hele dikke remix van het nummer gemaakt, speciaal voor de après-ski liefhebbers!”
De single “Taairipke” is vanaf januari 2018 in beide versies verkrijgbaar via het label AKMP via alle grote download- en streamingportals. De plaat zal worden gepromoot door PLUG plugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders.
Ook zal het nummer te vinden zijn op Youtube via het kanaal van AKMP.
Met deze carnavalssingle laat het Feestduo Kaaigezellig horen dat ze een vaste waarde aan het worden zijn in het feestcircuit met hun kneiters van meezingers!

Feestzanger René presenteert nieuwe single “1 liter liefde en 1 meter bier”
09-01-2018  19:27

Met "1 Liter Liefde En 1 Meter Bier" presenteert Feestzanger René zijn nieuwste single. Voor deze single ging Feestzanger René opnieuw de samenwerking aan met producer Martin Sterken, die eerder al meerdere producties voor hem verzorgde. De tekst van "1 Liter Liefde En 1 Meter Bier" is voor iedereen herkenbaar.
Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont. Naast het draaien van plaatjes als discjockey startte René tevens zijn eigen schoonmaakbedrijf.
De liefde voor muziek leidde ertoe dat René enkele jaren geleden per toeval een zangcarrière startte met het liedje "De Geinige Glazenwasser". Dit beviel René uitstekend, en hij werd al snel op vele feesten en partijen geboekt als artiest. De naamsbekendheid van Feestzanger breidde zich dankzij succesvolle singles als "De Amsterdamse Zwerver", "Simon Snuffelaar" en "Blijf Van Mijn Wijf" steeds verder uit.
Voor "1 Liter Liefde En 1 Meter Bier" is uiteraard een toepasselijke clip geschoten met nieuwe aspecten, zoals ingebrachte animatie, welke werd verzorgd door niemand minder dan William ten Kate van Williamcrossmedia. De clip zal in de komende periode veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn.
O.a via Youtube : https://youtu.be/_j8UUHPqTa0
RTV : Jeanette De Wit www.artiestenpromotie.net

Gestalkt! Waar moet je heen?
09-01-2018  19:23

Johan Heeren & Tha Butcher bezingen waargebeurd verhaal!

Johan Heeren, en Mike Slagter (alias Tha Butcher) hebben onlangs de handen weer ineen geslagen voor het uitbrengen van een zeer speciale single waarop rap, hiphop en het volkse genre zijn samengesmeed tot één geheel. Het liedje kreeg de titel ‘Waar moet ze heen’, mee en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

Het thema van deze single is ontstaan doordat een sportmaatje van Johan hem wees op een uitzending van het tv programma ‘Gestalkt’ op SBS6. Hij zei: “Over dit onderwerp zou je eens een single moeten maken”. Johan heeft de uitzending hierop bekeken, het verhaal opgeschreven en is daar vervolgens mee naar Mike Slagter gegaan. Twee jaar geleden werkten zij al samen voor hun single ‘Ik ben verliefd’. Het tweetal werkte vervolgens gezamenlijk de tekst uit voor een hernieuwde samenwerking. En omdat de jeugd de doelgroep is in deze, is gekozen voor een single met een eigentijdse muzikale aankleding.

Door RK-Media werd een supergave animatieclip gemaakt voor de single ‘Waar moet je heen’, alsmede een fraaie handgetekende cover. De afwerking van het artwork was in handen van Desire Bambacht. Johan: “We hebben nu een prachtig product en een actueel onderwerp met een boodschap, en zijn super blij met het eindresultaat. We willen laten zien wat de impact van stalken kan zijn wanneer je daarmee te maken krijgt, zowel voor de dader als het slachtoffer. Wij zijn er van overtuigd dat ’Waar moet ze heen’ indruk gaat maken bij zowel publiek als bij de lokale-, regionale- en landelijke radio en tv zenders”, aldus de Roosendaler.

De single zal op 5 januari 2018 digitaal worden uitgebracht door platenlabel JC-Records en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals. Naast de digitale verkoop, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
http://www.johanheeren.nl

RTV Promotie & plugging is in handen van Jolanda Clement , JC Event / JC Records/ JC Travel
Tel: +31 416313660/ +31 612963738
www.jcevent.nl / Mail: info@jcevent.nl

The Party Captains zetten een feestelijk “Dopje op je neus”!
09-01-2018  19:15

“De nieuwe singel is een echte meedoe plaat met een lekkere dikke beat in de moderne carnavals sound”!
De Partycaptains zijn al een jaren niet meer weg te denken uit het carnavals- en feest-circuit! Het Brabantse duo bestaande uit Mitch Kerstens en Jurgen Rennen scoorden samen al behoorlijke feesthits met titels als; “Van top tot teen”, “Tante mien”, “Tijd voor een feestje” en ook dit jaar zijn ze weer van de partij.
Hun gloednieuwe feestknaller is getiteld; “Dopje op je neus”. De plaat is wederom geproduceerd door de Brabantse allround producer André Kooiman, die deze keer samen met Mitch en Jurgen de tekst van het nummer schreef. Omdat de smaak van het publiek varieert hebben de Partycaptains ook een speciale remix laten maken met meer snelheid en beat, zodat alle liefhebbers van feest en aprèsski muziek aan hun trekken komen!
“De nieuwe singel is een echte meedoe plaat met een lekkere dikke beat in de moderne carnavals sound” aldus de Partycaptains enthousiast over hun nieuwe feesthit!
De singel “Dopje op je neus” is vanaf December 2017 verkrijgbaar in 2 versies via alle grote download en streaming portals en komt uit op het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook is vanaf dan de nieuwe videoclip te zien via o.a. Youtube en verschillende tv zenders.
Met hun nieuwe singel “Dopje op je neus” varen de Partycaptains volle gas door en zijn ze weer klaar om menig feesttent en plein op zijn kop te zetten met hun nieuwste carnavalskraker!
Website : thepartycaptains.nl
Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch…

Paul de Laat heeft “Wallen tot aan mijn ballen”!
02-01-2018  21:31

Een geweldig humoristische plaat met een deuntje dat niet meer uit je hoofd maken deze nieuwe carnavalskraker 2018 tot een super commerciële feestknaller!
Elk jaar is hij weer van de partij! Paul de Laat uit het Brabantse dorp Made heeft al heel wat succesvolle feestplaten gemaakt met ludieke titels als; Siliconen bumpers, In de Growshop, Hé waar gaat dat biertje heen, e.v.a. Ook dit jaar komt hij weer met een joekel van een carnavalskneiter getiteld; “Ik heb wallen tot aan mijn ballen”.
De titel zegt alles! Een geweldig humoristische plaat met een deuntje dat niet meer uit je hoofd gaat zijn de ingrediënten van deze goed geproduceerde bende!
De plaat is wederom geschreven en geproduceerd door de Brabantse multi producer
André Kooiman (hitschrijver voor o.a. Henk Bernard, Double Dj’s, Bobby Prins e.v.a) “ Helemaal geweldig… ik hoorde het ideetje en ik rolde zowat uit de bank van het lachen!” aldus Paul de Laat over zijn nieuwe singel. Met deze geweldige plaat kan hij zo maar eens de nieuwe carnavalskraker van 2018 scoren zeggen de echte kenners!
De single “Ik heb wallen tot aan mijn ballen” is vanaf medio December 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Ook zal er weer een fantastische animatie videoclip bij gemaakt worden die o.a. via Youtube te bekijken is. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van Andre Kooiman Muziekprodukties
Met “Ik heb wallen tot aan mijn ballen” heeft Paul de Laat weer een top feestplaat gemaakt die zo maar eens de carnavalskraker van 2018 kan gaan worden!
Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=SjqehAkpcgs&t=11s&index=1&list=PLcoOHAMfnSe2nTLgAc1ILlJmJCw0-sAAU

Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl

Sjeik in den Olie veroverd nu ook Nederland met zijn feestact!
02-01-2018  21:27

Een unieke mix van het beste uit het Oosten en de Brabantse gezelligheid dat resulteert in een enorme feestknaller die je moet horen en zien!
Wie is nu toch die Sjeik in den Olie?? Dat vragen veel mensen zich meteen al af na het horen van zijn feest single;“Ali Baba”.
Sjeik in den Olie is geboren in het Midden Oosten en verhuisde al snel naar het voor hem veel te koude Nederland. Hij is een mix van het beste uit het Oosten met oases, harems en kamelen, en de Brabantse gezelligheid van polonaise, kroegen en feestmuziek!
Deze unieke combinatie heeft hem op het idee gebracht dit te combineren in een gezellige feest-act met als resultaat zijn eerste single getiteld; Alibaba.
Deze ludieke feestplaat kan zo maar eens de nieuwe carnavalskraker van 2018 worden zeggen de kenners over deze plaat van Sjeik in den Olie!
In het grootste geheim is er gewerkt aan de single “Ali Baba” die vanaf eind December 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals.
De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van Andre Kooiman Muziekprodukties.
Met zijn gigantische carnavalskraker “Ali Baba” veroverd Sjeik in de Olie nu ook de feest scene van Nederland en zingt straks iedereen op zijn Oosterse klanken mee!
Like the Sjeik op facebook:
https://www.facebook.com/sjeikindenolie/
Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch…

Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl

Nieuwe feestsingle voor gelegenheidsduo Michel Wolsink & Tonny Magendans,
02-01-2018  21:23

Michel Wolsink & Tonny Magendans hebben onlangs de handen ineen geslagen voor de komende carnavalsperiode, en zijn de MW Sound Studio ingedoken voor de opnames van een nieuwe feestknaller.
Omdat Michel en Tonny allebei uit de Achterhoek komen is gekozen (* als eerbetoon aan het Achterhoekse carnaval en tekstschrijver Bernard Engelbarts) om het ruim 40 jaar oude en welbekende nummer ‘’Mientje’’ nieuwe leven in te blazen.De ‘’oude Mientje’’ is qua tempo aangepast, en omgetoverd tot een feestsingle met hoog polonaise gehalte voor de komende carnavals periode.
Het liedje deed nogal wat stof opwaaien in de media afgelopen weken, en stuitte daarbij op onbegrip van mensen uit Waskupenstad. Zij vonden het niet kunnen dat HUN Mientje nieuw leven in werd geblazen , en riepen de lokale horeca en radiozenders in de buurt op voor een heuse boycot van de single in de nieuwe versie.
Eigenlijk vreemd, omdat er een paar jaar eerder ook al eens een rocknummer van dit nummer was gemaakt, waar verder totaal geen ophef over is geweest.
Ondanks alle commotie rondom ‘’Mientje’’ lieten Michel en Tonny zich niet van hun stuk brengen door al deze media aandacht , want zij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe hedendaagse 2018 versie van Mientje een toevoeging is voor het Achterhoekse carnavals, en daarom niet mag ontbreken in de #Achterhoekse kroegen en cafés de komende #Carnavalsperiode .Uiteraard is er voor “Mientje” een passende videoclip geschoten welke binnenkort te zien zal zijn op de bekende clipkanalen.
Wij zijn er van overtuigd dat ’Mientje’ indruk gaat maken tijdens de komende carnavalsperiode bij de lokale, regionale, landelijke #Radiostations en haar luisteraars!
De single zal op 30 december 2017 digitaal worden uitgebracht door platenlabel JC-Records en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals. Naast de digitale verkoop, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

RTV Promotie & plugging is in handen van Jolanda Clement (JC Event / JC Records/ JC Travel)
Tel: +31 416313660/ +31 612963738
Website : www.jcevent.nl
Mail : info@jcevent.nl
Bron: ©JCRecords

Leroy Krielen vind het; “Gezellig hier”
28-12-2017  22:25

Leroy Krielen

“Een op en top feestplaat met een groot meezing gehalte en een oergezellige accordeonsound!”
Leroy Krielen (1995) uit Zevenbergen is inmiddels al weer toe aan zijn 4e single. Met zijn vorige singles “Zij is te mooi voor mij” en de feestplaten “Feesten doe ik alleen met jou” en “Op een terrasje” kreeg hij al veel airplay op o.a. de lokale radiostations in heel Nederland. Met de carnaval 2018 in het vizier komt hij nu met een gloednieuwe feestplaat met de titel; “Gezellig hier”.
Een op en top feestplaat met een groot meezing gehalte en een oergezellige accordeonsound! Het nummer is geschreven en geproduceerd door Andre Kooiman Muziekprodukties die ook alle vorige singles van Leroy Krielen maakte. “Het is een super lekkere meezinger geworden met veel ambiance erin!” zegt Leroy enthousiast. De single “Gezellig hier” is vanaf medio december 2017 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke single cd o.a. via Leroy’s eigen website. De videoclip zal dan tevens te zijn via o.a. Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met zijn nieuwe feestplaat heeft Leroy Krielen weer een top feestplaat gemaakt die rond de aankomende feestperiode zeker voorbij zal gaan komen in de kroegen in Brabant!
Bekijk via deze link de videoclip op Youtube :
https://www.youtube.com/watch…
www.leroysound.nl
Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Feestduo Tsjonge-jonge GAAT.. KNALLEN !
27-12-2017  19:22

Feestduo Tsjonge-Jonge, bestaande uit Edwin en Peter, is in zee gegaan met JC-Records / JC-Event van Jolanda Clement. Op dit label zal vanaf 27 december de nieuwe feestsingle ‘Knallen met die ballen’ gaan uitkomen. Een gevolg van positief verlopen oriënterende gesprekken tussen het tweetal en Jolanda Clement.

Edwin Smits en Peter Smits, geen familie trouwens, kwamen elkaar in 2012 bij toeval tegen. Beiden deelden hun voorliefde voor Hollandse feestmuziek en dus besloten ze samen te gaan repeteren. Gevolg; optredens op tal van feesten en partijen, maar ook tijdens evenementen in Park Hilaria, bij het Drakenboot Festijn, bij Nederland Muziekland en in Fijnfisjeniecafé van Omroep Brabant. Feestduo Tsjonge-Jonge bracht de afgelopen jaren tal van liedjes uit waaronder: ‘Een Kruikske Jonge-Klare’, ‘Olifanten Polonaise’, ‘OlliedeGallieDunAllieUnok’, ‘Vingertje’ en ‘Ons Brabant’.

De samenwerking met JC-Records kwam mede tot stand door collega zanger Andy de Witt: “We hebben een heel goed gevoel gekregen bij Jolanda en willen graag met haar samenwerken om van onze single een succes te maken. En dus hebben we besloten om in zee te gaan met JC-Records/JC-Event als platenlabel en plugger”, aldus het enthousiaste feestduo.

Met dus een compleet nieuw team achter zich, lanceert Feestduo Tsjonge-Jonge hun nieuwe single: ‘Knallen met die ballen’. Geschreven door Andy de Witt (Ad v.d. Hurk), geproduceerd door Manfred Jongenelis en Andy de Witt, en de bijbehorende videoclip is opgenomen door Kaska producties. Tijdens een vuurwerkshow op 27 december bij Vuurwerkwinkel Bakel/Texaco Tankstation (Nard Thijs) te Bakel waarbij diverse artiesten zoals Snollebollekes zullen optreden, zal deze pakkende feestplaat met torenhoog meezinggehalte officieel worden gepresenteerd.

De single ‘Knallen met die ballen’ van Feestduo Tsjonge-Jonge zal vanaf 27 december zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC-Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Feestgangers XXL komen met een knaller van een debuut !!!
27-12-2017  19:20

De Feestgangers XXL is een feest-act met een allround feest repertoire en bestaat uit de zangers Danny, Raymond, Hans en Michel. Zij komen uit Beuningen Gld. en Appeltern.
In 2015 zijn ze ontstaan vanuit een vriendengroep die een invulling moest geven aan een deel van een feestavond. Ze besloten toen dat het wel leuk zou zijn om een paar feestnummers te zingen op die avond.
Dit werd erg enthousiast ontvangen en vanaf dat moment was dan ook
de feest-act Feestgangers XXL geboren.

Vervolgens zijn ze wekelijks fanatiek aan het repeteren geslagen en hebben zo inmiddels een ruim feestrepertoire opgebouwd, welke ze voor een breed publiek ten gehore brengen.
In oktober 2017 kwam het idee om eens een debuutsingle uit te gaan brengen.
Zij presenteren u dan ook vol trots het nummer:
“Zet de deur maar op een kier”
Hiermee hopen de heren zich op de landelijke feest kaart te zetten, want hun feestrepertoire past immers op elk feest!
Kijk gerust op hun fb pagina voor meer info https://www.facebook.com/feestgangersxxl/ voor info, foto en filmmateriaal.
Begin Januari verschijnt de officiële videoclip en ook de single verschijnt dan op de diverse downloadkanalen.
Ook staan zij in de lijst voor de nominatie van carnavalskraker 2018 en kunt u
op hen stemmen : http://carnavalskraker.jouwweb.nl/stem-op-je-favoriete-carn…
https://www.youtube.com/watch?v=fibPhN5Q16A&feature=youtu.be
RTV : Jeanette De Wit : www.artiestenpromotie.net

Feestduo Happy Ouwer komt met Carnavalskraker!
24-12-2017  20:43

Na het succes van hun carnavalskraker “ Feest bij elke scheet “ weten de heren van Feestduo Happy Ouwer dit jaar wederom een echte carnavalshit te produceren !
Vandaag de 11e van de 11e wordt “ Storm in een glas bier “ gereleased en de vele positieve reacties beloven veel voor het aankomende carnaval. Zelfs Radio 3fm heeft al te kennen gegeven hem op te gaan pakken !

Zoals ook de vorige singles werd deze single geschreven door Colin Heikens en Rutger Kanis. Door deze succesvolle samenwerking zijn de vrolijke feestklanken van Feestduo Happy Ouwer direct herkenbaar en gaan meteen de voetjes van de vloer.

Arno en Ewald hebben inmiddels hun sporen in het land verdiend met hun optredens. Wanneer zij het podium betreden kun je er vanuit gaan dat, de polonaise wordt ingezet en de boel op zijn kop gaat.
Hun enthousiaste performance, aanstekelijke energie en gezellige feestrepertoire maken dat je je in het feestgedruis wilt storten.
De heren van Feestduo Happy Ouwer weten hoe ze een feestje moeten bouwen en nemen iedereen hierin mee !

Met deze single “ Storm in een glas bier“ gaat je carnavalsbloed kriebelen en kan de polonaise volop ingezet worden met deze nieuwe kneiter !
De heren verheugen zich dan ook enorm op de aankomende periode en kunnen niet wachten op de hoogtijdagen van de carnaval.
Zij zijn er klaar voor om iedereen los te laten en een geweldig feest te bezorgen.

Dit is carnaval op zijn best !!
Maar dit is niet alles, wij treden het hele jaar door op feesten, partijen, kroegfeesten, tentfeesten maar ook bij kleinere gezelschappen in de tuin als iemand een feestje geeft.
We hebben een "tape act" van een half uur en hebben een 99,9% feestgarantie en leveren muziek van eigen maar zeker ook veel Nederlandse feest covers.
Na ons optreden hoeft de DJ de bal nog maar in te koppen voor een geslaagde avond.
ik hoop u hiermee voldoende hebben kunnen overtuigen van ons kunnen en hopen u graag tegen te komen op een van uw feesten.
Voor boekingen verwijs ik u naar Jeanette De Wit, www.artiestenpromotie.net
kijk gerust op www.happyouwer.com of www.facebook.nl/happyouwerdruten voor info, foto en filmmateriaal.

Frank Hoek & Marty van Ooijen terug met traditionele Carnavalskraker,
24-12-2017  20:40

De nieuwe onvervalste carnavalssingle van Zanger Frank Hoek & Marty van Ooijen & Hofkapel van Oeteldonk: Komische Folkloristische Fanfare "De Kikvorschen”.
Frank Hoek verwierf bekendheid als leadzanger van de bekende “Bad Brothers”. De Bad Brothers werden bekend in de jaren '00 met hits als 'Ik Heb Jou Niets Te Zeggen', 'Los Geht Es' & ’N Bakske Koffie’ was hun grootste hit, daarmee wonnen ze zelfs 10 jaar geleden in het programma van Omroep Brabant ‘3 Uurkes Veuraf ‘als grootste carnavalshit van dat jaar! Januari 2016 bracht Frank al de carnavalssingle samen met De Kikvorschen ‘Kende Den Dieje’ wat veel teweeg bracht onder de Brabantse gemoederen. April 2016 volgde daarna nog een succesvolle single van Frank & Marty ‘Hij is een miljonair’. En solo gaat het ook super met Frank Hoek, eerder dit jaar kwam hij met zijn eerste nederlandstalige dance single ‘Koning van de feesttent’ wat de jeugd al op de dance vloer kreeg. Onlangs in oktober kwam hij met een opvolger daarvan ‘Liever met je dansen’ waar hij zelfs mee belande op het grote podium van 3FM tijdens de Serious Request Actie. Nu grijpen Frank & Marty met ‘Unne Koekert’ terug naar de traditionele carnavalsmuziek met een kraker in Oeteldonkse taal. Vrij vertaald betekent ‘Unne Koekert’ immers ‘Wat een sukkel’. Hiermee bewijst Frank Hoek een absolute allrounder te zijn ! Begin januari 2018 volgt de officiele videoclip.
Plugging & Promotie : Jeanette De Wit. www.artiestenpromotie.net
.

Bianca Frieling komt met sfeervolle kerstsingle,
24-12-2017  20:38

Bianca Frieling komt dit jaar met iets heel bijzonders. Probeer eens goed te luisteren naar deze nieuwe kerstsingle met een boodschap die iedereen aanspreekt. Zeker in deze tijd! Het met elkaar kerst vieren, gezellig rond de kerstboom met cadeau’s en lekker eten, het licht mag voor iedereen stralen.

Dave van Well is verantwoordelijk voor deze kerstsingle ‘Was het maar Kerstmis elke dag’, de 4e single alweer uit zijn studio voor Bianca Frieling. Vanaf vandaag is de single officieel uit en ook verkrijgbaar via de diverse download portals en te horen via streaming sites als Deezer ,Spotify & Hits NL.
De promotie is in handen van Jeanette De Wit van ArtiestenPromotie.net
Uiteraard wordt de single begeleid door een warme in sfeer gebrachte videoclip, die te vinden is op Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=eW5Jw8EpZZo

kian derry brengt een ode met “Jij geeft mijn leven kleur”
24-12-2017  20:34

Vlaamse zanger Kian Derry lanceert na het succes van de hitsingles ‘’Ode aan Eddy Wally’’ en “Dichterbij “ een nieuw nummer van zijn album ‘’ Onverwacht ’’ , dat in oktober 2016 werd gelanceerd.
Hiervan verscheen in april jl ook een duet in samenwerking met Monique Heegen “Ik zal op je wachten” wat veel publiciteit opleverde door de onverwachte samenwerking van dit tweetal. Dit mooie duet leverde zelfs een toppositie op in de hitlijsten van Nederland en Belgie.
Nu werd het weer tijd voor een opvolger hiervan, dit resulteerde in “Jij geeft mijn leven kleur”. Kian Derry : “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen, en ook een lichtpuntje geeft aan mensen in deze komende donkere dagen.
https://www.youtube.com/watch?v=UqvAbd8b5kc&feature=youtu.be
RTV : Jeanette De Wit. www.artiestenpromotie.net

Ronn brengt ode aan zijn Amsterdam,
24-12-2017  20:32

Ronn geboren en getogen in Amsterdam hedendaags woonachtig in het Gelderse Wijchen.
Ronn is begonnen op zijn 16e jaar. In de jaren 80 heeft hij een cd single gemaakt voor de nabestaanden van de aardbeving in Turkije “Song for Erzincan” ( Plaatsje in Turkije) waaraan meerdere collega artiesten meewerkten o.a Oscar Harris, Donna Lynton, Shirley Swerus, Rob Zorn, Johnny Romein en vele andere... Helaas nooit uitgebracht want een week later trof de aardbeving ons eigen kikkerlandje.
Eind jaren 80 bracht Ronn ook nog een Engelstalig cd single “The only one i ever loved”.
Ronn heeft ook veel aan talentenjachten meegedaan en eindigde altijd bij de eerste drie. Hij begon ook in die tijd al met het schrijven van teksten. Mijn Amsterdam had hij allang geschreven, maar is al die jaren op de plank blijven liggen. Hij kwam in contact met Mark vd Heuvel van Budgetproducties te Apeldoorn, die er nu voor zorgde dat deze single geproduceerd werd. Er staan voor de komende tijd nog meer eigen geschreven nummers klaar om uit te gaan brengen. Maar nu eerst zijn single “Mijn Amsterdam”.
Een geweldige ode die hij brengt aan zijn geboorte stad Amsterdam.
Het nummer straalt één en al weemoed en gezelligheid uit voor een ieder die onze hoofdstad lief heeft. "Mijn Amsterdam" wordt na het beluisteren een beetje van ons allemaal. De clip van deze single is te vinden op Youtube met daarin mooie beelden van onze hoofdstad.
https://www.youtube.com/watch?v=fwzCDurnXRo
“Mijn Amsterdam” is ook te downloaden vanaf alle bekende downloadkanalen zoals Spotify, Deezer etc. Zijn hart en ziel ligt in de muziek en leeft er ook voor. Ronn een zanger met een warme stem waar we nog veel van zullen gaan horen!

Andy Bens verrast met “Dit wordt onze kerst”.
24-12-2017  20:30

De Belgische zanger/tekstschrijver Andy Bens, waar je altijd op kan rekenen voelt van kinds of aan de muziek door de aderen stromen en breidt met regelmaat van de klok het repertoire uit. In 1995 komt Andy er achter dat zingen zijn leven is en trekt de stoute schoenen aan en laat zijn veelzijdige talent door het publiek beoordelen.

Na vele podia beklommen te hebben, houdt Andy zijn hart vast en maakt de sprong in het diepe om zijn vleugels te spreiden en voet aan vaste wal te zetten. Met bloed, zweet en tranen, d.m.v. zanglessen weet Andy zich verder te ontwikkelen tot een zanger die het Nederpop, Rock, Ballades meester heeft gemaakt en graag bij deze muziek blijft.

De zangwereld van Andy Bens begon te lachen en de grote stap werd die avond gezet, de zanger weet met zijn rauwe geluid, sexy over te komen op het publiek, die de zanger om zijn vingers weet te winden.

Andy die hoge pieken en diepe dalen heeft gekend is een doorzetter van formaat die niet opgeeft. Eerder dit jaar kwam Andy al met een krachtige doordringende nederpopsong “Voorbij”, daarmee bewees hij al dat hij een tree hoger op de muziekladder kwam.

Nu werd het tijd voor een kerstsingle van formaat “Dit wordt onze kerst” een zeer opvallende single die zeker vele nieuwe wegen zal openen voor Andy.
Laat je verwonderen door deze sympathieke zanger, want 2018 wordt het jaar van Andy Bens ! Deze single werd geproduceerd in de studio van Dave van Well en zal tevens te verkrijgen zijn via de diverse downloadkanalen zoals Spotify, Deezer enz. Tevens is er een bijzondere videoclip gemaakt bij deze kerstsingle, bekijk het via Youtube !
Plugging en promotie : Jeanette De Wit www.artiestenpromotie.net
.

Bart Schuermans nieuwe carnavalskraker heet; “Zeg nooit, dit wordt de laatste”!
24-12-2017  20:27

Een heerlijke nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger die het gevoel van het ouderwetse carnaval weer helemaal terug brengt!

De Tilburgse zanger Bart Schuermans scoorde vorig jaar na een aantal jaren afwezig geweest meteen weer een grote carnavalshit met zijn nummer “Een groot feest”. Een 2e plaats bij de carnavalsverkiezing van PuurNL en de 1e plaats tijdens het Kruikenzeikers festival onderschrijven het succes van deze typische carnavalskraker. Halverwege dit jaar dook hij opnieuw de studio in met de allround producer en tekstschrijver André Kooiman (hitmaker voor o.a; Alle 13 Jaanke, Double Dj’s, Henk Bernard, Dj Nelis e.v.a.) om een opvolger te maken van dit succes voor de aankomende carnaval 2018. Het resultaat heet “Zeg nooit, dit wordt de laatste”!
“Een heerlijke nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger die het gevoel van het ouderwetse carnaval weer helemaal terug brengt! Hoempa met veel koperwerk erin en een lekkere hangende beat” zo omschrijft Bart Schuermans de opvolger van zijn succes singel.
De tekst en melodie zijn geschreven door Bart Schuermans en de singel is wederom gearrangeerd en geproduceerd door André Kooiman. Voor de gezelligheid en de ambiance koortjes heeft Bart wederom een featuring gemaakt met de carnavalsvereniging CV. Jè Jè Tis Wè.
De typische carnavals single met de titel; “Zeg nooit, dit wordt de laatste” is vanaf December 2017 verkrijgbaar via het label Andre Kooiman Muziekprodukties via alle grote download- en streaming portals. De singel zal worden gepromoot door PLUG plugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Ook zal er weer een videoclip van het nummer o.a. te zien zijn op Youtube en verschillende tv stations.
Met de singel “Zeg nooit, dit wordt de laatste” trekt Bart Schuermans de lijn door van gezellige ouderwetse carnavalsmuziek, maar dan wel in een lekker modern klinkende sound die staat als een huis!
www.bartschuermans.nl

Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl

Vèrrèkkes Blààuw gaat op de “diksie” toer!
14-12-2017  19:16

Een gezellige beat met lekkere blazers en een dikke accordeon saus maken de plaat tot een gezellige commerciële meezinger!
Begin dit jaar maakten de mannen van de carnavalsgroep Vèrèkkes Blààuw uit Goirle hun debuut in muziekland. Met de singel; “Vette vingers” scoorden ze meteen een dikke feesthit in Brabant getuige de indrukwekkende prestaties bij verschillende liedjeswedstrijden. Een 2e plek bij Zumme Zinge in Kruikenstad/Tilburg, een 2e bij het Brabants Kroakfestijn in Ballefruttersgat/Goirle en een verdienstelijke 3e plaats bij het beste West Brabantse carnavalslied. Met deze erelijst op zak kriebelde het ook dit jaar weer om een feestkraker te gaan maken.
De nieuwe track met de alleszeggende titel; “Diksie” is geschreven en geproduceerd door de Brabantse multi producer André Kooiman (hitmaker voor o.a. Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Double Dj’s e.v.a) die ook verantwoordelijk was voor de succesvolle eerste singel van Vèrèkkes Blààuw. Een gezellige beat met lekkere blazers en een dikke accordeon saus maken de plaat tot een gezellige commerciële meezinger!
De single “Diksie” is vanaf December 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. Ook zal er de videoclip van deze carnavalskraker te zien zijn via o.a. Youtube en vrschillende tv zenders. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van Andre Kooiman Muziekprodukties.
Met “Diksie” hebben de mannen van Vèrèkkes Blààuw wederom een top feestplaat gemaakt die zo maar eens een grote carnavalskraker kan gaan worden!
De videoclip is te bekijken via Youtube:
https://www.youtube.com/watch…

Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Zwartwerker maakt eerste singel en is meteen “Bek af”
14-12-2017  19:11

Een vette beukplaat als debuut van de Zwartwerker met een geweldig commerciële sound die menig feestganger zal doen gaan bewegen!
Arend van Zanten (1984) uit Wijk en Aalburg is altijd al een feestneus in hart en nieren. Als één van de mannen van de Aalburgse Toppers stond hij al eerder op het podium en ook zong hij al een duet met John de Bever tijdens een optreden. Al lang liep hij met het idee rond om een eigen feestplaat op te nemen als de Zwartwerker in een lekkere vette après-ski stijl. Samen met zijn vrienden Marcel en Matthijs schreef hij een tekst op een bestaande melodie en besloot om zijn idee een vervolg te geven.
Via de vette muziek van het Feestduo Kaaigezellig kwam hij in contact met de Brabantse allround producer André Kooiman, bekend van grote hits van o.a; Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a. Samen maakten ze van het idee van de Zwartwerker een echte beukplaat en produceerde André in zijn studio deze fantastisch klinkende vette après-ski singel met de titel; “Bek af”. “Een geweldig dikke plaat met een fantastische commerciële sound is het geworden!” aldus een super enthousiaste Zwartwerker over zijn debuut single.
De single “Bek af” is medio December 2017 verkrijgbaar als beuk versie en voor de gelegenheid een speciale carnavals versie via alle grote download en streaming portals. De single wordt tevens gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België en verschijnt op het label van Andre Kooiman Muziekprodukties
Met deze massieve singel maakt de Zwartwerker meteen een stevige indruk in Après-ski land waar deze singel ongetwijfeld goed zal worden ontvangen!
De videoclip is te bekijken via Youtube:
https://www.youtube.com/watch…
Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Helga Albers & John Medley - Kerst in Den Haag,
06-12-2017  23:01

Haagse volkszanger John Medley beter bekend van Tv West, (De Medleys & Ado Den Haag) komen weer met een nieuwe single.
Dit keer met Zangeres Helga Albers .
Nu 3 singles verder zoals met Samantha Steenwijk, Naomi en Ruby van Urk, komt nu John samen met Helga met een Kerstsingle en Clip uit.
 
Helga won bij John de Talentenjacht in Ypenburg Zomer festival Ypenburg de Artiestenreis naar Alanya van Freddy Vd Bergh . Na dit avontuur hielden de 2 contact en kwamen deze op dit leuke idee . Ook doet John weer een reality soap opnemen met de Koffietent “The Music Brothers” met Anton Ijzerdoorn en Albert Vaders waar John een hoofdrol is speelt om minder bekende artiesten te helpen .
 
Dat kan met een single clip flyers promotie Tour en interviews bij diverse radio stations . Dat houd deze keer in dat in samenwerking met de Koffietent nu een Single en kerst clip uitkomt met Helga Albers . De single en Clip zal uitkomen op 6 December uit op de verjaardag van de Goede Sint . De Titel kan ook niet anders zijn dan "Kerst in Den Haag" waar Peter La Haye weer hoop uurtjes in heeft zitten maar het is weer dan ook een Top kwaliteit geworden . Wij Hopen dat heel Den Haag en Nederland veel luister en kijk plezier heeft van onze Single en Clip Dank aan onze sponsors Wauw 070 , Slaap en Meubelhuys Delft Kerst
 
Groet John & Helga
 
Youtube :
 
Tekst : John Medley Helga Albers.
Studio : Peter la Haye.
Muziek : Raul Malo.
Video producer : Medley Multimedia.
Promotie : Angelsrecords.
Label : Angelsrecords.
Releasedatum : 06-12-2017.
 

Nieuwe Single voor Gavin Ketting!
05-12-2017  19:37

Gavin Ketting brengt eigen single uit.

Nadat Gavin zijn 1ste debuut singlecover ‘’ Van Jou ‘’ in 2016 publiceerde is het een tijdje stil geweest rondom de Singer Songwritter.

Gavin heeft een zware periode achter zijn rug met gezondheid/s problemen, zo bleek Gavin een ernstige hernia te hebben waardoor hij +/- 6 maanden aan zijn bed gebonden was, echter hield het hier niet op.
Tijdens diverse ziekenhuisbezoeken bleek Gavin ook een zeer zware vorm van slaapapneu te hebben, het bleek zelfs zo te zijn dat tijdens de slaap Gavin een ademstop van 32x per uur had.

De Longarts zei dat het lichaam s'nachts nog harder aan het werk was als overdag. Met als gevolg ontzettende futloosheid dag in dag uit. En ja dat merkte Gavin al een behoorlijke tijd. Ook vertelde de Longarts Gavin dat er een verdikking op het strottenhoofd te zien was bij de MRI, wat ervoor zorgde dat alles vrij dicht zat, wat weer zorgt voor Slijm ophopingen en vocht in de keel en longen.
Door deze problemen was het zingen voor Gavin op dat moment niet meer mogelijk, maar Gavin liet hierdoor zijn passie niet afpakken en besloot al zijn krachten te bundelen en nam plaats achter zijn muziekinstrumenten ( keyboard / piano & gitaar ) en componeerde een nieuw muziekstuk.

Toen de muziek klaar was pakte Gavin zijn vertrouwde kladblok en schreef daarop een tekst uit zijn hart en gevoel ‘’ Jij Bent Altijd Daar ‘’ luid de titel.
Gavin heeft in zijn moeilijke periode veel en goed contact onderhouden met de studio waarbij Gavin zit en er werden afspraken gemaakt om de nieuwe werken in te gaan zingen, de opnames hebben 2 dagen in beslag genomen.

Tijdens de 1ste opname dag was er goed te merken dat Gavin vocht tegen zijn zang, ik kon zien en merken dat dit veel inspanning vergde van Gavin, en besloot daarom de opnames te stoppen en het op een later tijdstip verder voort te zetten ( aldus de studio ).
Tijdens de 2e opname dag werd er een 2e poging gewaagd en met succes! Gavin had nog steeds de nodige moeite, maar de studio (BVB & D.H Producties) hoorde Gavin zijn sound weer in zijn stem terugkomen en dit maakte zowel Gavin als de studio blij.

DIT IS HEM werd er luid geroepen vanuit de techniek ruimte, Gavin snelde snel naar de techniek om te luisteren en je zag al snel de emotie in zijn ogen, Yes i Did It ! was de 1ste brul van Gavin.
Naderhand volgende de videoclip Opnames al snel voorbij de nieuwe single, en ook deze is zeer geslaagd.
De nieuwe single ‘’ Jij Bent Altijd Daar ‘’ gaat over een hechte vriendschap tussen 2 personen, 2 personen die er altijd voor elkaar zijn.

De single en videoclip zijn te beluisteren/bekijken via Youtube en diverse TV Zenders.
https://www.youtube.com/watch?v=atdnX2E1s0E
Ook is de single te verkrijgen via alle bekende Portals.

Productie : BVB & D.H Producties.
Tekst : Gavin Ketting.
Muziekarrangementen : Gavin Ketting.
Label / Uitgever : BVB & D.H Producties / Bart vd Bend.
Plugging & Promotie : BVB & D.H Producties / Bart vd Bend.

Nieuwe singel Robin van herwijnen en Jeroen van Wijnen - “Schud die billen”
05-12-2017  19:35

Een heerlijke plaat met een snelle merengue-achtige beat en een heel moderne vette sound met veel snelheid en variatie!
Robin van Herwijnen en Jeroen van Wijnen zijn beiden afkomstig uit het Brabantse
Waspik. De muziekvrienden delen samen de passie voor het zingen van
Nederlandstalige muziek en besloten zo om hun krachten te bundelen en een nieuwe singel te maken. Samen gingen ze met dit idee naar de studio van producer en tekstschrijver André Kooiman (die al grote hits maakte voor Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.) die eerder dit jaar ook de debuut singel van Robin maakte. André schreef en produceerde voor deze jonge zangers een ontzettend hippe singel getiteld; “Schud je billen”. De nieuwe singel van het tweetal is gekenmerkt door een snelle merengue-achtige beat met een heel moderne vette sound. “Het is een super lekkere plaat geworden met veel snelheid en variatie die heel lekker is!” zegt het gelegenheidsduo enthousiast.
De single “Schud je billen” is vanaf eind november 2017 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een flitsende videoclip van het nummer gemaakt die o.a. op Youtube en Tv Oranje te zien is. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze fantastische hippe singel laten Robin van Herwijnen en Jeroen van Wijnen alle liefhebbers van een feestje helemaal los gaan met hun kreet; “Schud je billen”
Bron : Andre Kooiman Muziekprodukties
www.andrekooiman.nl
De videoclip is te bekijken via Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=KSIm0tJu8aY&list=PLcoOHAMfnSe0V_oywpwfj7QC6NDJ-GOVq&index=1
 

Michel Wolsink & Tessa Kinnaer Lanceren Indrukwekkende Duetsingle,
01-12-2017  17:32

2017 was hét jaar van Michel Wolsink.
De zanger timmerde dit jaar hard aan de muzikale weg … en niet alleen als solo zanger, maar ook als producer & songwriter. Hij produceerde in zijn eigen studio MW Sound Studio het 3 talige debuutalbum ’Dit ben ik!’. De single ‘Leef je leven’ die als voorloper van het Album werd gelanceerd, bezorgde de Achterhoeker wederom meer naamsbekendheid en succes. We mogen wel zeggen dat ‘Leef je leven’ een behoorlijk hitje is, want na ruim 4 maanden staat deze single nog steeds in diverse hitlijsten.

Michel’s grote droom kwam afgelopen oktober uit toen hij mocht optreden tijdens het Mega Piraten Festijn in Wanroy. Wat een geweldige ervaring om tussen namen als: Jannes, Jan Smit, Django Wagner, Rene Schuurmans, de Kelly familie en vele anderen te mogen staan. Het was een avond waar hij lang naar had uitgekeken, en niet snel meer zal vergeten.

Michel Wolsink wil 2017 graag afsluiten met een fantastisch mooi duet. De single is getiteld ’Laatste adem’ en is afkomstig van zijn album.
Het is een indrukwekkende, adembenemende ballade, die hij samen met de jonge, talenvolle Achterhoekse zangeres Tessa Kinnaer heeft opgenomen.

Tessa Kinnaer is o.a. bekend als zangeres van Trio XL, (de formatie die ze samen met Michel Wolsink & Rob Mullink vormt). Toen Michel onlangs een zangeres zocht om dit duet mee op te nemen, werd collega zangeres Tessa Kinnaer benadert, en na een avondje brainstormen over de duet single zei ze volmondig: JA ! Michel durft te beweren dat Tessa nog veel van zich zal laten horen in de toekomst, want naast zangeres van de band Trio XL ambieert zij ook een carrière als Nederlandstalige solozangeres.
Uiteraard is er voor “Laatste adem” een passende videoclip geschoten welke binnenkort te zien zal zijn op de bekende clipkanalen.

Wij zijn er van overtuigd dat ’Laatste Adem’ indruk gaat maken bij de: lokale, regionale, landelijke radiostations en haar luisteraars ! De single zal op 1 december 2017 digitaal worden uitgebracht door platenlabel JC Event / JC Records/ JC Travel en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals. Naast de digitale verkoop, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

RTV Promotie & plugging is in handen van Jolanda Clement (JC Event / JC Records/ JC Travel)
Tel: +31 416313660/ +31 612963738
www.jcevent.nl Mail : info@jcevent.nl Bron: ©JCRecords

Andy de Witt LANCEERT INDRUKWEKKENDE BALLAD
01-12-2017  02:56

Andy de Witt LANCEERT INDRUKWEKKENDE BALLAD ALS VOORLOPER NIEUW ALBUM

De dagen worden korter en het weer steeds grimmiger, de Herfst gaat langzaam zijn mysterieuze geheimen overdragen aan de Winter. In deze tijd van samenhorigheid, liefde en warmte vond Andy de Witt het op zijn plaats om juist voor deze tijd van het jaar een gevoelige ballad uit te brengen. Het liedje is de voorloper van het nieuwe album waaraan Andy momenteel werkt, welke minimaal 12 eigen geschreven songs gaat bevatten, en begin 2018 zal gaan uitkomen op het JC Records label.

‘’Bij Jou’’ zal bij iedereen een eigen belevenis oproepen, en daarom wellicht niet snel vergeten worden. Het is een liedje dat bij de nieuwe ingeslagen weg hoort van Andy. Even iets totaal anders dan waarmee de doorgaans feestelijke zanger zijn stem laat horen op een warme en geheel andere manier dan U van hem gewend bent.

De prachtige, aangrijpende tekst is door Andy zelf geschreven. Ook tekende Andy voor het inzingen van alle stemmen van deze pakkende song.
De schitterende piano partijen werden ingespeeld door Dimitri Hardis.
Top producer Manfred Jongenelis nam de eindproductie & mastering voor zijn rekening. Desire Bambacht stond ook ditmaal weer garant voor het fantastische artwork.
De passende videoclip die door Videowork geschoten werd, zal binnenkort volop te zien zijn op de bekende clipkanalen.

‘’Bij Jou’’ is een prachtige ballad met aangrijpende tekst die, zo verwachten wij althans, indruk gaat maken bij de diverse lokale, regionale en landelijke radiostations en haar luisteraars, en zal eind november digitaal worden uitgebracht door JC-Records, en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals.
Naast de digitale verkoop via de downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

RTV Promotie & plugging is in handen van Jolanda Clement (JC Event / JC Records/ JC Travel)
Tel: +31 416313660/ +31 612963738
www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl

Debuut single Willem de Jong heet; Jij keek naar mij!
01-12-2017  02:38

Willem de Jong (1989) uit Werkendam begon zo’n 1.5 jaar geleden, zoals veel artiesten, met het voor zijn plezier een liedje zingen aan de bar. Meteen al viel zijn zangtalent op en hij werd vaker en vaker gevraagd om op te treden. Hieruit kwam ook steeds vaker de vraag wanneer hij met een eigen plaat verscheen. Door een bevriende artiest werd hij erop geattendeerd om eens te gaan praten met producer/tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer, die al veel artiesten succesvol heeft gelanceerd. Samen maakten ze een plan voor een passende nieuwe stijl voor de jonge zanger. André schreef en produceerde een gloednieuwe plaat met een fantastisch resultaat! Een lekkere moderne singel met een heerlijke dance-achtige beat en een heel hoog meezing gehalte. Dat is samengevat de debuutsingel van Willem de Jong getiteld; Jij keek naar mij. “Toen ik de plaat hoorde dacht ik meteen; wat een lekker knaller!” zegt Willem enthousiast over zijn eigen debuut singel.

De singel is vanaf 25 november 2017 in alle grote download- en streaming portals verkrijgbaar via het label Andre Kooiman Muziekprodukties.
Ook is bij de singel een fantastische videoclip gemaakt door Weeda Media uit Werkendam op een prachtige locatie bij Fraai Projecten in Oosterhout. Deze zal o.a. te zien zijn op Youtube en verschillende tv zenders.
De videoclip is te bekijken via Youtube:
https://www.youtube.com/watch…
Voor zijn boekingen werkt Willem de Jong samen met Boxman events & entertainment. (+31(0)6 27164045 / info@boxmanevents.nl)
De track zal worden gepromoot door PLUG plugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders.
Met zijn debuut single “Jij keek naar mij” laat Willem de Jong horen dat hij veel in zijn mars heeft met een singel die ongetwijfeld goed in de smaak zal vallen bij het Nederlandstalige publiek.

Bron: www.boxmanevents.nl / www.andrekooiman.nl

Benno Van Vugt maakt nieuwe carnavals singel en album!
25-11-2017  23:44

Benno Van Vugt

Zijn nieuwe hit “Ik doe alles op mijn sloffen” is een plaat met een catchy tekst, lekkere beat en gezellige accordeon solo’s. “Een echte meezinger dus!”
Benno van Vugt scoort al jaren erg goed met zijn grote carnavalshits; “De look-alike van Willem Alexander”, “Ik zie pinguïns overal” en “Ik wil het lipje van jouw blikje zijn”. In November 2017 komt hij met een nieuwe carnavals singel en zijn allereerste album uit! De Tilburgse feestneus is inmiddels aardig bekend geworden in Nederland door zijn aandacht op tv bij o.a. Editie NL, Omroep Max en Omroep Brabant. Ook zijn videoclips zijn al 100.000 keren bekeken en zijn nummers worden veel gestreamd en gedownload. Ook dit jaar komt hij weer met een nieuwe carnavalskraker! De singel is net als al zijn vorige platen geschreven en geproduceerd door André Kooiman en opgenomen in de studio van Andre Kooiman Muziekprodukties in Raamsdonksveer. Samen maakten ze weer een gigantische feestknaller met de ludieke titel; “Ik doe alles op mijn sloffen”. Een catchy tekst, lekkere feest beat en gezellige accordeon solo’s maken deze plaat tot een echte meezinger! Inmiddels heeft de goedlachse Benno van Vugt al een aardig repertoire van eigen nummers opgebouwd. Als bonus voor zijn fans heeft hij naast zijn nieuwe singel ook een compleet album gemaakt met daarop al zijn hits en een exclusieve zeemansmedley die nog nooit eerder is uitgekomen. Het album heeft de titel gekregen “Pinguïns, lipjes en nog veel meer!” en is voorlopig alleen als fysieke album verkrijgbaar in een heel gelimiteerde oplage! Liefhebbers voor dit album kunnen zich melden bij Benno via zijn website; bennovanvugt.nl of via zijn facebook pagina.
Zijn nieuwe singel “Ik doe alles op mijn sloffen” is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als singel cd te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel zal wederom worden gepromoot door PLUG plugging in Nederland en België. Ook zal er weer een hilarische videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders.
Het feest kan los want met zijn nieuwe singel “Ik doe alles op mijn sloffen” gaat Benno van Vugt naar verwachting opnieuw hele hoge ogen gooien met de carnavals periode in het vooruitzicht!
www.bennovanvugt.nl
Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Johan Heeren: “MUZIEK IS ECHT MIJN LEVEN!”
25-11-2017  00:27

Johan Heeren:

Twintig jaar geleden startte de zangcarrière van Johan Heeren! Een mooier moment om een album met 20 liedjes uit te brengen, is haast niet denkbaar. Zijn zege bij een karaokewedstrijd in 1997, bracht hem voor het eerst in een studio waar hij een cd met nummers van zijn grote idool Elvis mocht opnemen. De Roosendaler heeft sindsdien naam gemaakt in zowel ons land, in Vlaanderen, zelfs in Duitsland en daarnaast trad hij ook op in Amerika. Sinds 10 jaar worden singles van Johan landelijk uitgebracht en niet zonder succes. Vele van zijn releases vonden hun weg naar de playlist van de meeste radiostations.

Het nieuwe album van Johan Heeren heeft een voor Johan uiterst passende titel gekregen: ‘Muziek is mijn leven’. Het zilveren schijfje wordt 25 november a.s. voorgesteld aan media en publiek tijdens de feestelijke lancering ervan in Grand Café Chagall te Roosendaal. De 20 liedjes geven een overzicht van hetgeen de volkszanger uitbracht sinds 2014, het moment dat zijn vorige album ’15 Jaar liefde voor muziek’ verscheen.

Naast zijn medio oktober verschenen single ‘Barcelona/Puerto de Llansa’, zal de muziekliefhebber een gevarieerd aanbod songs terugvinden op ‘Muziek is mijn leven’. Van ‘Maria’, ‘Onder de volle maan’, ‘Zonder Jou ‘ in onze eigen taal, ‘Blue brown eyed lady’, ‘Silvery moon’, ‘Lady’ en ‘One is one’ op z’n Engels tot aan het Duitstalige ‘Engel order teufel’. Naast de reeds bekende nummers zijn ook enkele nieuwe tracks toegevoegd aan dit album. Kortom, de veelzijdigheid van de altijd sympathieke en uiterst charmante Johan Heeren naast zijn fraaie verwarmende sound, komen volledig tot uitdrukking op dit schitterende album dat via JC Records op de markt wordt gebracht.

Het album ‘Muziek is mijn leven’ zal vanaf 25 november zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zullen de tracks eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Feestduo Kaaigezellig maakt nieuwe beuk-single; “Nooit genoeg”
10-11-2017  23:44

De nieuwe single “Nooit genoeg” (Don’t take me home”) heeft een nog vettere sound die werkelijk waar de speakers uit knalt!

Het Brabantse Feestduo Kaaigezellig (red. Ardin van Veen en Martin van Hemert) maakte eind vorig jaar hun debuut met de single; “Kaaikapot” waarmee ze meteen hun vistekaartje af gaven. Halverwege dit jaar brachten ze een opvolger van deze succesplaat uit getiteld; “Pijn in mijn kop (Oe Ah)”. Met deze vette apresski plaat scoorden ze met name in België en in het party circuit een dikke hit!
Met de aankomende feestperiode in het vizier komen ze alweer met hun derde single uit! Samen met producer André Kooiman die ook hun vorige twee singles maakte, hebben ze nu een nog vettere sound gemaakt die werkelijk waar de speakers uit knalt! Hun nieuwe plaat getiteld; “Nooit genoeg” (met als subtitel “Don’t take me home”) is een enorm grote hit in het Engelse dartcircuit. Het tweetal heeft samen met hun producer het nummer een nieuwe tekst en een hele dikke house-beat gegeven, waardoor het nummer een hele nieuwe dimensie heeft gekregen. “Hiermee blazen we het dak er compleet af bij al onze optredens! Wat een vette plaat is dit geworden!” aldus Feestduo Kaaigezellig.

De single “Nooit genoeg” (“Don’t take me home”) is vanaf november 2017 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streamingportals. De plaat zal worden gepromoot door PLUG plugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders.
Ook zal het nummer te vinden zijn op Youtube via het kanaal van AKMP. >> https://www.youtube.com/watch…
Met hun nieuwe single gaat het Feestduo Kaaigezellig weer een stap verder en bewijzen ze echte partybeukers te zijn!

Bron: AKMP, www.andrekooiman.nl

Nieuw nummer van Greg-A-Man,
04-11-2017  21:16

Op 1 mei 2017 bracht Greg A Man het nummer Mi Famirie uit.
Dit nummer werd goed ontvangen bij de Nederlandse en Belgische radiostations.
Hier moest dan ook een passende opvolger voor Greg A man komen.
Greg-A-Man komt daarom met een nieuwe song ''Ik kan beter gaan''
Het is heel wat anders dan wat jullie gewend zijn van Greg-A-Man!
Dit nummer is iets wat men vaak in het dagelijks leven meemaakt,ze hopen hiermee ook onze andere muzikale kant te laten zien.
Greg-A-Man bestaat uit Gregory Jonker,Faisal Schaap en Saskia Lie Atjam.

Het liedje gaat over een jongen die het beste voor heeft met zijn vriendin maar dit niet goed weet te omschrijven.
Zijn vriendin weet haar liefde te vinden bij een ander, maar hij vecht terug.
Laat je verrassen door het nummer met de bijpassende videoclip : KLIK
Greg-A-Man blijft natuurlijk wel hun tropische party muziek op hun eigenwijze manier maken.
Ieder optreden is daarom ook een feestje en verrast daarmee iedereen van jong tot oud.

We zijn trots dat we ook dit nummer weer mogen uitbrengen onder Angelsrecords.

Website : www.gregaman.nl of volg Greg-A-Man op Facebook : Faisal Fma (Fma-Greg A Man)
Of de Facebookpagina : Greg-A-Man
Tekst : Gregory Jonker.
Muziek : MB-Ghettoflow & Gregory Jonker.
Backingvocals : Missis L.A.
Promotie : Angelsrecords
Label : Angelsrecords
Releasedatum : 01.11.2017

John Roffel is dinsdagavond overleden (Mooi Wark),
01-11-2017  19:21

John Roffel is dinsdagavond overleden.
De drummer van de Drentse band Mooi Wark was al enige tijd ernstig ziek.
Zijn vrouw maakte het overlijden van Roffel woensdagochtend bekend op Facebook.

In september kreeg Roffel te horen dat hij ongeneeslijk ziek was.
Hij leed aan longkanker en zijn kans op herstel was nihil.
Hij besloot daarom direct de band te verlaten.

Het nieuws dat Roffel ernstig ziek was, sloeg in als een bom.
Er was veel respect voor de houding van Roffel, die persoonlijk de stokjes overdroeg aan zijn opvolger Dennis Hendriks.

Afgelopen zaterdagavond nam Roffel nog afscheid van zijn fans tijdens Siepelrock in Pesse. Roffel is 54 jaar geworden.....

Erik de Greef heeft een nieuwe singel; ”Ciao amore”!
01-11-2017  19:20

“Een lekkere vrolijke feestplaat met die meteen in je hoofd blijft hangen”
Zanger Erik de Greef uit Hilvarenbeek bracht begin dit jaar zijn eerste singel uit met de titel; "Om bij jou te zijn".
De lekkere moderne foxtrot leverde hem meteen veel aandacht op bij verschillende radiozenders.
Nu,een half jaartje later is het tijd voor de opvolger van deze succes singel.
Wederom werkte hij samen met producer en tekstschrijver Andre Kooiman Muziekprodukties (hitmaker van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a.) die voor hem een gloednieuwe singel schreef en produceerde.
De nieuwe single met de titel; "Ciao amore" is een lekkere vrolijke feestplaat met een heerlijke accordeon sound en een lekkere beat.
“Het nummer blijft meteen in je hoofd hangen” zegt Erik de Greef enthousiast.
De single wordt gepresenteert op vrijdag 25 oktober en is vanaf dan ook al verkrijgbaar via alle grote download- en streaming portals op het label AKMP.
Ook zal zijn videoclip worden gelanceerd die o.a. te zien zal zijn op Youtube en diverse tv zenders.
De single zal worden gepromoot door PLUG plugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders.
Een goede opvolger voor Erik de Greef die ongetwijfeld in de smaak zal gaan vallen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied!
De videoclip is te bekijken via Youtube:
https://youtu.be/szPd4yPa8i0…

Bron: www.andrekooiman.nl / AKMP

The Lemming komen met een nummer, als voorloper op hun nieuwe cd album,
26-10-2017  22:34

Dit nummer mag best wel een van de sterkste nummers van de band genoemd worden.
De inhoud gaat over een getalenteerde jongeman die echter het geluk niet aan zijn zijde had en “op de verkeerde plek” werd geboren.
Hij moest voor alles wat hij deed en bereikte veel harden werken dan een ander, wat hij ook deed.
Het werd hem niet gegund of hij had niet de juiste kruiwagens, zoals men wel eens zegt.
Hij weigert zich hierbij neer te leggen en weigert de rol en de plaats op de sociale ladder,die de maatschappij hem toebedeelt te aanvaarden.
Hij knokt voor zijn zelfrealisatie en eigen identiteit.
Het maakt hem hierbij niet uit of de mensen hem nog graag mogen of hem als een rebel zien.
De muziek is zeer dynamisch en gevarieerd.
Het geeft zeer goed de inwendige onrust en strijd van deze jongeman weer.
Deze single is de voorloper van een full CD.
In 2018 zal er nog veel meer te doen zijn rond de band.
Zo is er onlangs een zevendelige TV serie opgenomen “ De terugkeer” waarin The Lemming en zijn frontman Wally Mckey een van de rode draden zijn in het mysterie.
 
 
Componisten: Ian Jeffrey; Paul Selbach; Toly Sijpestein
Publisher: Nada International
Promo thelemmingmusic@gmail.com
Website www.the-lemming.com

Johan Heeren steekt Jack Jersey’s ‘’Puerto de Llansa’’ in feestelijk jasje,
22-10-2017  21:32

. Johan Heeren steekt Jack Jersey’s ‘’Puerto de Llansa’’ in feestelijk jasje. PERSBERICHT- 22 OKTOBER 2017

Puerto de Llansa (Oh Lady Rose) is een single van Jack Jersey uit 1982. Op de B-kant staat het nummer I won't cry. Beide nummers schreef hij samen met zijn vrouw (Elly) Milly Trap, en zijn terug te vinden op het album Dreamer dat hij hetzelfde jaar uitbracht.
In het lied zingt hij over zijn geliefde Rose, over de sterren en de nacht, de wijn, en het goede gevoel dat hij heeft overgehouden aan Puerto de Llansa. Hij verwijst hier naar de Catalaanse havenstad Llançà aan de voet van de Pyreneeën. Naast een hit in Nederland in mei 1982, kreeg hij in augustus van dat jaar ook nog de beloning van het ereburgerschap van de burgemeester van Llançà.

Als groot bewonderaar van Jack Jersey heeft Johan Heeren wederom een oude hit nieuw leven ingeblazen, en deze in een feestelijk 2017 jasje gestoken.
Zoals we gewend zijn van Johan verschijnt ook deze nieuwe track weer tweetalig. (Engels & Nederlands)
Als 1e track is gekozen voor de Nederlandstalige versie van het liedje wat de titel kreeg ‘’Barcelona’’. De Nederlandse versie is geschreven door Collin Heikens (bekend van voormalig duo Mike & Collin). Als 2e track is de Engelstalige versie getiteld ‘’ Puerto de Llansa (Oh Lady Rose ‘’ toegevoegd aan het zilveren schijfje.
De nieuwe 2 talige single die de titel Barcelona/ Puerto de Llansa kreeg, is de voorloper van het full album van Johan Heeren wat op 25 november feestelijk gepresenteerd zal gaan worden in Grand Café Chagall in Roosendaal.
De tracks Barcelona/ Puerto de Llansa zijn opgenomen geheel in traditie van de door Johan eerder uitgebrachte tweetalige singles ‘Dromen/Lady’ en ‘Zonder Jou/One Is One’, ’Onder de volle maan/‘Silvery moon’ en zijn laatst verschenen single(s) 'Voor altijd mijn liefste/ Pledging my love’, die nog steeds volop meedraaien bij de regionale, lokale & landelijke radiostations. De tracks zijn wederom geproduceerd door Sonic Solutions, Manfred Jongenelis tekende voor de accordeon partijen, terwijl neef Iwan Rommers het gitaarwerk weer voor zijn rekening heeft genomen.
Het koorwerk werd verzorgt door Margo Roeken. De bijbehorende clip(s) zijn inmiddels opgenomen door De Neve Media en zullen na de release te zien zijn op YouTube en de diverse clipkanalen.
De plug & promotie werkzaamheden worden wederom verzorgt door Jolanda Clement (JC Event / JC Records/ JC Travel). De door JC-Records uitgebrachte nummers ''Barcelona/ Puerto de Llansa'' zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadsites. Daarnaast zijn de tracks via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.
Vanaf 25 november zullen de nieuwe tracks ''Barcelona/ Puerto de Llansa'' ook op het nieuwe album verschijnen. Het album zal na 25 november zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar zijn via de website van Johan Heeren: www.johanheeren.nl, en bij de welbekende verkoopadressen.

 

Zangeres Angel – Lazer op, Ik wil je nooit meer zien,
16-10-2017  19:34

De altijd drukke Zangeres Angel weet het weer te doen.
Op 15 oktober tijdens haar CD presentatie heeft ze haar nieuwste nummer gelanceert in Café Sport te Beverwijk. Hierbij waren een hoop collega`s artiesten aanwezig.
De Cd presentatie werd gepresenteerd door niemand minder dan Perry Kramps. (DJ RadioNL)
 
Het liedje is genaamd “ Lazer op, ik wil je nooit meer zien “ Een toepasselijke tekst voor dit liedje waarin de titel voor deze song geheel tot zijn recht komt.
 
Enkele weken geleden stond er een afspraak gepland in de studio,maar omdat Angel nog al een drukke dame is,die weinig tijd over heeft voor haar zelf,moest zij toch echt rond de tafel met Ton Spronk voor haar nieuwe nummer.
Want zij had nog maar liefst 2 weken voor haar cd presentatie. Er was nog niks op papier gezet,maar het is uiteindelijk toch gelukt.
Binnen 2 weken kwam er een geweldig liedje tot stand.
Een tekst waar Angel al gauw aan was verkocht, en de melodielijn en de muziek sprak haar ook al heel snel aan. Genaamd ‘Lazer op, ik wil je nooit meer zien’.
 
De clip is opgenomen door Jordi Pool waar ze zelf dik tevreden over is.
Ze had een clip voor ogen die een verhaal moest vertellen en deze is ook zo opgenomen.
Het verhaal gaat over een buitenechtelijke relatie waarbij de tegenspeler word geconfronteerd met zijn eigen daden, en hiermee ook word teruggepakt.
Uiteindelijk gaat ze er vandoor met haar vriendin.
Hij kan het niet begrijpen en probeert het daarom ook goed te maken.
Hierin heeft ze maar een zin voor hem “ lazer op, Ik wil je nooit meer zien. Ze is erg tevreden met het eindresultaat.
Meer info is te lezen op haar Facebookpagina.
 
Angel Vogel van Angelsrecords verzorgt de plugging en promotie.
 
Bekijk via onderstaande link naar de clip via Youtube :
 
Tekst : Ton Spronk
Studio : TS Soundstudio
Backing vocals : Manuela Blanken
Promotie : Angelsrecords
Label : Angelsrecords
Publisher : Angelsrecords
Releasedatum : 15.10.2017
 

Debuutsingle Mike Versteeg,
09-10-2017  01:21

De debuutsingle van Mike Versteeg,

Mike is nog een onbekende in de artiesten wereld maar daar gaat als het aan Mike ligt snel verandering in komen.
Mike is van sterrenbeeld Ram en geboren op 12 april 2000, en woont nu bij zijn ouders in Houten.
Al vroeg zat het zingen in het bloed, toen hij 7 jaar was klom hij al op het podium en begon te zingen, spontaan gingen de klas deuren open en verzamelde iedereen zich in de grote hal. Mede daarom werd hij vaak gevraagd op school om zijn bijdrage te leveren voor de goede doelen, en zong hij Jan Smit, Nick en Simon en toen die tijd Chips.
Ook tijdens zijn vakantie pakte hij zijn kans om een deuntje te zingen.
Zo liet hij in 2005 in Maspalomas Mallorca een vol terras spontaan dansen.

Toen Mike 12 jaar oud was gaven zijn ouders Mike op, om auditie te doen voor de Voice Kids, Helaas was Mike er nog niet klaar voor en kwam niet door naar de volgende ronde.
Zijn sterrenbeeld Ram zorgde er voor dat hij niet bij de pakken neer ging zitten en gaf zich op bij Idols.
Hierbij kwam hij ook niet verder tot de volgende ronde.
2012 heeft hij ook mee gedaan aan " Voor Houtens Talent Wordt Geklapt " de eerste ronde was hij door van de 65 en werd uit eindelijk 3e.
Hij zong daar Engels en zelf stukje Andrea Bocelli in het Italiaans.
Tegenwoordig is Mike in het dagelijks leven Kok en maakt daarbij de heerlijkste recepten.
Toch liet hij het zingen niet los.

Begin dit jaar heeft hij meegedaan met de talenten jacht "De New Talent" bij De Burgemeester in Nieuwegein.
De eerste ronde is hij door gekomen, maar bij de tweede viel hij af, maar viel op bij een talentenscout van Wescur welk hem een hele mooie kans heeft gegeven om een cd singel met videoclip op te mogen nemen.
Mike regelt op het voetbalveld Vv Voorwaarts de Hollandse avond dit jaar met Dave, Arjan van Zanten en Mike zelf, vorig jaar was daar ook Michael Oomen en Danny Temming is ook al langs geweest.

Bekijk via onderstaande link naar de clip op Youtube :
https://www.youtube.com/watch?v=AcVT8qY_5zI

Tekst : Ton Spronk
Studio : TS Soundstudio
Backing vocals : Manuela Blanken
Video producer : the clip academy
Promotie : Angel Vogel
Label : Double You music
Uitgeverij : Wescur
Releasedatum : 09.10.2017

De opvolger van Dennis Peperkamp,
02-10-2017  19:23

Amsterdam, 28 september 2017 – Dennis Peperkamp komt naar zijn 1e single ( Morgen Weer ) al snel met een nieuw nummer uit.
 
De titel heet “ Ik wil met jou alleen door het leven ”
Een heerlijk up-tempo.
Een liedje wat langzaam gaat beginnen maar al gauw het gevoel krijgt dat je heerlijk mee wil swingen en zeker niet meer stil kan blijven staan als je dit lied gaat horen.
Het nieuwe liedje gaat over een man die iets doms heeft gedaan, en daarom zijn geliefde op het spel heeft gezet.
Hij heeft er spijt van en zal alles aan doen om zijn geliefde weer terug te winnen.
Daarom heet de titel (Ik wil met jou alleen door het leven)
 
Dennis zoals hij gewoon genoemd wordt, is een echte ras Amsterdammer, en houdt van het levenslied, en zal ook alleen maar Nederlandstalig liedjes zingen over het leven.
Omdat hij daar ontzettend van geniet, en hoopt dat zijn fans hier ook van zullen genieten zoals hij dat ook doet.
Het nummer is geproduceerd door Ton Spronk van T.S. Soundstudio.
 
Bekijk de clip via onderstaande link op Youtube :
 
 
 
Tekst : Ton Spronk.
Studio : T.s. Soundstudio.
Backing vocals : Manuella Blanken.
Video producer : Jordi Pool.
Promotie : Angelsrecords.
Label : Angelsrecords.
Releasedatum : 28.10.2017.
Bron : Angel Vogel.

14 september lanceert Zanger Master Stu zijn nieuwe vrolijke single,
15-09-2017  19:57

Amsterdam :
Op 14 september lanceert Zanger Master Stu zijn nieuwe vrolijke single " Zij gelooft in mij ".
De uit Amsterdam afkomstige en altijd bescheiden maar vrolijke zanger Master Stu heeft al veel single`s op zijn naam staan.
Hij zingt vaak covers van andere artiesten maar dan echt op de stijl die alleen Master Stu kan.
Deze singel is genaamd “Zij gelooft in mij “ en is net even anders.
Zoals we van Master Stu inmiddels gewend zijn heeft hij ook dit nummer in een tropisch eigen jasje gestoken.

Master Stu staat erom bekend een groot Hazes fan te zijn, en daarom is het niet verwonderlijk dat hij wederom uitkomt met een cover van Andre Hazes.
Maar dan wel op de manier die je van Master Stu mag verwachten, Met een vrolijke reggaebeat onder de tekst van Andre Hazes.
Hierdoor krijgt het nummer “Zij gelooft in mij ‘een heel andere sound.

De Single “ Zij gelooft in mij ” van Master Stu zal 14 september 2017 alleen als digitaal bestand worden gelanceerd aan de radio stations via platenlabel Angelsrecords.
Angel Vogel van Angelsrecords verzorgt de plugging en promotie.

Tekst : Andre G Hazes.
Studio : Gijmaleo.
Muziek : Hashim Ketwaru.
Promotie : Angelsrecords.
Label : Angelsrecords.
Publisher : Angelsrecords.
Releasedatum : 14.09.2017.

RTV Promotie :
Promotie – Aanvragen van interviews – Promotie optredens
interviews (promotie) optredens,
Angelsrecords/Angel Vogel
+ 31 (0) 6 303 05 677
info@angelsrecords.com
www.angelsrecords.com

Nieuwe single Mitch Kerstens heet; DELICIA!!
15-09-2017  19:49

Het gaat erg goed met de carrière van zanger Mitch Kerstens!
Veel mooie optredens en ook zijn laatst verschenen singel “Ik verlang zo naar die nachten” viel zeer goed in de smaak bij zowel de liefhebbers, als bij de radio stations.
Daarom dook hij opnieuw met producer/tekstschrijver Andre Kooiman Muziekprodukties de studio van AKMP in om een opvolger van zijn succes singel te maken.
Het resultaat mag er weer zijn!
Zijn nieuwe singel is een heerlijk dansbare en meezingbare track geworden met de titel; Delicia.
De singel werd wederom geschreven door André Kooiman en gemaakt in de nieuwe stijl van Mitch Kerstens, met fantastisch klinkende trompet partijen en heerlijk opzwepende accordeon solo’s.
“Geloof me; als je ‘m 1x hoort zing je m mee!” zegt Mitch Kerstens enthousiast!

De singel “Delicia” is vanaf zaterdag 9 september 2017 in alle grote download- en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP.
Ook is bij de singel weer een fantastische videoclip gemaakt met een prachtige verhaal lijn die je gezien moet hebben!
De videoclip is te bekijken via Youtube:
> https://youtu.be/XLOMbz1QceA…
De track zal worden gepromoot door PLUG plugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders.
Met zijn nieuwe single; “Delicia” trekt Mitch Kerstens de lijn door met zijn nieuwe stijl, die hem ontzettend lekker ligt en waar hij wederom een groot publiek zal gaan bereiken!

Bron: www.andrekooiman.nl / AKMP.

Op 1 september lanceert John Medley De Haan zijn nieuwe vrolijke single
02-09-2017  19:59

Op 1 september lanceert John Medley De Haan zijn nieuwe vrolijke single " Laat de liefde nu maar komen ".
Dit zal tegelijk met zijn vernieuwde website gebeuren,Waarin alles is te volgen over de Zomertour.
De platenmaatschappij van John Medley zal de nieuwe single pluggen en promoten bij de diverse radio stations.
De single is tot stand gekomen met Ton Spronk en Zangeres Angel, en is speciaal gemaakt voor de Mercedes Zomertour.

Tijdens de Mercedes Zomertour gaan John en Mijntje samen met vrienden naar de feestweek in Benidorm om op te treden bij eetcafé Pinocchio.
Vervolgens zullen zij doorgaan naar de feestweek in Torremolinos/Carihuela om op te treden in de beroemde Voom Voom samen met Peter Beensen, en de winnaar van de talentenjacht van Zomerfestival Ypenburg.

De gehele trip is te volgen via de social media kanalen: Facebook en Twitter van Mercedes Den Haag en John Medley.
Uiteraard kunt u ook de hoogtepunten van de Mercedes Zomertour volgen op de vernieuwde website van John Medley via : www.johnmedley.nl.
John en Mijntje danken alle sponsors die dit hebben mogelijk gemaakt en in het speciaal Mercedes Den Haag.

Angel Vogel van Angelsrecords verzorgt de plugging en promotie.

Tekst : Ton Spronk
Studio : TS Soundstudio
Backing vocals : Manuela Blanken
Promotie : Angelsrecords
Label : Angelsrecords
Publisher : Angelsrecords
Releasedatum : Vrijdag 01.09.2017

Zangeres Angel Vogel komt met Ballad genaamd “ Was jij maar hier ”
02-09-2017  19:56

Zangeres Angel Vogel komt met Ballad genaamd “ Was jij maar hier ”

Oude Stem & nieuwe aanpak zorgen voor een prachtige nieuwe single met lach en een traan van Zangeres Angel. Getiteld “ was jij maar hier ” Het afgelopen jaar heeft Angel veel singles laten schrijven en vaak toch met een Uptempo toon.
Ook haar laatste nummer “ Het wordt een hete zomer “ werd goed ontvangen bij de Radiostations.
Haar nieuwe liedje ( Was jij maar hier ) is een ballad met een klassieke achtergrond.
Iets wat zij met haar eerste nummer ook eens heeft gedaan.

Een lied dat volgens insiders anders klinkt dan vorige singles. De tekst van het liedje is geschreven door Ton Spronk en Angel zelf.
Dit zal een groot publiek enorm aanspreken.
Het liedje gaat over de liefde.
Een vrouw die haar geliefde ontzettend mis.
En wil daar mee zeggen sta er niet bij stil.
Het leven gaat verder.
Alles in het leven heeft een betekenis.
Dus geniet van het leven.
Want uiteindelijk komt het zoals het moet zijn.

De nieuwe single ‘’Was jij maar hier” is een krachtige ballad die toch lekker in het gehoor klinkt en zou daarom zomaar eens een grote kans hebber kunnen zijn voor de Playlisten van de diverse radiostations in de komende periode.
Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Angel Vogel van Angelsrecords.

Tekst : Ton Spronk / Angel Vogel
Studio : TS Soundstudio
Backing vocals : Manuela Blanken
Promotie : Angelsrecords
Label : Angelsrecords
Publisher : Angelsrecords
Releasedatum : 30.08.2017

WILBERT EN ZIJN DROMEN OVER DE WARE LIEFDE,
30-08-2017  23:32

Zingen, platen draaien, licht en geluid verzorgen; Wilbert Pigmans, de vaste huiszanger van De Après Skihut in Rotterdam, is een duizendpoot als het op dit soort zaken aan komt.
De Bosschenaar bracht 11 jaar geleden alweer zijn eerste single uit.
Dit nadat hij door het bezoeken van cd-presentaties besmet raakte met het artiestenvirus met als belangrijk bestandsdeel; “de mensen vermaken”.
Sinds het moment in 2014 dat hij tot volle tevredenheid zijn singles onderbracht bij JC-Records van Jolanda Clement, gaat het in meerdere opzichten crescendo met de zangcarrière van de inmiddels 25-jarige Wilbert.

De goedlachse zanger die vorig jaar nog een nominatie voor een Koos Alberts Award in de wacht sleepte, werkte zoals vertrouwd met Kees Tel aan de tekst en muziek voor zijn gloednieuwe single ‘Duizend nachten, duizend dromen’.
De opvolger van zijn eerder bij JC-Records uitgebrachte singles als ‘Je leeft maar een keer’, ‘Dansend door de Griekse nacht’ en ‘Wat is het leven zonder liefde’, is uiteraard weer geproduceerd door Kees Tel en het is Jolanda Clement die wederom de plug en promotie van de plaat voor haar rekening zal gaan nemen.
De ware liefde staat centraal op deze fonkelnieuwe vrolijke, vlotte radiovriendelijke single met Spaanse invloeden die het lied een zonnig en zomerse uitstraling meegeven.
Onlangs werd bekend dat Wilbert vanwege het grote succes tijdens de afgelopen JC-muziekreizen naar Winterberg, ook in 2018 weer deel zal gaan uitmaken van de line up voor dit 4-daagse event in het Duitse Sauerland.

De single ‘Duizend nachten, duizend dromen’ van Wilbert zal vanaf 30 augustus zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel.
Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

De videoclip zullen wij zo snel mogelijk naplaatsen.

Johan Heeren steekt oude klassieker in volks jasje.
11-08-2017  20:18

Het nieuwe nummer van Johan Heeren ‘’Voor altijd mijn liefste’’ is een cover van het liedje Pledging my Love . Voor de Nederlandse tekst ‘’Voor altijd mijn liefste’’ tekende Henk van Broekhoven beter bekend als John Spencer.
De originele versie is van 1955, gezongen door Johnny Ace een american rhythm-and-blues zanger.
Johan kende het nummer voornamelijk van Elvis Presley die het nummer op de plaat zette in 1976.
Omdat hij het een mooi liedje vond heeft hij het opgenomen voor zijn vriendin, en in een eigentijds, volks jasje gestoken. Daardoor is het toch weer een echte Johan Heeren plaat geworden.
Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley is overleden en daarom is ook de Engelse versie Pledging my love als 2e track op het zilveren schijfje geperst als eerbetoon aan Johan’s grote idool de King.

Ook leuk om te melden is dat 2 neven van Johan hebben meegewerkt aan de single o.a.: Iwan Rommers op de gitaar, en Angelo van Gastel beter bekend als Angesz zingt 2e stem. Manfred Jongenelis voorzag het liedje van de nodige accordeon partijen, terwijl Margo Roeken het koorwerk voor haar rekening nam. Verder is ook het geluid van een vette live sax in het arrangement verwerkt die wordt bespeeld door Arnold Schers. Kortom er zitten genoeg mooie elementen in de productie die de moeite waard zijn om naar te luisteren.
De bijbehorende clip(s) zijn inmiddels ook opgenomen en onderstaand vind u 1 vd 2 videoclips vanaf Youtube, De Engelse clip volgt nog :
https://www.youtube.com/watch?v=WaT6leYTT2w

Voor altijd mijn liefste & Pledging my love zijn opgenomen geheel in traditie van de door Johan eerder uitgebrachte tweetalige singles ‘Dromen/Lady’ en ‘Zonder Jou/One Is One’, ’Onder de volle maan’ & ‘Silvery moon’ De tracks zijn geproduceerd door Sonic Solutions, De Neve Media tekende voor een bijpassende videoclip en Jolanda Clement (Kantoor JC Event) verzorgt de plug en promotie. De door JC-Records uitgebrachte nummers ‘Voor altijd mijn liefste & Pledging my love’ zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadsites. Daarnaast via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.
Downloadpagina`s : https://jcevent.nl/d…/johan-heeren-voor-altijd-mijn-liefste/

Artiest: Johan Heeren
Titel: Voor altijd mijn liefste/Pledging my love
Productie: Sonic Solutions
Promotie: Jolanda Clement (JC Event)
Label: JC-Records
Website: http://johanheeren.nl
Releasedatum: 16.08.2017

“ Jij bent het beste” Wally Mckey,
03-08-2017  18:50

Wally Mckey is voor velen geen onbekende in de muziekwereld.
Na een behoorlijk aantal Engelstalige en Nederlandstalige hits, komt Wally met een nieuwe Nederlandstalige single "Jij bent het beste".

Voor deze single ging hij een samenwerking aan met Kees Tel.
Samen met Wally zorgde Kees voor de bewerking en de tekst van het nummer.

Op frisse en speelse klanken, zingt Wally over een nieuwe liefde in zijn leven.
Wat hem nu overkomt, is hem nog nooit overkomen.
Dat moet beslist voor altijd blijven duren.

Je voelt ook haast letterlijk vlinders in je buik bij het luisteren naar dit nummer.
Je hebt gelijk zin om mee te zweven en te dartelen op wolkjes van verliefdheid.

De nieuwe single is begin augustus te verkrijgen op de bekende legale download - en streaming- portalen.

Bij dit liedje horen bovendien niet een maar twee clips.
Het enige wat beide clips gemeen hebben aan elkaar is dat in beide clips op de achtergrond danseressen meedansen, alleen zien ze in de ene clip er wel heel iets anders uit dan in de andere.
Het resultaat is een verrassing, en verbluffend.
Bekijk via onderstaande link naar 1 vd 2 videoclips :
https://www.youtube.com/watch?v=tC3CB072e6I

Productie en arrangement: Kees Tel
Teksten muziek: Kees Tel en Wally Mckey
Label: Land of Avalon Records
Promotie: The Land of Avalon BelNed records
Website en contact : www.wallymckey.com

OPSPORING VERZOCHT: WAAR IS DE CARAVAN VAN ANDRE PRONK??
01-08-2017  23:41

De 44 jarige Andre Pronk komt na zijn laatste Carnavals Hit Patat met Polonaise uit 2016 nu op een geheel eigen wijze terug met een nieuwe zomer Single Waar is toch mijn Caravan.
Het nummer is gebaseerd op de cover van Herman Berkien uit 1983.
Het idee van Andre speelde al een kleine 3 jaar op dit leuke nummer op te gaan nemen.
Zijn twijfels hielden hem aanvankelijk tegen.
Zijn maatje Jan Koetsier overtuigde hem echter het toch te doen.
Andre ging er dan ook helemaal weer voor.
Het resultaat mag er zijn.
Hierbij presenteert Andre Pronk zijn nieuwe single en clip: Waar is toch mijn caravan is te zien via onderstaande Youtubelink :
https://youtu.be/c2QMlQRc36c

Dankwoord aan:
Jaap Didden - Clip & Montage
Wesley vd Leur W81 Photography - Persfoto
Pluging - The Land of Avalon BelNed records
Opname - High Waves Studio
Promotie - Janoesj Promotie Nederland
Voor Interviews bij Radio & Tv
Kun u bellen naar: 0182-205015 of Mobiel 06-37347243
Of Mailen naar:
info@andrepronk.nl
Website: www.andrepronk.nl

Chris Haverman WEET WAT HIJ WIL: ALLES ! (Nieuwe singel)
25-07-2017  23:44

Chris Haverman WEET WAT HIJ WIL: ALLES !

“Wat goed is komt snel”, een kreet die zowel in de sport als in de muziekwereld regelmatig passeert.
Echter binnen het Nederlandstalige artiestenwereldje is dat maar voor slechts een enkeling echt van toepassing.
Neem Chris Haverman; Als hij in 2015 de studio induikt voor een eerste opname, is iedereen incluis de producer zó enthousiast, dat meteen maar wordt besloten een héél album op te nemen.
In datzelfde jaar nog ligt een 12 liedjes tellende CD in de winkelschappen.

Chris Haverman heeft altijd meegewerkt in het familiebedrijf alwaar hij op de vrachtwagen zat.
Hierna is hij zijn eigen bedrijf gestart in metaalrecycling. Muziek speelde weldegelijk al een rol in het leventje van Chris, maar dan toch meer als toeschouwer zodra zwager en zus Robert & Dora op de bühne stonden.
De in Deventer geboren Chris had eigenlijk veel meer interesse voor auto’s en feesten.
Toch enigszins besmet met het virus neemt hij voor de grap plaats achter de microfoon van bij Manfred Recordings.
Vanaf dat moment gaat het hard en blijkt “Wat goed is komt snel” volledig van toepassing te zijn op deze jonge twintiger uit Raalte.
Zo verschijnen in 2015 de successingle ‘Een glimlach van jou’ en kort hierna zijn debuutalbum ’n Goed begin’ met hierop liedjes als ‘Klanken van gitaren’, ‘Oh Rosalie’, ‘Laat me nog even bij je zijn’, ‘Als ik even in je ogen kijk’ en nog 8 andere heerlijke meezingers.

Vorig jaar tekende Chris voor zijn tweede single ‘Dit is leven’ waarvoor Jolanda Clement (JC-Event/Records) de promotie al verzorgde.
Deze succesvolle en vruchtbare samenwerking heeft er toe geleid dat Chris nu is overgestapt naar JC-Records dat zijn nieuwe single ‘Alles, ik wil alles’ op de markt brengt.
Alles is uit de kast getrokken om er weer een topproduct van te maken; zo zijn blazers, gitaarpartij en accordeon live ingespeeld voor deze door Jeffrey Weber geschreven en gecomponeerde song.
Een attractieve en zeer trendy Hollandse meezinger trouwens die door zijn zomerse muzikale omlijsting een opvallende rol kan gaan vertolken binnen het huidige muzikale landschap.

De single ‘Alles, ik wil alles’, begeleid door een fraaie door Kaska Producties in Turkije opgenomen videoclip, zal vanaf 26 juli zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC-Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel.
Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Robin Van Herwijnen maakt heerlijke zomerse debuut single!
24-07-2017  22:13

Het gloednieuwe nummer “Ga met me mee” heeft een lekkere vlotte beat met Spaanse gitaren en een zomerse accordeon sound.
Een geweldig commerciële singel die zeker bij jong en oud in de smaak zal gaan vallen!
Robin van Herwijnen is afkomstig uit het Brabantse Waspik, en is al jaren lang feest dj met een voorkeur voor Nederlandstalige muziek.
Op menig feestje grijpt hij zelf ook de microfoon om te zingen, waarop hij al veel positieve reacties kreeg.
Al een tijdje kriebelt het om een eigen plaat te maken en daarom zocht hij contact met producer en tekstschrijver Andre Kooiman Muziekprodukties (die al grote hits maakte voor Henk Bernard, Dj Nelis Leeman, Bobby Prins e.v.a.)
Hij vroeg hem een lekkere nieuwe zomerse plaat voor hem te maken.
André schreef en produceerde voor de jonge zanger een gloednieuwe singel met een lekkere vlotte beat, Spaanse gitaren en een heerlijke accordeon sound.
Een geweldig commerciële single die zeker bij jong en oud in de smaak zal gaan vallen.
“Het resultaat is niet normaal gewoon, nog veel vetter dan ik had gehoopt!” verteld Robin enthousiast.
De single “Ga met me mee” is vanaf nu verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke cd verkrijgbaar via Robin zijn facebook pagina.
Tevens is er een leuke videoclip van het nummer gemaakt die o.a. op Youtube en Tv Oranje is te zien.
bekijk de clip viadeze youtubelink :
https://youtu.be/_d5JSOj5Vyc
De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met zijn debuutsingle hoopt Robin van Herwijnen zoveel mogelijk aandacht te krijgen bij het grote Nederlandstalige publiek om zo zijn zangcariëre verder te kunnen uitbreiden!

Bron: AKMP/www.andrekooiman.nl

STANDAARD is in mei en juni langs tien grote steden gegaan voor,
24-07-2017  22:07

STANDAARD is in mei en juni langs tien grote steden gegaan voor 'De Zomer Is Van Ons - Promotour 2017'. Dit ter ondersteuning van de promotie voor het heerlijke zomernummer en omdat STANDAARD nog een relatief onbekende naam is, maar daar moet snel verandering in gaan komen.

Tijdens de tour werd gebruik gemaakt van een ijscowagen, uitgerust met de logo's en afbeeldingen van STANDAARD. Uit de speakers van de ijscowagen kwam gedurende de tour de nieuwe track en werd deze tegelijkertijd live door Rosita en Philip ten gehore gebracht. Om het feest compleet te maken voor de toehoorders en omstanders, werd het publiek getrakteerd op het welbekende Raketjes van Ola. Alom blije gezichten en een op en top zomergevoel.

Bijgevoegd het verslag van de promotour, te bezien via onderstaande youtubelink:
https://youtu.be/4543M0TNZOg

De Zomer Is Van Ons - Filmverslag promotour 2017
Bekijk het filmverslaf via onderstaande Youtubelink : https://www.youtube.com/watch?v=Wdc8H1iV_iY
Ter ondersteuning van de promotie voor hun zomertrack 'De Zomer Is Van Ons', is STANDAARD in mei en juni langs 10 grote Nederlandse steden gegaan ( o.a Amsterdam,...

De Zomer Is Van Ons wordt inmiddels door zo'n 50 stations gedraaid en zijn er twee nieuwe versies op komt, welke gepland staan voor release eind juli. Een Club Mix; meer up-tempo en dancy. En een Party Remix, welke een echte festivalstamper zou kunnen worden.

De komende weken wordt door STANDAARD nog keihard gewerkt aan promotie voor De Zomer, want summertime duurt zeker nog tot ver in september.

Zanger Master Stu komt een nieuwe Single "Schud met je billen"
11-07-2017  23:45

Amsterdam: Jawel mensen, de nieuwe single van Master Stu Carlo Stuger is een feit!
Een lekker zomers nummer, gemaakt op de klanken van het welbekende Wittie Visie van Iwan Essenboom.
Het is een swingend nummer geworden, waarop niemand stil kan blijven staan.
De Muziek is gemaakt door: Hashim Ketwaru.
De tekst is zoals altijd door Master Stu zelf geschreven, en spreekt voor zichzelf…..
"Schud met je billen" gaat over lekker schudden met je boemsie, zoals Master Stu zelf altijd zegt.

De bijbehorende clip volgt binnenkort, maar voor nu kun je alvast swingend de zomer door.
Het nummer van Master Stu is weer eens op zijn manier gebracht.
De zomerse klanken en de altijd lachende Stu weet ook met dit nummer je weer te laten bewegen.
Daarnaast heeft Stu weer gekozen om de plugging en promotie te laten verzorgen door Angel Vogel van Angelsrecords

De Single “ Schud met je billen” van Master Stu is vanaf 27 Juni 2017 te downloaden via de bekende downloadportals zoals Itunes Download music, Mega media en Zazell, en zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Ook deze plaat is gelanceerd via platenlabel Angelsrecords.


Tekst : Master Stu
Muziek : Hashim Ketwaru
Mastering : Utopia Mastering
Promotie : Angelsrecords
Label : Angelsrecords
Publisher : Angelsrecords
Releasedatum : 27.06.2017

RTV Promotie
Promotie – Aanvragen van interviews – Promotie optredens
interviews (promotie) optredens
Angelsrecords/Angel Vogel
+ 31(0)630305677
info@angelsrecords.com
www.angelsrecords.com

Zangeres Angel komt met Nederlandstalige bewerking van “Kung Fu Fighting”
07-07-2017  21:33

Zangeres Angel komt met Nederlandstalige bewerking van “Kung Fu Fighting”

Heemskerk: Zangeres Angel staat inmiddels bekend als een gedreven en zeer ambitieuze zangeres .
Zo bracht ze onlangs nog een compleet album uit en meerdere singles.
Het album en de singles werden goed ontvangen bij de vele radiostations in Nederland en België.

Angel wilde nu wel eens wat anders iets wat niemand anders had gedaan. Coveren, nee niet het coveren, dat doen meerdere artiesten maar juist dit liedje.
Haar nieuwste liedje is gebaseerd op het welbekende liedje van Carl Douglas - Kung Fu Fighting die in 1978 hiermee een grote hit scoorde.
Carl Douglas heeft toen zelf de tekst geschreven en de muziek kwam van de producer Biddu Appaiah.

Dit evenaren is natuurlijk een droom voor elke artiest.
Maar de tekst en het nummer is in een nieuw jasje gestoken en voor zien van een Nederlandse tekst genaamd “ Het wordt een hete zomer ”.
Deze zal 7 juli 2017 uitkomen De videoclip zal later deze maand uitkomen.
Wie de titel “ het wordt een hete zomer “ leest, kan al een beetje voorzien dat hier een leuke song achter schuilt.
Laat de zomer nu maar komen.
Angel Vogel van Angelsrecords verzorgt de plugging en promotie.


Tekst: Ton Spronk
Studio TS Soundstudio
Mastering: Utopia Mastering
Backing vocals: Manuela Blanken
Promotie: Angelsrecords
Label: Angelsrecords
Publisher Angelsrecords
Releasedatum 07.07.2017

RTV Promotie
Promotie – Aanvragen van interviews – Promotie optredens
interviews (promotie) optredens
Angelsrecords/Angel Vogel
+ 31(0)630305677
info@angelsrecords.com
www.angelsrecords.com

NIEUWE SINGLE VAN ARJO & SHIELA KENT HOOG FEESTGEHALTE
04-07-2017  20:30

Arjo & Shiela – Lekker Feesten

Feestvieren, lol maken en polonaise zijn drie woorden die Arjo & Shiela proberen te vertolken in hun nieuwe single ‘Lekker Feesten’.
Het is volgens Shiela & Arjo een gezellig nummer dat goed past in het verlengde van de Crazy Roadshow waar beiden ook deel vanuit maken.
Lekker feesten is een heerlijke meezinger waarvoor Cliphuis.nl een fraaie passende videoclip heeft geschoten.

De single is opgenomen in de studio van hun vaste producer Richard Poot (Pro Music Studio) De tekst is afkomstig van Wim de Vries.
Zowel Shiela als Arjo hebben in het verleden al diverse solosingles uitgebracht en als duo twee singles getiteld ‘’Kerstfeest met jou’’ en de gevoelige ballad ‘’Kom in mijn armen’’.
Omdat er een bepaalde klik is tussen beiden hebben zij er ditmaal voor gekozen de samenwerking verder te vervolgen met een nieuwe single.
Ditmaal is gekozen voor een single met hoog feestgehalte om zodoende ook een andere kant van het duo Arjo en Shiela te kunnen belichten.

Dat het muzikaal goed klikt tussen Arjo & Shiela is ook te zien in de clip die door Cliphuis.nl is opgenomen bij Allurepark de Thijmseberg in Rhenen.
Het duo werd daar op een bijzondere manier ontvangen en in de watten gelegd.
‘Dat worden we ook door onze nieuwe plugster Jolanda Clement.
Diverse collega artiesten waren erg positief over haar werkwijze en begeleiding.
Ik denk dat we een goede keuze hebben gemaakt.
Zij is zakelijk en heeft de touwtjes in handen.
Al deze dingen hebben ons laten besluiten om met haar in zee te gaan.
Samen met Jolanda, gaan wij op jacht om onze muzikale dromen verder te ontwikkelen.

De single ‘Lekker Feesten van Arjo & Shiela zal vanaf 5 juli zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel ZS Entertainment.
Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel.
Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

De video vanaf youtube, zullen wij zo snel als mogelijk toevoegen.

Debuutsingle van Dennis Peperkamp
03-07-2017  23:59

Lang verwachte debuutsingle van Dennis Peperkamp

Vroeger droomde Dennis er al van om een Cd singel te maken, maar pas jaren later kon hij zijn droom pas waarmaken en stapte met de release van zijn debuut single “Morgen weer’’ officieel in de muziekwereld.
De stap in zijn carrière begint tijdens een cd uitreiking van een bevriende collega artiest.
Dennis viel op bij de dochter van zijn sponsor Rolf Engels van Engels Verfspeciaalzaken.
Na een goed gesprek besloten zij samen om Dennis te helpen met zijn debuut single.
Te samen hebben zij dit vervolgens ondergebracht bij Angelsrecords

Na veel liedjes te hebben geluisterd was het nummer ”morgen weer” het liedje welke goed paste bij Dennis.
Het omschrijft hoe je kan uitkijken naar morgen waarbij je haar weer ziet.
De liefde van zijn leven.

De 34 jarige uit Alkmaar afkomstige Dennis Peperkamp weet wat hij wil en zal dit jaar met nog twee releases uitkomen.
Nu bij deze eerste release moest het zeker aan niets ontbreken. Zo zal het nummer van Dennis worden gelanceerd op 2 juli in café het Centuurtje in Amsterdam.
Tijdens zijn cd uitreiking welke gepresenteerd zal worden door Dario, zal hij ook het eerste exemplaar van hem ontvangen. Daarnaast heeft hij er voor gezorgd dat er een mooie line up stond van maar liefst 12 artiesten.

De clip kunt u op Youtube bekijken, via onderstaande link :
https://www.youtube.com/watch…


Tekst : Ton Spronk
Studio : TS Soundstudio
Mastering : Utopia Mastering
Backing vocals : Manuella Blanken
Video producer : Jordi Pool
Promotie : Angelsrecords
Label : Angelsrecords
Releasedatum : 02.07.2017

RTV Promotie :
Promotie – Aanvragen van interviews – Promotie optredens
interviews (promotie) optredens
Angelsrecords/ Angel Vogel
+ 31(0)630305677
info@angelsrecords.com
www.angelsrecords.com

De Pitta Boys met hun nieuwe nummer, Naar boven en beneden,
01-07-2017  22:17

De Pitaboys, wie kent ze niet? Hun klassieker “Waar is dat feestje? Is nu eenmaal onvergetelijk.
Ze hebben in hun zesjarig bestaan niet stilgezeten.
Tal van singles werden gereleased en met succes.
Tijdens carnaval 2017 scoorden ze met “Janet wie heeft dat kieken op gefret”.
Deze single werd met de bijhorende video teaser een ware facebookhype!
En hier zijn ze weer met hun nieuwste single.
Deze boys houden van een flinke portie zomer.
Een zomersingle kon dan ook niet uitblijven.
Diego heeft jaren in het Spaanse Mallorca en Ibiza gewoond en herinnert zich nog als gisteren de leuke Spaanse uitspraak “ Pa ariba, Pa abajo, Pa el centro y Pa elentro” wat zo veel betekent als naar boven, naar beneden, naar het centrum en naar binnen (letterlijk).
Meteen was dit dan ook de ideale uitgangspositie voor hun nieuwste knaller van formaat!
“Naar boven, naar beneden, naar het centrum en naar binnen”, ja wees er maar zeker van, iedereen gaat het meezingen, feest ten top!
Er komt ook een spetterende videoclip waarin niets aan het toeval zal overgelaten worden.
De video die online stond, werkt niet, zodra deze actief is, zetten wij hem hier bij het bericht.

De productie is in handen van Diego zelf die wekelijks videoclips maakt voor tal van artiesten met zijn videowork.
“Naar boven en beneden” zou best wel eens een echte zomerkraker kunnen worden.
Je kan echt niet blijven stilzitten als je het deuntje hoort.
Neem alvast een cocktail of een biertje in de hand, ga rechtstaan en doe het dansje lekker mee.
We gaan samen een feestje bouwen.
Voor de backingvocals konden de boys rekenen op Vanessa, Daisy en uiteraard Angel

Label: Puur feestmuziek
Contact: puurfeestmuziek@telenet.be
Website: http://www.depitaboys.be

Nieuwe nummer voor Angel, Getiteld : Alleen Jij
01-07-2017  22:13

Eind vorig jaar pakte Angel uit met een cover van Yasmine, “Ik was zo graag bij jouw gebleven”.
Ondertussen heeft haar initiatief reeds navolging gekregen!

Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe knaller op het grote publiek los te laten.
Angel werkt volop aan een eerste album, in haar nieuwe en gekende stijl, namelijk Vlaamse lichte pop.

Haar nieuwste single is alvast een track die klaar is voor het komende album.
Dit maakt ze van de 80’s klassieker
“Alison Moyet - Only you” een eigenzinnige Vlaamse versie.
De tekst is van haar eigen hand, het arrangement komt natuurlijk uit de studio van haar vriend Diego (De Pitaboys).
Een mooie zomerse song om bij weg te dromen die alvast de nodige aandacht zal gaan krijgen!
We hopen dan ook dat deze single ook een mooi plaatsje zal krijgen bij menige radio- en tv-rotatie!

Er hoort uiteraard ook een super mooi videoclip bij die hieronder via Youtube kunt nekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=aI8e7-AnjWQ

Label : Puur Feest Muziek
Info & promo:
puurfeestmuziek@telenet.be

Boekings:
PUUR FEEST MUZIEK
+32 (0) 474 55 32 79

Productie:
COLOR AVENUE STUDIO
+32 (0) 474 55 32 79

Zangeres Christien komt uit met een nieuwe Single
01-07-2017  22:07

Zangeres Christien komt uit met een nieuwe Single “Dat weet je” dit is de voorloper van het album die najaar 2017 zal verschijnen. op de planning staat nog een single die uit zal komen rond augustus/september.

Deze nieuwe single inclusief Videoclip is vanaf nu overal te streamen en te downloaden.

ZOMERHIT VOOR KEES HAAK
29-06-2017  19:52

ZOMERHIT VOOR KEES HAAK

De 41-jarige Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, treedt in de voetsporen van zijn vader. Het jaar 2017 is voor de goedlachse zanger al goed begonnen, vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen.

Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft.
Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten.
“Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is je moeder niet thuis?” en natuurlijk de allergrootste hit “Foxy Foxtrot” hebben in de jaren zeventig en tachtig de hitparades bestormd.
“Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort”, aldus Kees.

Op 30 juni 2017 is de release van de nieuwe single van Kees Haak, met de toepasselijke titel: “Het is weer Zomer”.
Een échte Hollandse meezinger, die een ieder meteen in zomerstemming brengt!
De single is geschreven en geproduceerd door de producer Melchior Rietveldt.

Bekijk via deze link de videoclip op Youtube :
https://youtu.be/VgqtFzjBQ4o

Voor info en promo :
06-41736362
Voor meer informatie:
promo@nlfactor.nl

Benno W A van Vugt maakt zomerse wals “Als het zonnetje lacht”!
21-06-2017  18:53

Een heerlijke feest wals met veel accordeon en prachtige blazers van Benno van Vugt.
Begin dit jaar had Benno van Vugt veel succes met zijn feestplaat “De look alike van Willem Alexander” waarmee hij tot de meest gedraaide carnavalsplaten van 2017 behoord.
Met de zomer voor de deur komt hij met een nieuwe singel uit met de titel; “Als het zonnetje lacht”.
Met deze heerlijke feest wals, met veel accordeon en prachtige blazers, gooit de Tilburgse feestneus het over een andere boeg en laat zo een verrassend nieuw repertoire horen.
De singel is wederom net als zijn vorige platen geschreven en geproduceerd door Andre Kooiman Muziekprodukties en opgenomen in de studio van AKMP in Raamsdonksveer.
Vorig jaar zomer scoorde de goedlachse Tilburgse zanger Benno van Vugt een gigantische zomerhit met zijn nummer “Mooie nieuwe Zonnebril”.
Zijn clip werd in totaal meer dan een half miljoen keer bekeken, hij stond in zowat elke krant en zelfs Editie NL van RTL4 maakte een item over zijn commerciële zomerplaat!
Als extra bonustrack is deze zomerhit helemaal geremixt in een Summerdance remix met een vette beat en een heel catchy ritme.
De singel is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd te verkrijgen via Benno’s website.
De singel zal net als zijn voorgaande singles worden gepromoot door PLUG plugging in Nederland en België.
De videoclip is te bekijken via Youtube:
https://www.youtube.com/watch…

Met zijn nieuwe singel “Als het zonnetje lacht” kan de zomer wat Benno van Vugt beginnen als hij met zijn gezellige meedeiner de mensen zal gaan vermaken!
www.bennovanvugt.nl
Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Zomertijd van Zanger Alex Krijnen komt eraan!
16-06-2017  18:18

Eindelijk is er de opvolger van de debuutsingle van Alex Krijnen 'Heel dicht bij jou'.
Het duurde even om een geschikte opvolger te vinden.
En dat is nu gelukt! 'Zomertijd' is de titel van de tweede single van Alex Krijnen.
De tekst van dit vrolijke zomerlied is geschreven door Alex Krijnen en Jan Floren.
Het team van Sonic Solutions uit Roosendaal tekent voor de productie.

De single bevat twee versies van 'Zomertijd'.
Speciaal voor op de dansvloer is een speciale 'beachclub remix' gemaakt met een lekkere beat.
De radioversie is iets rustiger en zorgt ervoor dat je in een heerlijke feelgood-stemming komt.
Voor iedere gelegenheid een passende versie!
De eigen sound van Alex Krijnen maakt deze productie tot een welkome afwisseling in het huidige muziekaanbod.
Hij kan dan ook niet wachten om de single live te zingen, en te promoten bij de radio en tv zenders in Nederland en België.

Biografie :
Alex Krijnen is geboren en getogen in Bergen op Zoom en tegenwoordig woonachtig in Goes.
Hij weet wel hoe je een feestje moet bouwen.
Zijn slaapkamer was boven het café van zijn oma.
Zo kwam hij al vroeg in aanraking met muziek.
Hij zingt Nederlandstalig en ook Engelstalige nummers gaan hem uitstekend af.

Kortom, een veelzijdige zanger met een hele goede live-reputatie.
Regelmatig is hij te vinden in Café de Snor in Goes om daar op te treden.
Ook in o.a. Zeeland, West Brabant en België staat hij regelmatig op het podium.

`Zomertijd` is beschikbaar als download op Itunes, 538Downloads.nl, Sbs6 Downloads en alle andere bekende downloadplatforms.
Ook is de singel verkrijgbaar bij Bol.com en andere Cd-Winkels.

Uiteraard is Alex Krijnen beschikbaar voor interviews en optredens.
Neem hiervoor contact op met : Maria@hollandiamediagroep.nl
Of middels >> 06 - 30 55 85 85

Cd-presentatie
De presentatie van 'Zomertijd' vindt op 23 juni 2017 om 20:00 uur plaats in Café De Snor, Grote Markt 4 in Goes.
MP Entertainment verzorgt het geluid.
Presentator van deze swingende avond is Marco Aarden en er zullen verschillende andere artiesten voor u optreden zoals op de flyer aangegeven.

VEELZIJDIGE ZANGER/MUZIKANT MICHEL WOLSINK PRESENTEERT ZIJN NIEUWE ALBUM: ‘DIT BEN IK’
16-06-2017  00:59

Ze zijn praktisch op één hand te tellen; artiesten met een eigen studio die zelf zorgdragen voor zowel de opnames als de productie van hun geluidsdragers.
Ras entertainer Michel Wolsink behoort tot dat selecte gezelschap.
9 juni presenteerde de zanger uit Braamt zijn nieuwe album, eentje met een veelzeggende titel: ‘Dit ben ik!’.

In 2010 verscheen de eerste solosingle van Michel; ‘Steeds weer als ik jou zie’.
Met deze vrolijke meezinger sloot deze Achterhoeker het eerste deel van zijn carrière af.
In een tijdsbestek van meer dan twintig jaar waarin hij onderdeel was van verschillende bandjes en deel uitmaakte van Up 2 Date, Duo Toppie en Duo XL, legde hij de basis voor een succesvol vervolg van loopbaan als solo artiest.
Zodra de zanger solo gaat en hij in Jolanda Clement van JC-Event/Record een ideale partij treft voor alle promotionele activiteiten rond zijn singles, ontstaat meteen landelijke belangstelling.
Zingen in het Duits is iets wat altijd al op zijn verlanglijstje heeft gestaan.
Een aantal van zijn Nederlandstalige singles worden dan ook meteen in het Duits opgenomen.
Na het tekenen van een platencontract bij Tyrolis Music, lanceert de Braamtse zanger in 2012 zelfs het compleet Duitstalige schlageralbum ‘Windstärke 10’.
Dit oogst in zowel Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, als ook in ons land, volop waardering!

Het fonkelnieuwe album ‘Dit ben ik!’ dat via JC-Records op de markt wordt gebracht, laat zien en horen waar Michel ’s hart ligt op muzikaal vlak.
Het neemt de luisteraar mee in de wereld van deze veelzijdige muzikant en zanger die hiermee in vogelvlucht een beeld geeft op het voor hem zo geliefde artiestenvak.
Naast 9 Nederlandstalige nummers, waaronder een aantal reeds uitgebrachte singles, telt dit album ook 3 Duitstalige liedjes en zelfs een Engelstalige song.
Van krachtige popschlagers, vrolijke Hollandse meezingers tot een bijzonder indrukwekkende ballade.
Zeer gevarieerd, 3-talig dus, muzikaal breed georiënteerd, en waarvoor Michel zelf de meeste teksten schreef.
Hij, Rob Mullink Jr. en John te Dorsthorst werkten aan de arrangementen en muziek ervan.
‘Dit ben ik!’ is opgenomen en geproduceerd in de MW Sound Studio met de zanger zelf achter de knoppen.. als dat niet bijzonder is?

TRACKLIST:
01. Leef Je Leven | 02. In Diesen Moment | 03. De Wereld In Jouw Dromen | 04. Als Ik In Jouw Mooie Ogen Kijk | 05. Wenn Aus Liebe Freundschaft Wird | 06. Eens Komt De Dag | 07. Laatste Adem | 08. Bella D’ Amor | 09. Die Erste Liebe | 10. Ik Wil Niet Zonder Jou Leven | 11. Zeemansballade | 12. Steeds Weer Als Ik Jou Zie | 13. Let Us Love Again

Het album ‘Dit ben ik!’ van Michel Wolsink is vanaf 15 juni 2017 digitaal via de welbekende downloadportals te verkrijgen, het is te beluisteren via streamingdiensten als HitsNL en Spotify maar is uiteraard ook fysiek te koop.
Plug en promotie van dit album zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel.

     

En de zomer van 2017 kan nu écht beginnen hoor !
14-06-2017  23:03

Jeroen Weerdenburg komt namelijk met dé meest catchy Nederlandstalige zomerhit: "Vandaag".
Hij is verantwoordelijk voor lead zang en tevens schreef hij dit aanstekelijke liedje.. én.. je hoort inderdaad Douwe Bob als de tweede stem !
Kortom: een perfecte mix en match.
Natuurlijk is er ook een vrolijke videoclip – check ´m alvast op Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=5tboX8jazqA

´Vandaag´ is te downloaden op o.a itunes : https://itunes.apple.com/…/album/vandaag-single/id1233927315
en te beluisteren via Spotify :
https://open.spotify.com/track/2Og7uZ8q4Tv7FnL5zwR1q2

Jeroen is zowel beschikbaar voor interviews als live optredens/studio bezoek en persoonlijk te bereiken via:
info@jeroenweerdenburg.nl

AVROTROS heeft Jeroen inmiddels al uitgenodigd om het nummer´´Vandaag´´ te komen vertolken in het TV-programma ´´Muziekfeest op het plein´´ !
Héél veel kijk- en luisterplezier – geniet vanaf ´´Vandaag´´ - samen op naar een mooie zomer

Feestduo Kaaigezellig nieuwe single; “Pijn in mijn kop (oe ah)”!
09-06-2017  21:11

Een nog dikkere beat met een commerciële EDM sound en een tekst die niet meer uit je kop gaat!
Feestduo Kaaigezellig (red. Ardin van Veen en Martin van Hemert) maakten begin dit jaar hun debuut met de single; “Kaaikapot”.
De vette apresski sound van het duo viel meteen op bij feestminnend Nederland.
Dat hun muziekstijl heel goed in de smaak valt bij het publiek getuigen de vele streams en views op hun debuutnummer.
Ook bestegen ze de hitlijst bij de prestigieuze verkiezing van de website ‘Carnaval Hits’ om daar als tweede te eindigen.
Als klap op de vuurpijl werd ‘Kaaikapot’ met overmacht verkozen tot Kroegenkraker 2017 bij Oké FM, het radiostation van de regio’s Bommelerwaard, Langstraat en het Land van Heusden en Altena.
‘Supervet nummer’
Ondertussen is het tweetal ook alweer bezig geweest met het schrijven van een goede opvolger van deze successingle, die ze hebben gevonden met hun nieuwe nummer “Pijn in mijn kop (oe ah)”.
Wederom hebben ze een supervette après-ski/zomerknaller gemaakt samen met producer Andre Kooiman Muziekprodukties die ook hun debuutsingle maakte.
“Een dikke beat en een commerciële EDM sound maken het een supervet nummer.
Hiermee gaan we de feesttenten, cafés en voetbalkantines zeker op zijn kop gaan zetten!” aldus het enthousiaste duo.

De nieuwe single met de titel “Pijn in mijn kop (oe ah)” is vanaf Juni 2017 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streamingportals en zal worden gepromoot door PLUG plugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders.
Ook een professioneel geproduceerde videoclip van het nummer, geregisseerd en geproduceerd door Anton Kuijntjes van marketingcommunicatiebureau ‘DIRK DOET’ zal te zien zijn op Youtube : https://youtu.be/EXQoz71rNcw…
Met hun nieuwe single trekt Feestduo Kaaigezellig de lijn door van dikke feesthits en ga je straks zingend de zomer door met de zin; Oe ah, morgen heb ik pijn in mijn kop!

Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Leroy Krielen komt met zomerse remix; “Op een terrasje”
09-06-2017  21:08

“Een supervet nummer dat ongetwijfeld voor veel ambiance zal gaan zorgen !”
Het gaat lekker met de zang carrière van Leroy Krielen!
Afgelopen jaar scoorde hij een bescheiden feesthitje met zijn nummer “Feesten doe ik alleen met jou” en deze lijn trekt hij door. Deze keer heeft hij een lekkere nieuwe remix gemaakt van de mega hit “Op een terrasje”.
Het nummer is flink onder handen genomen door producer Andre Kooiman Muziekprodukties waardoor het een frisse zomerse en moderne uitstraling heeft gekregen.
Een lekkere bubbling beat met gezellige accordeon solo’s en een hele vette sound geven het nummer een geweldige nieuwe boost.
Vorig jaar zomer pas bracht zanger Leroy Krielen uit Zevenbergen zijn eerste single uit getiteld; “Zij is te mooi voor mij”.
Deze zomerplaat werd meteen veel gedraaid op de radiostations en was al meteen een groot succes!
“Het is een supervet nummer geworden dat ongetwijfeld voor veel ambiance zal gaan zorgen!” zegt Leroy over zijn nieuwste singel. Als extra bonus track staat op de nieuwe singel van Leroy een dikke Moombahton remix van het nummer “Zij is te mooi voor mij”.
De single “Op een terrasje” is vanaf 1 Juni 2017 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke single cd o.a. via Leroy’s eigen website.
De single wordt wederom gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met zijn nieuwe feestplaat heeft Leroy Krielen een geweldige single afgeleverd die bij de liefhebbers van een feestje zeker niet mag ontbreken in de playlist!
Bekijk hier de video vanaf Youtube :
https://youtu.be/1mMCOz2vlzw…

John Anders komt met nieuwe zomerhit `Zomerzon
06-06-2017  21:51

John Anders, ook wel bekend als ‘de zingende schoorsteenveger’, heeft een nieuwe zomerhit `Zomerzon`

John Anders is een aantal jaren geleden ontdekt door een platenmaatschappij terwijl hij op een dak van een woning liedjes stond te zingen van zijn grote held Willy Alberti.
Hij is bekend van het programma X factor waarvan hij van de 14.000 deelnemers eindigde bij de laatste 36.
Ook heeft hij meegedaan met het programma ‘bloed, zweet en tranen’ met zijn vertolking van het liedje ‘Droomland’.
Momenteel wordt de videoclip Zomerzon volop uitgezonden op diverse clipzenders.

Bekijk hier de videoclip vanaf Youtube :
https://www.youtube.com/watch?v=Ion1CtO4yxU

Nieuwe singel Belgische zangeres Louisia heet Geef me al je liefde
05-06-2017  00:23

De Belgische zangeres Louisia wordt steeds populairder in de grensstreek.
Sinds ze met de Nederlandse producer en tekstschrijver Andre Kooiman Muziekprodukties werkt (bekend van o.a; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) heeft ze al 2 singels uitgebracht die wekenlang in de Vlaamse top 15 stonden.
Haar nieuwe single “Geef me al je liefde” is deze keer geen kroegenstamper maar een prachtige schlager balade.
Mooi ingespeelde live instrumenten zoals gitaren en accordeon geven de bewerking van de oude singel van Audrey Landers een prachtige volle sound!
Opnieuw werd deze ijzersterke productie geproduceerd door André Kooiman in een hele dikke schlagersound die in België heel goed wordt ontvangen.
De Belgische tekst van het nummer werd geschreven door Dennie Damaro.
De single is vanaf eind mei 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUG plugging.
De singel zal eveneens vanaf die tijd te vinden zijn op Youtube.
Een verrassende nieuwe single met veel gevoel gezongen door Louisia waarmee de sympathieke Belgische laat horen dat ze een echte schlager koningin aan het worden is!
De videoclip is te bekijken via Youtube:
https://youtu.be/KkbfH1IpxBk…
Meer info over Louisia vind u via, www.louisia.be
Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Dennis Jones - Wat ik ook doe
05-06-2017  00:20

De nieuwe single van Dennis Jones, “Wat Ik Ook Doe”.
Het is de opvolger van de single “Vuurwerk” en hiermee heeft Dennis een zomerse, vrolijke, herkenbare en dansbare single in handen.
Het betreft een remake van de discohit “Lay Love On You” van Luisa Fernandez uit 1978, welke Dennis zelf van een Nederlandse tekst voorzag.
Tevens heeft Dennis ook de Engelstalige versie opgenomen.
De productie van de single lag wederom in handen van Kees Tel. “Toen ik een tijd geleden nog eens door mijn oude vinyl singles snuffelde kwam ik dit singletje tegen, welke ik als kind grijs gedraaid heb.
Het liedje blijkt nog steeds te staan als een huis, en net als vroeger, wordt ik hier helemaal vrolijk van” aldus Dennis Jones. Wederom deed Dennis een beroep op de internationaal befaamde producer/remixer Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) die zowel de Nederlandstalige als Engelstalige versie van spetterende dance remixen voorzag.
Dus zet de dansschoenen maar vast klaar voor de nieuwe Dennis Jones “Wat Ik Ook Doe”…

Productie: Kees Tel
Videoclip: Cannonball Media

Beluister en bekijk hier zijn nieuwe single,
https://www.youtube.com/watch?v=bXEnlrQnpBQ&feature=youtu.be

Michel Wolsink brengt ‘Leef Je Leven’ uit als voorloper van zijn nieuwe album.
02-06-2017  00:30

Michel Wolsink brengt ‘Leef Je Leven’ uit als voorloper van zijn nieuwe album

Aanstaande vrijdag 2 juni brengt Michel de eerste track uit van zijn nieuwe Album ’Dit ben ik !‘. Het nieuwe album dat op vrijdag 9 juni officieel gelanceerd zal worden tijdens een feestelijke album release party met optredens van diverse collega artiesten in de grote Kermistent van zijn geboorte plaats Braamt.

De nieuwe single ‘Leef je Leven’ is een heerlijke meezinger met een positieve boodschap voor iedereen.
Geniet van je leven en doe dat elke dag !
Collega en maatje Rob Mullink jr. tekende voor de tekst en muziek van het nieuwe liedje ''Leef je leven''.
Deze componist schreef al eerder een aantal nummers voor Michel waaronder: ‘Steeds weer als ik jou zie’ – ‘Ik wil niet zonder jou leven’ en ‘Eens komt de dag’.

‘Leef je leven’ is één van de 8 gloednieuwe liedjes die op het 3 talige album ‘Dit ben ik!’ zal verschijnen. De "oude" nummers, waarmee Michel bekendheid verkreeg, zijn in een nieuw jasje gestoken en aan het album toegevoegd. Het merendeel van de liedjes zijn door Rob Mullink jr. en Michel Wolsink zelf geschreven. Alle tracks zijn geproduceerd in Michel’s eigen MWSS Michel Wolsink SOUND STUDIO en dat maakt het nog eens extra bijzonder en compleet.
De single ‘’Leef je leven’’ van Michel Wolsink zal vanaf 2 juni digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Plug en promotie van deze single en het nieuwe album zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel
2 juni 2017/ Bron: JC Records : www.jcrecords.nl

Xznet Rockband
31-05-2017  00:49

Nieuwe single Andy Bens
30-05-2017  23:54

Nieuwe single Andy Bens ‘VOORBIJ’

Na de single ‘Die Avond’ die toch wel meer dan 16000 views op youtube haalde werd het tijd om iets stevigs uit te brengen, iets met meer power! VOORBIJ is weer een mooi produktie van bij George Konings Soundvisionstudio te Arnhem.
Andy Bens heeft zijn gerne gevonden... liedjes met een boodschap/verhaallijn die je bijblijven. ‘VOORBIJ’ is nog maar net gereleased maar, Andy Bens is al volop met anderen songs bezig, die Andy rond Juli zal gaan opnemen en het zullen ongetwijfeld mooi top-produkties worden...steeds live ingespeeld!

Ook heeft Andy voor het eerst zijn videoclip in België opgenomen te Boom. En deze keer hebben we voor het eerst met een drone gefilmd en met special effects waardoor ook deze videoclip weer zal schitteren op televisie, Youtube...social media.
(Videoclip door Alhajemprodukties gemaakt).
Bekijk de video via deze link :
https://www.youtube.com/watch?v=UB1VapkK4sg

Zoals altijd hopen we een mooie airplay te krijgen op alle radio-televisiezenders en socialmedia. Wij bedanken jullie alvast voor jullie geweldige steun!
(Delen wordt op prijs gesteld)

Het is misschien... ‘VOORBIJ’
Maar zeker niet vergeten!
Je kan alles terugvinden...
In liefde & verhalen
In geuren & in een lied
Ook al is het ‘VOORBIJ’
Je voelt nog steeds... het verdriet!

Nieuwe Single van/voor Andy de Witt,
12-05-2017  20:26

Nieuw Team & Nieuwe Aanpak zorgen voor Krachtige Nieuwe Single van/voor Andy de Witt.

Na 2 jaar achter de schermen te hebben gewerkt aan liedjes voor andere artiesten lanceert Andy de Witt samen met zijn nieuwe platenmaatschappij JC Records (Jolanda Clement) zijn nieuwe single "Mijn hart is geen speeltuin",
Een lied dat volgens insiders nog beter klinkt dan vorige Andy de Witt singles.
Maar ook de tekst van het liedje (geschreven door Andy zelf) zal een groot publiek enorm aanspreken.
Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet schrijft naast zijn eigen songs ook al jaren songs voor andere artiesten o.a:. Corry Konings, Marga Bult, De Vrijbuiters & de Havenzangers.
De nieuwe single is opgenomen in de Manfred Recordings Studio in Etten Leur.
Andy speelde zelf alle gitaren in, en Manfred Jongenelis nam de overige partijen voor zijn rekening.
Het verrassende artwork is gemaakt door Desiree Bambacht.
Met een geheel nieuw team om zich heen, en de frisse aanpak van JC Records moet er een nieuw tijdperk gaan aanvangen in de carrière van Andy de Witt, die in het verleden hits heeft gemaakt als Musicmaker, Dalli Dalli en Dansen op de wolken.
De nieuwe single ‘’Mijn hart is geen speeltuin" is een krachtig, lekker in het gehoor klinkend lied geworden met hoog meezing gehalte, en zou daarom zomaar eens een grote kanshebber kunnen zijn voor de playlisten van de diverse radiostations in de komende periode.
De nieuwe samenwerking tussen JC Records (Jolanda Clement), Manfred Jongenelis en Andy de Witt zou wel eens voor veel muzikaal genot kunnen gaan zorgen.
Eind December wordt dan ook het nieuwe album verwacht met 12 nieuwe en superleuke songs op het JC Records Label.
De single ‘’Mijn hart is geen speeltuin’’ van Andy de Witt zal naar verwachting vanaf 15 mei zowel fysiek
(in beperkte oplage) als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records.
Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel.
Mei 2017. Bron: JC Records/www.jcevent.nl/ Andy de Witt.

Artiest : Andy de Witt.
Titel : Mijn hart is geen speeltuin.
Tekst/Muziek : A.C. van den Hurk.
Productie : Manfred Jongenelis, Ad van den Hurk.
Promotie : Jolanda Clement (JC Event) info@jcevent.nl
Label : JC-Records.
Clip : Binnenkort online.
Website : http://andydewitt.nl
Releasedatum : 15 Mei 2017.


"Ray Co maakt filmachtige nieuwe singel;“Weer als een kind”
09-05-2017  22:06

De Rotterdamse zanger Ray Co (René Koene Gras) bracht begin dit jaar pas zijn eerste singel uit.
Inmiddels is hij al toe aan zijn 3e singel waarmee hij het deze keer over een totaal andere boeg gooit!
Na 2 echte feest singels te hebben gemaakt met de titels; “Als de bel weer gaat” en “Jou herken ik met gesloten ogen” laat de eigenaar van een theaterbedrijf nu zijn artistieke kant spreken.
Hij schreef zelf de tekst voor dit bijzondere nummer getiteld; “Weer als een kind”.
Met dit idee ging hij naar de studio van producer en componist Andre Kooiman Muziekprodukties en vroeg hem om filmachtige muziek te componeren bij zijn intrigerende tekst.
Het resultaat is een fantastische en bijna mystieke singel geworden met heel veel dynamiek in zowel zang als in de prachtig gespeelde instrumenten.
“Ik heb gekozen om een artistieke en experimentele singel te maken, minder op commercie gericht, maar toch zal dit veel mensen inspireren” zegt Ray Co trots.
De single is vanaf mei 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUG plugging.
Ook heeft hij een bijzondere videoclip bij dit nummer die is gemaakt door Danny Snoek Videografie, die o.a. te zien is op Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=NEYMkbCwSYk
“Weer als een kind” is een bijzondere singel van Ray Co, die hiermee laat horen dat hij van veel markten thuis is!

Michelle Okken komt met nieuwe singel,
08-05-2017  19:22

Michelle Okken (15) komt met verrassende nieuwe single!

Dat Michelle op haar jonge leeftijd van 15 jaar al met haar 9e eigen single komt is iets waar ze heel erg trots op is.
Inmiddels is Michelle al lang geen klein meisje meer en wordt het dus ook tijd voor haar om een andere richting op te gaan, samen met Bram Koning en Jeroen Dirksen, die eerder prachtige nummers uitbrachten met o.a. André Hazes en Gerard Joling, is dit zeker gelukt. Haar 9e single ‘Als ik jou zie’ is uitgebracht onder het label ‘LALA MUSIC’
Afgelopen 7 mei heeft zij deze prachtige single gepresenteerd in Zalencentrum ‘De Heugte’ in Nieuw-Balinge. De single is uitgereikt door Ton & Hanny Veerkamp, die Michelle na meerdere ontmoetingen in hun hart hebben gesloten, wat andersom ook zeker het geval is.
Bekijk via de Youtubelink hieronder naar de bijbehorende clip :
https://youtu.be/HhWkTnGzOQM

Plugging is in handen van Nynke Tuinstra.
Meer info : www.michelleokken.nl

Onderhoud studio + Stream
26-04-2017  16:28

Onze stream is tot maandag 1 Mei offline.
Dit heeft te maken met een kapot onderdeel in de muziekcomputer.
We hebben wel een andere pc, maar niet met de programma`s die ik normaal gebruik.
Daarmee zou ik dan diverse instellingen moeten wijzigen.
Dat gaan we niet doen, helaas maar na 10 jaar gaf de muziek pc de geest.
Vanaf maandag 1 Mei kunt u weer luisteren naar de stream.
De stream loopt nu wel, maar er is geen muziek.
Ik wil 1x per uur wel even hallo zeggen hoor in dien gewenst haha.
Tot volgende week met de beste muziek in 320kbps.

Debuut singel van John Ijpelaar (Gewoon Johnny)
26-04-2017  16:24

John Ijpelaar 52 jaren jong is geboren op 12-04-1965 in Waalwijk (Noord-Brabant)
Hij Werkt als Magazijn medewerker bij Medipoint in Amsterdam.
Hij had nog nooit eerder iets met muziek gehad of gedaan, tot 4 jaar geleden door een geintje op een feestje iemand tegen hem zei `Hee Frans Duijts kom je ook even zingen?`
Hij antwoorde met ja, en riep ,Als jij dat graag wil, dan vind ik het best.
En zo kwam van het èèn het ander en daar was hij dan... Johnny Ijpelaar (Gewoon Johnny) wonend in Purmerend Noord - Holland sinds 12 Jaar
Deze Singel is samengesteld door Roy Otters Producties.
Een idee van John zelf , The Drifters - Kissin in the back row.
Er is een nieuwe orkestband gemaakt, en Tekst is verzorgd door Roy Otters.
Het nummer draagt de titel : Telkens als ik jou zie.
Bekijk hier de videoclip vanaf Youtube :
https://www.youtube.com/watch?v=U8n_hEv4K3I
 

Johan Moreno; Nieuwe singel in nieuwe stijl!
16-04-2017  18:00

De Gelderse zanger Johan Moreno (red. Johan van Hoesel) is precies 1 jaar actief als zanger. Na een aantal covers die regelmatig te bewonderen waren in de TV Oranje Verzoekparade, heeft hij het nu over een andere boeg gegooid met zijn nieuwe single. Hij benaderde producer/tekstschrijver Andre Kooiman Muziekprodukties (hitmaker van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a.) om voor hem een nieuwe vlotte single te schrijven en produceren. Het resultaat is een heerlijk swingend latin aanvoelend nummer dat heerlijk in het gehoor ligt! “Het is een super nummer geworden met heerlijke accordeon solo’s en een commerciële beat, die erg lekker in het gehoor ligt” verteld Johan tevreden over zijn nieuwe nummer!
Videoclip: Ook wordt het nummer ondersteund door een zomerse videoclip gemaakt door Chantal en Daniël Lampe Osterhase Productions die o.a. via Youtube en via diverse tv zenders te zien is.
(Bekijk de video hieronder vanaf Youtube)
https://youtu.be/AzTgO8itKWI…
De singel is vanaf 8 april 2017 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals. Voor de liefhebbers is dit nummer ook als limited cd verkrijgbaar via Johan’s eigen facebook pagina. Of via zijn eigen website johanmoreno .nl De singel zal worden gepromoot door PLUG plugging in Nederland en België!
www.facebook.com/zangerjohanmoreno
Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Accordeonist Johnny Verweij maakt instrumentale debuut singel!
14-04-2017  04:29

Accordeonist Johnny Verweij is 26 jaar, is opgegroeid in het Brabantse Waspik en speelt al vanaf zijn 12e jaar accordeon. Met veel succes speelde hij de afgelopen jaren op feestjes en daaruit kwam steeds meer vraag naar zijn accordeon act. “Het is iets unieks en brengt een heerlijk volks sfeertje met een live gespeeld instrument” aldus Johnny. De afgelopen maanden heeft hij in de studio hard gewerkt om zijn eigen sound en zijn eigen exclusieve repertoire te creëren. Samen met producer Andre Kooiman Muziekprodukties uit Raamsdonksveer heeft hij een goede commerciële set met heerlijke nummers gemaakt van bekende liedjes, maar dan in een heel eigentijds jasje. “Mijn optredens zijn voor jong en oud bedoeld; wat rustigere muziek, dansbare foxtrotjes, tot dampende feestkrakers. Alles komt voorbij tijdens mijn optredens” lacht Johnny Verweij.
Om landelijk bekendheid te krijgen heeft de sympathieke accordeon virtuoos een fantastische debuut singel gemaakt waarin hij zijn unieke sound presenteert aan het grote publiek. Het bekende nummer “Marina” van Rocco Granata is in een zomers jasje gestoken en op een eigentijdse manier gespeeld door Johnny Verweij op accordeon, begeleid door een heerlijke latin beat en lekkere gitaren.
Prachtige videoclip: Ook is van het nummer Marina een prachtige videoclip gemaakt in de straten van Den Bosch. Hierin gaat Johnny Verweij accordeon spelend op zoek naar de mysterieuze Marina. Deze videoclip is o.a. te zien via Youtube en zal op diverse tv zenders voorbij komen.
De instrumentale debuut singel van Johnny Verweij is vanaf april 2017 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUG plugging in Nederland en België! Een mooie moderne accordeon plaat waarmee Johnny Verweij zichzelf presenteert aan het grote publiek, en laat zien dat hij een unieke artiest is met een vernieuwende act! www.johnnyverweij.jimdo.com
De videoclip is te bekijken via Youtubelink hieronder :
https://www.youtube.com/watch?feature=player


Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Nieuwe single van Harm Jan de Ruiter
04-04-2017  19:44

Maar als ik jou zie,
Nieuwe single van Harm Jan de Ruiter
 
Harm Jan de Ruiter heeft zijn sporen in de Nederlandse volksmuziek al behoorlijk gezet.
Na verscheidene singles zoals “De Kermis”, “Naar de knoppen”, “Mien hond”, “Echte liefde”en twee albums te hebben uitgebracht, volgde zijn single "Je Laatste Poen" .
Deze single is gebaseerd op persoonlijke tegenslagen van Harm Jan zelf. Het leven heeft hem immers niet gespaard. Toch klauterde hij steeds weer overeind en blijft hij doorgaan.
 
Inmiddels heeft hij een nieuwe single klaar: "Maar als ik jou zie" .
Dit keer zingt hij over misstappen die gemaakt werden, waarvan hij nu spijt heeft. Hij beseft wat hij te verliezen heeft. Hij hoopt op een nieuwe kans in de relatie, maar krijgt hij die wel? Kan de partner een blad omdraaien en herbeginnen of is het definitief gedaan? Na zwaar gekwetst te zijn is dat niet makkelijk, ook al heeft hij geleerd uit zijn misstap.
Het nummer is geschreven door Johny Neirinck. Voor de productie ging hij dit keer in zee met Wally Mckey en Richard Poot.
Bekijk de video hieronder vanaf Youtube :
https://www.youtube.com/watch?feature=player
 

Wouter Roos en Stella Bos komen met het nummer, Als het even niet meer gaat,
29-03-2017  01:37

Wouter Roos en Stella Bos nemen samen `n prachtnummer op:

De 81-jarige Stella Bos kijkt terug op een glansrijke carrière als levensliedzangeres. Johnny Hoes noemde haar in de jaren ‘70 al een “zangeres met hart”. Nu jaren later spreekt dat grote hart opnieuw. Ondanks haar hoge leeftijd is zij de studio ingegaan om een van de grootste wensen van de 31-jarige zanger Wouter Roos in vervulling te laten gaan door samen met hem het duet “Als het even niet meer gaat” op te nemen. Bij Wouter Roos thuis waren ze vroeger al fan van levensliedzangers en -zangeressen, vooral van André Hazes en Stella. Stella heeft zelfs Wouter als baby vastgehouden bij een van haar optredens. Nu zoveel jaren later staan ze samen in de studio, een bijzonder moment.
Ondanks dat Wouter aan de ziekte lupus lijdt, is hij een zeer gedreven artiest. Eind vorig jaar kwam zijn single “Dit huis is zo leeg” uit. Stella was direct enthousiast over deze single en werd zo geraakt door de stem en het verhaal van Wouter, dat zij een duet helemaal zag zitten. Dus doken zij de studio van 7 Hills Music in, om “Als het even niet meer gaat” samen op te nemen. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Tony van Boxtel en Frans van Nispen.

Bekijk hieronder de Videoclip vanaf YouTube :
https://www.youtube.com/watch?feature=player

Artiest: Wouter Roos & Stella Bos
Titel: Als het even niet meer gaat
Label: 7Hills Music
Tekst: Tony van Boxtel & Frans van Nispen
Muziek: Tony van Boxtel & Frans van Nispen
Releasedata: 23 maart 2017


He kijk wat je doet" van Pelgrims & Mckey,
23-03-2017  15:37

Dit nummer is een kreet naar de ander om eens te kijken waar hij/zij mee bezig is, wat hij/zij aanricht, maar het mocht niet baten.

Dat is nu eenmaal het leven. Vallen en opstaan hoort er nu eenmaal bij. De ene keer win je, dan verlies je weer.
Het is andermaal een topproductie waar elk detail aandacht kreeg. Alles klinkt zo natuurlijk dat het meteen aangrijpt. Je krijgt ook het gevoel dat de muziek je omarmt.
Het tweede nummer " Wat er ook gebeurt" is wat de tekst betreft een antwoord of advies op het eerste nummer: wat er ook gebeurt, sta niet stil en blijf jezelf.

Karla Pelgrims en Wally Mckey werkten al vaker samen, zij het nu dat ze voor het eerst expliciet samen naar buiten treden als duo. Deze samenwerking is door de jaren heen gegroeid. Aanvankelijk hielp Karla Pelgrims zijdelinks met de productie en teksten. Geleidelijk aan nam ze ook meer en meer gitaarpartijen voor haar rekening. Zij is nota bene een klassiek geschoolde gitariste. Meer en meer ging ze ook backingvocals doen. Haar medewerking werd zodoende alsmaar groter en dus ook belangrijker. Dit zette beide aan om meer en meer als duo verder te gaan.

Bron: The Land of Avalon
Contact: belnedrecords@gmail.com

foto van Muziekpromo Nederland.

 

Nieuw album van Zangeres Angel – Één seconde van je tijd
21-03-2017  01:54

Zangeres Angel – Één seconde van je tijd
Gewoon Zangeres Angel !!!

Heemskerk :
De uit Heemskerk afkomstige zangeres weet wat ze wil, muziek maken. Hierbij heb ze al meerdere nummers uitgebracht van alle soorten. Zo heeft ze met kerst haar nummer laten horen “ Kerst met jou”. Deze werd bij de radio stations erg goed ontvangen. In januari jl. Realiseerde ze nog het nummer “ Een rondje van mijn” ook deze is terug te op haar eerste album genaamd “ Één seconde van je tijd ”
Het album is ontstaan naar dat ze al wat nummers had uitgebracht. In overleg met haar arrangeur begonnen zij twee jaar geleden om de nummers te schrijven. Hierbij staan er nummers op welk al zijn uitgebracht maar ook veel nieuwe nummers Op 18 Maart 2017 geeft zij haar cd presentatie in Tilburg en zal ze haar album presenteren. Hierbij zal Angel al haar nummers voorbij laten komen. Het album is een mix van uptempo nummers en rustige nummers.

Dit album laat zich zeker niet typeren als persoonlijk. De verhalen vertellen over alle dagelijkse dingen die wij allemaal wel herkennen. Het is een album met een lach en een traan en voor jong en oud. Een gevarieerd album met zorg samengesteld hierbij zijn de liedjes ingespeelde met echte instrumenten Het Album Één seconde van je tijd geeft exact aan weer hoe Angel in het leven staat. Het album is daarom vrolijk en eigentijds te noemen.

bekijk de video via Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC4JM2dTGaKWrdkHSGCnj77g

Website : www.zangeresangel.com of volg Zangeres Angel op facebook
ISRC Code: NL-M8Q-17-00002
Tekst & muziek Ton Spronk
Hoesontwerp Hans Hofman
Promotie Angelsrecords
Label Angelsrecords
Releasedatum 18.03.2017

RTV Promotie
Promotie – Aanvragen van interviews – Promotie optredens
interviews (promotie) optredens
Angelsrecords/Angel Vogel
+ 31(0)630305677
info@angelsrecords.com
www.angelsrecords.com

 

 Ray Co maakt feestversie;”Jou herkennik met gesloten ogen”!
21-03-2017  00:45

Een verrassende uptempo versie van een Nederlandstalige klassieker met een heerlijke accordeon sound en een hoog feest gehalte!
Ray Co (red. Rene Koenegras) maakte begin dit jaar zijn rentree als zanger van het Nederlandse lied met een gloednieuwe feestsingle getiteld; “Als de bel weer gaat”. Vrijwel meteen ging het balletje rollen en werd hij in het feestgedruis opgenomen in veel playlisten van verschillende radiozenders.
Met deze vliegende start pakt Ray Co nu meteen door en komt hij deze keer met een cover van een echt levenslied. Opnieuw werkte hij samen met producer André Kooiman en maakten ze een remake van de klassieker; “Jou herken ik met gesloten ogen”.
Dit keer in een lekker versnelde accordeon versie waardoor het nummer een groot feestgehalte heeft gekregen, maar wel met de authentieke coupletten die het nummer in de juiste balans houden.

De single is vanaf begin maart 2017 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download en streaming portals en zal wederom gepromoot worden bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders via PLUG plugging.
Met dit uptempo levenslied heeft Ray Co wederom een gezellige Rotterdamse draai gegeven aan een immens populaire plaat van vroeger, maar dit keer met zijn eigentijdse vette sound!
De videoclip is te bekijken via Youtube:
https://youtu.be/pzfSmAU5REU…

Bron: AKMP / www.theateralsmiddel.org

foto van Muziekpromo Nederland.


 

JOHAN HEEREN STEEKT OUD KLASSIEKER ''SILVERY MOON'' IN NIEUW JASJE.
21-03-2017  00:43

Johan Heeren LANCEERT NIEUWE 2 TALIGE ZOMERSINGLE
Oude klassieker ‘Silvery moon’ van Jack Jersey verschijnt in geheel nieuw jasje.
Johan Heeren lanceert wederom een nieuwe 2 talige single. Ditmaal heeft Johan de oude klassieker ‘’Silvery moon’’ van Jack Jersey nieuw leven ingeblazen, en voorzien van een geheel nieuw arrangement anno 2017.
Om de zomerse gypsy-achtige sound van het liedje nog meer te benadrukken is gekozen voor live gitaar
werk van Paulus Schäfer die bekend staat als is een van de meest getalenteerde Gypsy Jazz gitaristen van Nederland..
Om de liefhebbers van het Nederlandstalig niet te vergeten, schreef Diana Theunissen ditmaal de Nederlandse tekst op de klassieker dat nu ‘Onder de volle maan’ als titel mee krijgt. Kortom, Johan Heeren levert via JC-Records wederom een fraaie tweetalige plaat af met een hoog nostalgisch sfeertje!
De 48-jarige Heeren is een rasechte Brabander, een zanger die zijn sporen reeds lang verdiend heeft binnen de Nederlandse muziek. ‘Alles’, ‘Ik Heb Het Helemaal Gehad Met Jou’, ‘Una Noche Mexicana’, ‘Dromen/Lady’, ‘Daar Voel Ik Mij Te Goed Voor’, ‘’Engel of Duivel’, Maria of ‘Zonder Jou/One Is One’.. is slechts een kleine greep uit de vele singles die hij al heeft uitgebracht. Met zijn fraaie en herkenbare warme stemgeluid en zijn nette uitstraling weet hij al 18 jaar zijn publiek te vermaken. Johan een graag geziene gast op feesten, partijen en bij festivals in Nederland land, België en Duitsland. Dit doet hij vaak met muziek waarbij hij zich laat inspireren door zijn grote voorbeelden Elvis Presley en Jack Jersey.
’Onder de volle maan’ & ‘Silvery moon’ zijn opgenomen geheel in traditie van de door Johan eerder uitgebrachte tweetalige singles ‘Dromen/Lady’ en ‘Zonder Jou/One Is One’. De tracks zijn geproduceerd door Sonic Solutions, De Neve Media tekende voor een bijpassende videoclip en Jolanda Clement (JC-Event) verzorgt de plug en promotie. De door JC-Records uitgebrachte nummers ‘’Onder de volle maan’’ & ‘’Silvery moon’’ zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadsites. Daarnaast via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.

Debuut Single Voor Fred Vriesema!
01-03-2017  00:56

Eerste Single voor Fred Vriesema.
Fred Vriesema 56 jaar wonende in Den Helder ( maar geboren in Amsterdam ) is al vanaf kinds af aan bezig met muziek.

Echter is Fred pas op latere leeftijd zijn passie betreft het zingen pas echt gaan ontdekken, al een behoorlijk aantal jaartjes ( pak hem beet 24 jaar ) is Fred Vriesema al actief in de muziek wereld betreft optreden.

Fred is dan ook een graag geziene Zanger op muzikale gelegenheden zoals Cafe’s / zalen , bruiloften en overige partijen.

Maar hier bleef het eigenlijk altijd bij ‘’ optredens verzorgen ‘’ tot kort geleden!
Fred Vriesema heeft in zijn muzikale jaren nog nooit een studio bezocht of een singletje opgenomen, en gezien zijn collega artiesten her en der wel eens een studio bezochten belande Fred via Facebook bij BVB Producties in Friesland.

Uit dit contact tussen de beide heren is er een 1ste single ontstaan voor Fred, namelijk de Single ‘’ Ik Leef Mijn Leven ‘’ origineel van Johnny Gold.

De Single is vanaf 3 Maart 2017 via alle bekende portals te verkrijgen.

 

Onze Social media kanalen zijn weer compleet !!
18-02-2017  21:43

Buiten onze Facebookpagina om http://www.facebook.com/muziekpromo.nederland Hadden we ook altijd een gewone Facebook met een dikke 3000 vrienden.http://www.facebook.com/muziekpromo.nederland.gewoon

Door een verkeerde migratie is de gewone Facebook heel lang niet bereikbaar geweest.
Maar we zijn er weer !!
Kom snel eens kijken op onze gewone facebook, om ook contact te hebben, buiten alleen pagina`s om.
Want met de pagina konden we persoonlijk niet een bericht sturen of deze mensen volgen.
Nogmaals voor de gewone Facebook Klik hier en voor de pagina klik hier.
Deze, en al onze overige social media kanalen,vind u ook op de homepagina.

Andy Bens heeft een nieuwe single uit
18-02-2017  21:29

Nieuwe single Andy Bens getiteld Die Avond.

Hoi iedereen, ja je leest het goed Andy Bens heeft een nieuwe single uit.
Je hebt up and downs in je leven, wel voor Andy Bens was 2016 zeker een down-moment.
De gezondheid van Andy`s vader is in een heel snel tempo achteruit gegaan. Oorzaak vervroegde verkleining in de kleine hersenen!
Hij is nog 100% erbij, maar zijn motoriek niet bv: niet meer zelfstandig wandelen, wartaal spreken,... hij kan niets meer.
Wij weten allemaal dat het muziekwereldje best hard is, maar Andy’s vader zegt steeds “ga door” “geef niet op” “je kan het”...
George Konings van Soundvisionstudio te Arnhem heeft samen met Andy Bens weer een heel mooi nr geschreven...titel “Die Avond” met een bijbehorende videoclip gemaakt door Alhajemprodukties.
Zoals altijd hopen we een mooie airplay te krijgen op alle radio-televisiezenders en socialmedia.
Wij bedanken jullie alvast voor jullie geweldige steun!
Muzikale groeten, Andy Bens.

Bekijk hier de videoclip vanaf Youtube :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S8foxaelRPc

Andre Pronk komt met carnavalsnummer, Patat met polonaise
17-02-2017  22:09

Met Andre Pronk de carnaval in met zijn nummer : Patat met polonaise.
en zeg nu zelf, wie lust er nou geen pattatje?Bekijk hieronder de videoclip :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IBLOKozUnq8

Bad Brothers lanceren als gelegenheidsduo ''Linkerbeen, rechterbeen''.
25-01-2017  00:36

Bosschenaren Frank Hoek en Nol Roos vormen samen het populaire duo "Bad Brothers". De broederlijke vriendschap vertoonde in de afgelopen 35 jaar heel wat kwajongensstreken. Je zou kunnen zeggen dat ze hun wilde haren nooit zullen kwijtraken. Vandaar de naam Bad Brothers. Bad Brothers gaan veel verder dan een doorsnee feest duo. 25 jaar geleden kwam hun eerste single op de markt onder de naam 'Van A tot Z' met de wals medley van 1991. In januari 2003 kwam de eerste single onder de nieuwe naam "Bad Brothers" uit. 'Shake shake shake, laat je kont zien. Inmiddels zijn ze drie albums en tientallen hitsingles verder. In 2006 kwam het duo met de bijzondere singel “Bakske Koffie” die het haalde tot de Carnavalskraker van 2006 op Omroep Brabant. Na een poosje te hebben stilgelegen komen ze, dit keer als gelegenheidsduo, met het nummer “Linkerbeen, Rechterbeen”. De single ‘’Linkerbeen, rechterbeen’’ van Bad Brothers, zal vanaf 25 januari 2017 digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC-Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC-Event/JC-Travel. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Bekijk hier de video vanaf Youtube :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kgIsOssWClw

Henk Hollands
24-01-2017  22:09

Na jaren optreden met liedjes van andere, wilde Henk Hollands iets van zijn eigen Bucketlist schrappen.
Nummer #273. Namelijk; een eigen feestnummer.

Samen met liedjes-en tekstschrijver Erik Plageman werden er liedjes gemaakt en vandaag presenteren wij u: “Waar we heen gaan”
Een echt feestnummer voor iedereen, jong en oud, man of vrouw.
Zelfs oma doet mee in de videoclip, maar of oma en bier een goede combinatie is?
Zou het niet mooi zijn als Henk Hollands Bucketlist #274 ook kan afstrepen?
Iedereen meenemen naar….uhh… ja dat weten we nog niet… Henk Hollands blijft dromen want er staat nog veel meer op zijn Bucketlist. Contact gegevens : Bosevents Mackaystraat 67, 8071 KX Nunspeet ...
Email : Bosevents1@mac.com Tel : 06-53644066
#HenkHollands #Feest #VoorIedereen #Nederland #WaarWeHeenGaan #Carnavalsfeest #Bucketlist #Afstrepen #Dromen #HollandViertFeest

Bekijk hier de video vanaf Youtube :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4JIx1yCNTHY

Nieuwe singel van Roy Geerts,
19-01-2017  17:49

Een echte meezinger die niet uit je hoofd gaat, met lekkere accordeon partijen en een vette beat. De jonge ambitieuze zanger Roy Geerts uit Teteringen heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd als feestartiest. Hij is nog geen 2 jaar bezig maar maakte al een aantal hele leuke singels. Met de aankomende carnaval voor de deur voegt hij met zijn nieuwste singel daar weer een topper aan toe! Het nummer “Ja als we gaan” is een gloednieuwe plaat die is geschreven en geproduceerd door Andre Kooiman Muziekprodukties. Het feestnummer is een echte meezinger met lekkere accordeon partijen en een vette beat. “Hij klinkt heel lekker en stilzitten zal niet meevallen op deze plaat!” gniffelt Roy Geerts tevreden. De single is vanaf Januari 2017 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en zal gepromoot worden bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders door Plugplugging. Ook zal er een spetterende videoclip te zien zijn op de tv zenders en natuurlijk via Youtube. Met deze gloednieuwe super feestplaat heeft Roy Geerts weer een geweldige knaller gemaakt die je met carnaval zeker voorbij zal horen komen! Meer info: www.roy-geerts.nl
Bron: AKMP : www.andrekooiman.nl

Bekijk hier de video vanaf Youtube :

https://www.youtube.com/watch?list=PLcoOHAMfnSe2nTLgAc1ILlJmJCw0-sAAU&feature=player_embedded&v=CawYsdlDKEo

Zangeres Angel komt met nieuwe singel ‘Rondje van mij’
18-01-2017  22:15

• Heemskerk •
Zangeres Angel geboren 1971 te Haarlem is al op jonge leeftijd verhuist naar het dorp Heemskerk. Hierbij kwam al gauw het zingen in beeld. Sinds haar jonge jaren zingt zij voornamelijk Ballads van grote sterren als Barbra Streisand en Withney Houston en heeft daarmee al in menig lokale talentenjacht gestaan. Hoogtepunt hierin was het winnen van een optreden op het Museumplein tijdens Koninginnedag. Waarbij onder andere Brain May, Marco Borsato en meerder artiesten stonden Na een lange tijd het wat rustiger aan te doen besloot Angel in 2015 terug te komen in de Muziek. Zij debuteerde hierin met het Nummer “ The wonder off You” (Cover Elvis) Nu twee jaar later zingt ze voornamelijk haar eigen liedjes, waaronder haar laatste kerstnummer “Kerst met jou. Daarnaast is Angel hard bezig om in 2017 haar album af te krijgen maar wilde haar fans niet laten wachten en componeerde zij samen met haar componist en tekstschrijver Ton Spronk weer de studio in. Zij kwamen samen tot de volgende Single genaamd een “ rondje van mij ”. Hoe kan het ook anders als dat dit over een gezellig café gaat. Waarbij elk persoon in de kroeg wel langs komt De man aan de bar maar ook de gezelligheid onder elkaar. Dit vrolijke liedje weet het publiek goed te omschrijven in een snel uptempo. We hopen daarom ook dat het bij veel radiostations landelijk en regionaal, maar ook de internet stations word opgepakt. Voor interviews kunt u mailen en of bellen met Angelsrecords (0630305677) of Info@angelsrecords.com ‘Rondje van mij’ is vanaf 14 januari te verkrijgen via de bekende downloadportals, daarnaast is track te streamen via HitsNL en Spotify en zal de fysieke single te koop zijn bij de betere speciaalzaak. RTV Plug en promotie van deze single zal worden verzorgd door AngelVogel / Angel Records.

Hilarische carnavalskraker 2017
18-01-2017  22:12

Paul de Laat maakt hilarische carnavalskraker In de growshop”! Een knotsgek feestnummer vol met clichés over een zolder vol plantjes en attributen, op een deuntje dat niet zomaar uit je hoofd verdwijnt! Paul de Laat is al jaren een vaste waarde in het feest circuit. Zijn eigen feesthits met titels als; Siliconen bumpers, Hé waar gaat dat biertje heen en Troela oh troela worden ieder jaar weer veelvuldig gedraaid op een feestje. Aan dit rijtje heeft hij dit jaar weer een nieuwe feesthit toegevoegd met de titel; “In de growshop”! Een knotsgekke singel met heel veel humor over een actueel onderwerp met een hele commerciële beat. Zoals de titel al verraad zit het nummer vol clichés over een zolder vol plantjes dat op een heel grappige manier is geschreven en geproduceerd door Pauls vaste producer Andre Kooiman Muziekprodukties (hitschrijver voor de Double dj’s, Henk Bernard e.v.a.) “Al vanaf dat ik de demo hoorde lag ik in een deuk om het nummer, en ik denk dat het ook nog eens een echte meezinger is“ aldus een lachende Paul. De single is vanaf Januari 2017 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook de bijbehorende videoclip is weer een geweldig spektakel geworden en is bijna geheel een animatiefilm geworden met veel humor en details. Met deze nieuwe single “In de growshop” heeft Paul de Laat weer een fantastische feestplaat afgeleverd. Een plaat die veel mensen een grote glimlach gaat bezorgen bij het horen van een deuntje dat niet zomaar uit je hoofd verdwijnt! Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl Kijk voor meer info over Paul de Laat op zijn website : www.pauldelaat.nl

Bekijk hier de video vanaf Youtube :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&list=PLcoOHAMfnSe2nTLgAc1ILlJmJCw0-sAAU&v=S4vWx17YeN0

Nieuw nummer van Wouter roos , Dit huis is zo leeg.
09-01-2017  00:52

Na een aantal covers,komt Wouter Roos nu met 1e eigen nummer.

Nieuwe single ‘Verlangen’ van Bart van der Stelt
09-01-2017  00:49

De inmiddels 27-jarige Brabander leverde de afgelopen jaren diverse landelijke uitgebrachte singles af aan de Nederlandse muziekmarkt: ‘Ik wil jou voor het leven’, ‘Jij bent een mooie meid’, ‘Ik droom alleen van jou’, ‘Jij’, ‘Avond (ik geloof in jou en mij)’ en ‘Morgen weer een dag’.
Daarnaast verschenen in samenwerking met Andersom de tracks ‘Zuip’ en ‘Sexy als ik zuip’. Bart van der Stelt heeft zijn naam inmiddels gevestigd zeker binnen het feestcircuit beneden de grote rivieren.
Op aanraden van diverse collega’s belandde de zanger onlangs aan tafel met Jolanda Clement van JC-Records/Events.
Dit om te komen tot een vruchtbare samenwerking richting de release van zijn nieuwste single: ‘Verlangen’.
Op een swingend, energiek en exotisch ritme, afkomstig uit de Goldfinger Studio van Waylon van der Heijden, heeft Bart deze cover van Clouseau in een uitermate gezellige en feestelijke versie gestoken.
Typisch zo’n plaat waar niemand omheen kan de komende periode! De single ‘Verlangen’ van Bart van der Stelt, zal vanaf 4 januari 2017 zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel @JC-Records.
Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Event / JC Records/ JC Travel Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

 Bekijk hier de video vanaf Youtube :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IDoRo-XVUss

Michel Wolsink,bied gratis carnavalsnummer aan
03-01-2017  23:54

(in `n nieuw jasje gestoken) Carnavals nummer,is gratis te downloaden op de website van Michel Wolsink via : http://www.michelwolsink.eu

 

Nieuwe singel van Leroy Krielen
03-01-2017  23:04

Het nummer “Feesten doe ik alleen met jou” is een lekker gezellige uptempo feest single, die de aankomende feestperiode vaak voorbij zal komen!
Afgelopen zomer lanceerde de jonge Zevenbergse zanger Leroy Krielen zijn eerste single “Zij is te mooi voor mij”.
Deze zomerse plaat werd meteen veel gedraaid op de radiostations en was al meteen een groot succes!
Met de aankomende feestperiode voor de deur zocht Leroy wederom contact met producer en tekstschrijver André Kooiman.
Die schreef en produceerde voor Leroy een gloednieuw feestnummer getiteld “Feesten doe ik alleen met jou”.
Een nummer met een lekkere beat, amusante tekst en een geweldig commerciële sound die we inmiddels van hem kennen.
“Het resultaat is super geworden en het is een echte meezinger!” aldus een enthousiaste Leroy over zijn tweede singel.
De single “Feesten doe ik alleen met jou” is vanaf Eind December 2016 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals en ook als fysieke single cd o.a. via Leroy’s eigen website. Ook zal er een leuke videoclip te zien zijn via Youtube: https://youtu.be/frGAHyfGEdA De single wordt wederom gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met zijn nieuwe feestplaat heeft Leroy Krielen een goede opvolger gemaakt van zijn succesvolle zomerplaat, en laat hij horen dat hij geen eendagsvlieg is!

Gelukkig Nieuwjaar
31-12-2016  18:27

Wij van Muziekpromo-Nederland wensen u allen een goed,gezond en muzikaal nieuwjaar toe !!
Gr. namens de beheerders Andre & Anita.
George Michael op 1e kerstdag overleden..
26-12-2016  00:34

George Michael is vandaag de 25e December 2016 op 53e jarige leeftijd overleden.
Dat op eerste kerstdag met de herinnering aan het legendarische nummer, Last Christmas.
Hij overleedt vanmiddag om 13:45uur.

Beluister hieronder de clip Last Christmas van Wham :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E8gmARGvPlI

1e Debuut Single Voor Gavin Ketting.
15-12-2016  22:37

Singer & Songwritter Gavin Ketting is 40 lentes jong woonachtig in het rustige Noord-Hollandse Wieringerwaard.
Van huis uit is Gavin singer songwritter en schrijft en arrangeert dan ook al de nodige jaren zijn eigen liedjes.
Ook is hij niet vies van een cover, maar dan wel geheel op zijn eigen manier en met zijn eigen sound daarin verwerkt om het toch een beetje het eigen gevoel en sound te geven.
Gavin zijn eigen liedjes bestaan uit het leven gegrepen teksten en/of gebeurtenissen met soms een diepe boodschap erin verwerkt.

Gavin is de studio ingestapt om een tweetal liedjes te gaan opnemen en uit te gaan brengen.
De 1ste single die uitgebracht is betreft een Nederlandstalige cover getiteld ‘’ Van Jou ‘’.
De arrangementen zijn door Gavin zelf live gespeelt.
Tevens is er ook een videoclip bij de single opgenomen, die u onderaan dit bericht kunt vinden.
BVB Producties heeft veel vertrouwen in de aankomende muzikale werken die Gavin zal uitbrengen.

'Ik hoorde een aantal ruwe demo's en was direct verbaast.
Zijn stem raakt je tot op het bot! De emotie en de pijn in sommige liederen brengt Gavin echt naar buiten met zijn stem geluid: aldus Bart van der Bend.

Bekijk hier de video vanaf Youtube :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IwaKt11ihXs

Benno Van Vugt komt met een nieuwe carnavalskraker.
15-12-2016  22:33

Na zijn gigantische zomerhit “Mooie nieuwe Zonnebril” komt Benno Van Vugt nu met een gigantische carnavalskraker.
Deze keer bundelt hij namelijk zijn krachten met niemand minder dan Ferry van de Zaande!
Afgelopen zomer scoorde de goedlachse Tilburgse zanger Benno van Vugt een gigantische zomerhit met zijn nummer “Mooie nieuwe Zonnebril ”.
Zijn clip werd meer dan een half miljoen keer bekeken,hij stond in zowat elke krant en zelf Editie NL van RTL4 maakte een item over zijn commerciële zomerplaat!
Na dit ongekende succes heeft hij niet bepaald stilgezeten en heeft hij wederom een splinternieuwe singel opgenomen.
Deze keer heeft hij samen met Ferry van de Zaandeeen geweldige meezinger gemaakt getiteld ; “De look-alike van Willem Alexander”.
Een hilarisch nummer over zijn gelijkenis met de koning van Nederland dat is geschreven en geproduceerd door André Kooiman,die het brein is achter alle feestkneiters van Benno.
“Het is weer een echte carnavalskraker denk ik zo maar” gniffelt Benno van Vugt, die met deze plaat een gouden opvolger heeft van zijn voorgaande carnavalshits,die ieder jaar weer in heel Brabant worden gedraaid.
De nieuwe singel wordt gepresenteerd op 9 december 2016 met gastoptredens van o.a. John de Bever en Stef Ekkel.
De singel is daarna verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals,en voor de liefhebbers ook als cd te verkrijgen via Benno’s website.
De singel zal net als zijn voorgaande singles worden gepromoot door PLUG plugging in Nederland en België.
Ook zal de geweldige videoclip van het gelegenheidsduo o.a. via Youtube te zien zijn.
Met zijn nieuwe singel “De look-alike van Willem Alexander” zal Benno van Vugt weer veelvuldig door de speakers galmen tijdens de aankomende feestperiode, uitbundig toegeschreeuwd door Ferry van der Zaande!
Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl
Kijk voor meer info over Benno op zijn website : www.bennovanvugt.nl

Bekijk hier de video vanaf Youtube :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Lu_dKWheJJ0

Oude nieuwsberichten zijn verwijderd..
11-12-2016  14:26

Misschien dat het u al was opgevallen, maar wij hebben de oude nieuwsberichten opgeschoond en verwijderd.
Wij wensen u alvast fijne feestdagen toe.
M.Vr.Gr. Muziekpromo-Nederland.

Misschien een cadeau voor onder uw kerstboom ?
11-12-2016  03:29

Dit unieke kerstcadeau word aangeboden door Zangeres Angel en past prima als kerst cadeau onder iedere kerstboom.

Vester lanceert een nieuwe singel
11-12-2016  03:06

Eerder dit jaar lanceerde Vester Weert een cover van Tino Martin's hit 'Het is goed zo'. Een andere wens van Vester was om ooit eens een lied te maken speciaal voor zijn vrouw. Z'n nieuwe single 'Mijn vrouw' is dan ook echt een verhaal uit zijn eigen leven en daardoor zeer bijzonder voor zowel Vester als zijn vrouw. Bij de nieuwe single is een bijzondere clip geschoten, met als figuraten de vrouw van Vester en z'n kinderen. Tijdens de clipopname... zag je bij Vester en zijn vrouw bepaalde emoties loskomen. 'Dit maakte het toch wel speciaal. Het zien en ook echt voelen dat het met pure waarheid en gevoel wordt gezongen richting zijn vrouw', aldus Bart van der Bend van BVB Producties.

Bekijk ook de Videoclip van Vester Weert via de videolink hieronder :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qKyrSV5VFLk