Geweldig nieuw nummer van Lemming,
05-02-2020  19:25

Woensdag 05 Februari 2020,
 
Lemming is een van de meest opzienbarendste bands van vorige decennia.
Hun songs vielen op door originaliteit en vindingrijkheid.
Lucifera, Father John en Queen Jacula zijn de meest gekende.
 
Half jaren zeventig toerde Lemming met diverse Engelse topbands door West-Europa.
Spectaculaire shows zoals nooit eerder vertoond maakte Lemming een publiekslieveling.
De pers smulde ervan.
Lemming inspireerde menig artiest.
 
Na een pauze startte de band weer op in 2002 met het veelbesproken come back album “Worldwide”. Time is Flying Away werd een bescheiden hit.
Niet lang daarna kwam het derde album er aan.
Dit album “Ghotta’s Halloween” was Lemming ten top.
Een vierde album: Moving Paradise” volgde recent.
 
Lemming zou Lemming niet zijn als ze niet weer met een spectaculair idee kwamen.
Dit keer is het een duet met een operazangeres.
Het resultaat is Mystic Summernight met sopraan Harriet Meijers.
Mystic Summernight is de voorloper van het komende album Summernights.
De band bereid ook een tournee voor in grote en kleine bezetting.
Bekijk dit geweldige nummer op Youtube : https://youtu.be/lMFyaMzDJ3g
 
Contact Lemming: landofavalon@yahoo.com
Uitgeverij: The Land of Avalon BelNed records.
 

FEESTGEVAAR maakt dikke Apres-Ski versie van: ”Zij weet het”!
02-02-2020  08:43

Zondag 02 Februari 2020,

Een hele dikke Apres-ski versie voor de dj’s en feestkroegen van de megahit “Zij weet het” waarmee Tino Martin definitief doorbrak!

De Apres-ski act “Feestgevaar” bestaat uit 2 jeugdvrienden die samen al heel veel ervaring hebben in de muziekwereld.
Als zanger en geluidsman staan ze wekelijks op grote en kleine feesten in heel Nederland met een groot en veelzijdig repertoire.
Samen hadden ze al een tijdje een ludiek idee om samen eens een feestplaat te gaan maken.
De 2 liefhebbers van vette Apres-ski muziek klopten aan bij multi-producer André 
Kooiman die voor het tweetal een hele dikke Apres-ski versie maakte van de megahit “Zij weet het” waarmee Tino Martin definitief doorbrak.
Na het horen van het eindresultaat raakten de twee zo enthousiast dat ze besloten hebben het nummer ook uit te brengen.

De single “Zij weet het (Apres-ski)” is vanaf eind Januari 2020 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP.
De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. 

Met deze dikke feestversie van deze megahit heeft FEESTGEVAAR een potentiële Apresski hit in handen, die ongetwijfeld te horen is tijdens de aankomende carnavals periode en in de vele kroegen in de populaire wintersport gebieden!

Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/d6PBlV1o8lM

Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl

‘Huisje Boompje Beestje’ van Martin Vincken herbergt een hoog feestgehalte,
29-01-2020  20:56

Woensdag 29 Januari 2020,

Voor de tweede keer toog Martin Vincken naar The Boom Music studio in Breda om i.s.m. Frank Verkooyen een nieuwe single op te nemen. Het idee om ‘Huisje, Boompje, Beestje’ als single uit te brengen is afkomstig van Frank Verkooyen. ‘Hij belde me op en vertelde dat hij een heel leuk idee had. Frank vroeg zich af of ik er voor open stond. De demo beloofde al veel. Ook het onderwerp sprak mij heel erg aan. Voor een zanger is het niet altijd huisje, boompje , beestje. Je bent vaak op pad en kunt deze 3 woorden beter aanpassen naar Kroeggie , drankje en feestje. Dat is dan ook precies de spreuk die er op volgt’, onthult Martin.

In het wel bekende Café Lowietje aan de Derde Goudsbloemdwarsstraat 2 vonden de opnames van de clip plaats. De beelden zijn geschoten door Ger Oerlemans.
Bekijk de videoclip op Youtube : https://youtu.be/PO8ViQWD72A

Martin is ook blij met de medewerking van accordeonist Daniël Metz, gitarist Marcel Fisser. Dian Senders en Frank Verkooyen zijn verantwoordelijk voor de backing vocals. Daarnaast is Martin erg tevreden over Robert Gort die de hoesfoto gemaakt. ‘Dat mag ook wel eens genoemd worden’, meent Martin.

De single die op het Storm Records Label verschijnt, is vanaf 29 januari 2020 verkrijgbaar via de bekende portals en streamingdiensten.
Hubsch Media verzorgt de promotie.

Promotor : Hubsch Media
Postbus 103
Nederland
T +31 (0)725054229
M +31 (0)611078010
www.hubschmedia.com
E info@hubschmedia.com

Nog FF brengt 2e carnavalsnummer KARIN !!
29-01-2020  20:21

Woensdag 29 Januari 2020,

Nog effe had eind 2019 een luxe probleem, wat wordt de volgende single voor feest en carnaval festiviteiten? Ze hadden er immers een paar klaar en twee sprongen er toch wel uit, Mijn Buik en Karin. Dus na wikken en wegen dan maar gekozen voor Mijn Buik. Leuke clip er bij en hij gaat als een tierelier!
Maar toch, een onderbuikgevoel, Karin is toch eigenlijk ook wel een erg leuk nummer die ook zeker in deze tijd past…. Ja, wat doe je dan? Gewoon ook uitbrengen! Dus, nu, hierbij, de nieuwe single van Nog effe: KARIN. Ook erg geschikt voor Carnaval 2020!

Het verhaal achter Karin, een jaar of 10 geleden kwam één van de mannen van Nog Effe de foto van de hoes tegen als een soort pré-viral in die tijd met de toenmalige nog beperkte Social Media. Maar de foto, toen opgeslagen, is altijd keurig als bestand meeverhuist van PC naar Laptop naar Tablet. En tijdens de zoektocht naar ideeën voor liedjes kwam dit plaatje boven en ja, laat dan de jongens van Nog Effe er maar op los dan komt er weer vanzelf een hilarische tekst op een aanstekelijke melodie, verpakt tot een heerlijke productie!

Waar gaat Karin over? Wel, dames zijn er net als heren, in vele diverse soorten en Karin valt in de categorie die alles over Make Up, Kleding, Nagels, Hairextensions, Schoenen en Mode weet maar technisch niet echt onderlegt is en daar ook zeker geen interesse in heeft.
En ja, als jij je auto aan haar uitleent dan moet je maar afwachten hoe jij die terug krijgt…..
Bekijk de voorbeeldclip op Youtube : https://youtu.be/3nKPDUAUH_c

RTV Promotie : Artiesten Promotie / Jeanette De Wit

Sander Sestig draagt nieuwe single 'Laat de boel maar lekker waaien’’ op aan zijn overleden vader.
23-01-2020  03:29

Donderdag 23 Januari 2020,

Het is alweer een jaar of 16 geleden toen de vader van Sander Sestig als verrassing voor zijn zoon (die van kinds af aan al bezig was met muziek) een liedje liet schrijven door de welbekende Tilburgse zanger/ tekstschrijver Henk van Broekhoven (alias John Spencer). Twee maanden later staan vader en zoon in de studio van Kees Tel voor de opnames van de single ‘’Laat de boel maar lekker waaien’’. Vader en zoon zijn apetrots op het fantastische eindresultaat en besluiten het nummer in eigen beheer uit te brengen. Door onwetendheid is er destijds verder geen (radio)aandacht aan gegeven. In de jaren erna bouwt de geboren en getogen Tilburgse zanger gestaag aan zijn muzikale zangcarrière, en brengt diverse singles uit o.a.: Als jij eens wist (hoeveel ik van je hou) en als B-track ''Oh Sophia'' in 2017. In 2018 volgde ''Kom dan Bij mij''. Al deze singles zijn opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis.
Sander: Afgelopen jaar is het idee ontstaan om mijn allereerste single nieuw leven in te laten blazen. Daarom heb ik Manfred gevraagd of hij de oude versie in een nieuw hedendaags jasje wilde steken. Toen ik in de studio stond om de nieuwe versie in te zingen, werd ik overmand door emoties, en had veel moeite om de single in te zingen omdat mijn vader er sinds een paar jaar niet meer is. Ik weet zeker dat hij blij zou zijn met deze nieuwe versie van het liedje, en hij enorm trots op me is omdat ik de single van toen nu als eerbetoon aan hem opnieuw uitbreng. Ditmaal wel met de nodige steun en hulp van mensen uit het vak. Ik ben mijn vader dankbaar dat wij dit nummer destijds samen hebben gemaakt aldus Sander. Muziek dat is wat wij allebei graag doen/deden. Hij achter de knoppen, en ik met de microfoon in mijn handen.
Voor de verdere uitwerking van mijn plannen heb ik de hulp ingeroepen van Jolanda Clement van JC Event/ JC Records (die ik heb leren kennen tijdens de JC Event Muziekreizen in Winterberg) om te brainstormen over mijn toekomstplannen, en de vraag of zij mijn single in de markt kon/wilde zetten. Voor de schieten van de pers/ hoes foto’s werd de hulp ingeroepen van zakenpartner Peter van Hout (Woods Fotografie). Desire Bambacht verzorgde het schitterende artwork voor de nieuwe single. Het compleet nieuwe team achter Sander Sestig is blij met de nieuwe samenwerking en het in hun gestelde vertrouwen. Zij hopen dan ook dat het nieuwe liedje van Sander goed wordt opgepakt, en binnenkort veel te beluisteren zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland en België.
Het nummer ”Laat de boel maar lekker waaien” van Sander Sestig zal vanaf 20 januari zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. De bijpassende videoclip die opgenomen is door Redgellmedia (Pascal Verlinden) zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje en YouTube, https://youtu.be/_PdyubVnUdI
 
De RTV promotie & plugging is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl / Tel: 0416-313660/ 06-12963738.
 

Sjeik in den Olie gooit; “Biertje erin Biertje eruit”
23-01-2020  03:08

Donderdag 23 Januari,

Een heerlijke meezinger met veel accordeon solo’s en een vette tuba in een heerlijke Oostenrijks/Oosterse polka !
De Oosterse feestartiest Sjeik in den Olie scoort al 2 jaar achtereen dikke feesthits met nummers als; “Ali Baba” en de “Woestijpolka”. In korte tijd heeft hij 100.000’en views op Youtube en is er veel interesse vanuit het kroegen circuit voor deze sensationele bühne act. Met de Carnaval 2020 in aantocht lanceert de Sjeik weer een nieuwe top-single met de titel; Biertje erin, Biertje eruit.
Een heerlijke meezinger met veel accordeon solo’s en een vette tuba in een heerlijke Oostenrijks/Oosterse polka die gebaseerd is op de grote hit van de Slijpers. De single is wederom geproduceerd door de succesvolle Multi-producer Andre Kooiman, die samen met Sjeik in den Olie een heerlijke Oosterse Party Sound heeft gemaakt!
“Biertje erin biertje eruit” is vanaf Januari 2020 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en verschijnt op het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België Ook is er een prachtig gemaakte videoclip met Sjeik in den Olie in de hoofdrol die te zien is op o.a. Youtube.
Bekijk de videoclip op Youtube : https://youtu.be/hHxYPiwjQsY
 
Met deze geweldige carnavalskraker veroverd Sjeik in de Olie steeds verder de feest scene van Nederland met zijn Oosterse act die staat als een huis! Niet voor niets is zijn motto; Like de Sjeik!
 
Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / www.andrekooiman.nl
 

Bart Schuermans feest lekker door met Carnaval 2020!
23-01-2020  02:55

Donderdag 23 Januari 2020,

Een heerlijke nieuw feestnummer met een moderne feestbeat, maar wel met echte blazers en accordeon partijen!
 
De Tilburgse zanger Bart Schuermans is elk jaar van de partij met Carnaval. Finale plekken bij Kiesjekraker van Omroep Brabant, 1e plaats tijdens het Tilburgse carnavalskrakerfestijn “Zumme Zinge ?! editie 2017 en 2e in 2019 , 2e bij de carnavalslied verkiezing van PuurNL onderschrijven het succes van zijn veelal zelf geschreven carnavalskrakers. Ook dit jaar dook hij weer de studio in met producer en tekstschrijver André Kooiman om een nieuw nummer te maken voor de aankomende carnaval 2020.
Het resultaat is een geweldige gloednieuwe feestsingle getiteld; “We feesten door”. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Bart Schuermans en André Kooiman. Het nummer is met een moderne feestbeat gemaakt, maar wel met echte blazers en accordeon partijen erin. De ambiance koren zijn net als de voorgaande singles weer gedaan met carnavalsvereniging CV. Jè Jè Tis Wè.
De nieuwe singel “We feesten door” is vanaf Januari 2020 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streaming portals. De singel zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Ook zal er weer een gezellige videoclip van het nummer te zien zijn op Youtube en verschillende tv stations.
Bekijk de videoclip via Youtube : https://youtu.be/qJRmy_Vv8To
 
Met deze heerlijke nieuwe feestsingel voegt Bart Schuermans weer een top-nummer toe aan zijn feestrepertoire, waarmee hij best wel eens goed zou kunnen gaan scoren rondom de carnaval!
 
Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / www.andrekooiman.nl / www.bartschuermans.nl
 

Leroy Krielen’s nieuwe feest single heet “Bekijk het maar”
21-01-2020  19:01

Dinsdag 21 Januari 2020,
 
“Bekijk het maar” is een ludieke en lekkere feestplaat, die gemakkelijk het hele jaar door gedraaid kan gaan worden!
Leroy Krielen (1995) uit Zevenbergen brengt elk jaar rondom carnaval een nieuwe feestknaller uit. Met zijn eerder uitgebrachte feestnummers zoals; “Feesten doe ik alleen met jou” , “Gezellig hier” en “We kunnen het feesten aan” heeft hij veel succes bij zijn optredens en op de radiozenders.
Met de carnavalsperiode voor de deur komt hij nu met een nieuwe single die een hoog meezing gehalte heeft. De tekst en muziek werden gemaakt door Andre Kooiman die inmiddels al een aantal jaar met Leroy Krielen samenwerkt.
Het nummer is getiteld; “Bekijk het maar” en heeft een lekkere feestbeat met heerlijk klinkende live trompetten en accordeon. “Het is niet een typisch carnavalsnummer maar een ludieke en lekkere plaat die het hele jaar door gedraaid kan worden!” zegt Leroy trots.
 
De single is vanaf medio Januari 2020 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Ook zal vanaf dan een videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en
verschillende TV zenders. De single wordt wederom gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Bekijk de clip op Youtube : https://youtu.be/Urekz2bzBvI
 
Met deze nieuwe feestknaller heeft Leroy Krielen een geweldige meezinger gemaakt waarmee hij ongetwijfeld goed mee zal gaan draaien in het grote carnavalsgeweld van dit jaar!
Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / www.andrekooiman.nl / www.leroysound.nl
 

Dikke Mik maakt carnavalskneiter; “Wa ne gevel”!
21-01-2020  18:48

Dinsdag 21 Januari 2020,

“Potentiëel dé canavalshit voor 2020 over een huis met een enorme gevel, maar dan wel met een heerlijke dubbele bodem!
De Brabantse feestgroep Dikke Mik ontwaakt ieder jaar opnieuw rond carnaval en brengt net als ieder jaar een feestplaat uit. Ook dit jaar komen ze met een enorme meezinger getiteld; Wa ne gevel. De ingrediënten voor deze potentiële canavalshit van 2020 zijn; lekkere trompetten, een feestbeat en een heleboel humor over een huis met een enorme gevel, maar dan met een heerlijke dubbele bodem.
Het trio bestaande uit de 3 muziekvrienden Stijn, Kevin en Rens scoorden al een paar gigantische feestkneters! Samen met producer Andre Kooiman, die al voor het 4ejaar met ze samen werkt scoorden ze al enorme feesthits met; “Carnaval is het mooiste wat er is” en “Conny heeft een ponny”. Ook dit jaar schreef André een nieuwe feestknaller voor het trio waarmee ze hoge ogen met carnaval proberen te gaan scoren!
De single is vanaf Januari 2020 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. Ook zal vanaf dan een videoclip te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.
Bekijk de clip op Youtube : https://youtu.be/7d523mPwpJo
 
Met deze geweldige meezinger “Wa ne gevel” hebben de mannen van Dikke Mik een gigantisch grote carnavalshit in handen die je ongetwijfeld gaat horen de aankomende feestperiode!
Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / www.andrekooiman.nl
 

Pascal Schipper en DJ BEE gaan voor de Après-ski Hit 2020!
18-01-2020  04:24

Zaterdag 18 Januari 2020

Het moet de Après-ski Hit van 2020 worden, Pascal Schipper ft. Dj BEE ‘Ik heb aan je ski’s gelikt’. Het kon natuurlijk niet uitblijven, nadat de originele single ‘Ik heb aan je fiets gelikt’ in 2016 een regelrechte hit was, zoekt Pascal Schipper samen met Dj Bee ditmaal de Après-ski gangers in Oostenrijk op.
De tekst van het liedje komt uiteraard weer uit de hit pen van René Karst. Door het jarenlange netwerk welke Feestartiesten.nl in Oostenrijk heeft, hopen we met de single ‘Ik heb aan je ski’s gelikt’ hetzelfde effect te creëren als met het origineel. In de eerste week van januari is Pascal naar Oostenrijk geweest om daar samen met DJ Bee de clip op te nemen die gemaakt is door Ger Oerlemans.
Afgelopen zomer is Pascal een samenwerking aangegaan met platenmaatschappij Storm Records en boekingskantoor Feestartiesten.nl. Bert Schenau de eigenaar van Storm Records en Feestartiesten.nl was gelijk super enthousiast en al snel stond Pascal in de Alkmaarse muziekstudio van Ger Oerlemans om de single in te zingen. Pascal: ‘Als entertainer ben ik enorm blij met deze samenwerking’. Feestartiesten.nl is al jaren toonaangevend in de muziekwereld, ‘Ik zit er echt op mijn plek’ aldus Pascal.
Bekijk de clip op Youtube : https://youtu.be/srAXhtdrKOs

Plug en Promotie lopen via Hubsch Media.
Voor aanvragen kunt u contact opnemen met T 072 5054229 info@hubschmedia.com
Pascal is vanaf januari 2020 exclusief te boeken via Feestartiesten.nl.

Nieuwe carnavalskraker voor Ria Valk en Pet Raket en John Kanon,
18-01-2020  04:05

Zaterdag 18 Januari 2020
 
Ria Valk staat na 60 jaar en maar liefs 5 gouden platen nog steeds te stralen op het podium.
Dit jaar tijdens het komende carnavalsfeest doet ze dit samen met Pet Raket en John Kanon. Zij hebben gezamenlijk de hit “Een Chippy, een putje en een Parretje” opgenomen. Ria slaat samen met Pet Raket en John Kanon nog gezellig een balletje op de green.
“Na jarenlang elkaar te zijn tegengekomen tijdens optredens in het land was nu de tijd rijp om de handen ineen te slaan” aldus een zeer enthousiaste Pet. Hiermee is de zoveelste hit een feit voor zowel Ria Valk als de heren van Pet Raket en John Kanon.
Iedereen zingt nog altijd luidkeels de hits van Ria mee, zoals: “Leo”, “Rockin’ Billy”, “Worstjes op m’n borstjes” en “Oma wil een toyboy”. Momenteel is Ria te zien in het tweede seizoen van het RTL 4 programma "All Together Now" waar zij plaatsneemt in de jury van 100. Samen met o.a Gerard Joling, René Karst, Ernst Daniël Smid, Marga Bult, Bob Lewis en nog véél meer bekenden uit het vak.
Het Brabantse duo Pet Raket en John Kanon timmeren ook reeds een aantal jaren aan de weg en zijn niet meer weg te denken in carnaval vierend Nederland. Met hits als “Is dat je helm?”, “Tante Riet”, “BETS” en de knaller ‘Tattoo” van afgelopen jaar kan je niet meer om hun heen. Binnenkort zal dan ook hun nieuwe verzamelalbum “Gelanceerd!” verschijnen.
 
De nieuwe single “Een Chippy, een putje en een parretje” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download- en streaming portals en is 24/7 te bekijken op het YouTube kanaal van Andre Kooiman Muziekprodukties.
Videoclip op Youtube:
 

Riezz Kienhuis, verruild de klassieke bewerkingen voor een "pop" uitstapje.
12-01-2020  00:31

Zondag 12 Januari 2020,

We kennen natuurlijk allemaal Riezz van het klassieke "Mondscheinsonate en Een zee van liefde" die beide heel hoog scoorde in 2019 in de hitlijsten en een zee van liefde zelfs de 3e plek bereikte van de Tv Oranje top 1000.
Natuurlijk is Riezz mega blij met dit resultaat, maar Riezz is meer dan ballads dus voor de volgende single werd meer dan bewust gekozen voor een uptempo nummer van zijn album : "Zonder Masker" getiteld "Jij Moet Een Engel Zijn" .
De clip werd opgenomen in de poptempel van Terneuzen "de Pit" en is vrij eenvoudig gehouden want het moet dit keer om de muziek gaan en niet alleen maar om de mooie omgeving die Zeeland te bieden heeft.
Het hele Riezz team is benieuwd wat deze "Jij moet een engel zijn" gaat doen , maar 1 ding is zeker , dit product bewijst maar weer dat deze Amsterdamse "Zeeuws Vlaming" meer is dan een klassieke ballad zanger.
bekijk via de volgende link de clip op Youtube : https://youtu.be/QGpQrXtSQf4
 
 

Edrie maakt feesthit van: Maar een man mag niet huilen!
04-01-2020  03:40

Zaterdag 04 Januari 2020,
 
Een top-feestversie versie van de single waarmee Jacques Herb een grote hit scoorde!
Edrie (Antonissen 1975) scoorde vorig jaar rond carnaval een gigantische feestkneiter met zijn nummer; “Frietboer”. Nu komt hij nu opnieuw met een geweldige feestsingle uit waarmee hij naar verwachting de hitlijsten gaat bestormen.
Het nummer “Maar een man mag niet huilen” is een nieuwe versie van de bekende hit van Jacques Herb. Met de feestperiode in aantocht heeft Edrie er een commercieel feestjasje omheen laten maken door producer Andre Kooiman, met fantastisch klinkende trompetten en accordeon en een heerlijke feestbeat. Het resultaat is een oergezellige feestversie die heel goed aanslaat bij jong en oud, wat al is gebleken bij de optredens waar hij de single heeft uitgeprobeerd.
De single “Maar een man mag niet huilen” is eind December 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. Tevens zal er een videoclip van het nummer
te zien zijn op Youtube en de bekende tv zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Bekijk de video op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=Pw1EpqWiPnY
 
Met deze feestkneiter van jewelste heeft Edrie met “Maar een man mag niet huilen” weer een potentiële hit te pakken in de feest-scene, die het zeker goed gaat doen rondom de aankomende feestperiode!
 

“Wakokdoe”
04-01-2020  03:25

Zaterdag 04 Januari 2020,

Het is ook altijd wel wat met Duo Kwats!

In het begin kwamen ze nergens, tenminste dat was de titel van hun allereerste single “Nergens naar toe”
Inmiddels zijn zij vele singles verder en gaat het nog steeds niet zoals het moet.
Want wat ze ook doen, het is altijd weer een bende.
En laat dat nou precies zijn waar Duo Kwats voor staat.
Proberen er een vrolijke bende van te maken bij ieder optreden.
Wat ik ook doe ( Wakokdoe op z’n Brabants ) is weer een echte feestplaat geworden die met het naderende carnaval zeker door vele gedraaid en meegezongen gaat worden.
Een aantal weken terug, toen de heren van Duo Kwats op zoek waren naar een opvolger voor de “Hutsie Klutsie” kwamen zij in een oude doos het lied Wakokdoe tegen.
Wakokdoe is eigenlijk een lied dat ooit in een ver verleden is uitgebracht door de New Four.
De toetsenist Harrie van Lierop, van de New Four die een goede bekende is van Duo Kwats werd benaderd, en na toestemming van hem te hebben gekregen is duo Kwats weer de studio ingegaan om het lied Wakokdoe in een nieuw jasje te steken.
Peter en Louis zijn weer tevreden met het resultaat, en hopen dat deze feestplaat ook dit jaar weer met het feest der feesten een feestelijke bijdrage zal zijn !!!

“Wakokdoe wakokdoe” het wordt altijd weer een bende, maar wel een gezellige feestelijke bende.
Beluister de video op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=fHWMVSp8fOY

RTV Promotie : Jeanette de Wit / Artiesten Promotie / www.artiestenpromotie.net

Robin van Herwijnen en Sill Lamers maken feestplaat!
04-01-2020  03:17

Zaterdag 04 Januari 2020,
 
Een commerciële feestplaat die het hele jaar door gedraaid kan worden met een lekkere vette accordeon sound!
Zangers Robin van Herwijnen uit Waspik en Sill Lamers uit Breda zijn naast collega’s ook hele goede vrienden samen. Beiden hebben een goed lopende zangcarrière, maar nu hebben ze hun krachten gebundeld. Samen met producer en tekstschrijver Andre Kooiman werkten ze aan een nieuw idee om een commerciële feestplaat te maken die het hele jaar door gedraaid kan worden. Het nummer met de titel: “Ja vandaag” is meteen catchy vanaf de eerste noot, met een lekkere vette accordeon sound waarvan het gelegenheidsduo smult. Een heuse cafétour in verschillende plaatsen in Brabant en Limburg staat al gepland voor de release van deze feestknaller.
De single “Ja vandaag” is vanaf eind December 2019 verkrijgbaar via het label Andre Kooiman Muziekprodukties in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Bekijk de video op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=tgieMZ6J27c
 
Met deze nieuwe en lekker in het gehoor liggende feestplaat hebben Robin van Herwijnen en Sill Lamers een geweldige plaat afgeleverd waarmee ze samen ongetwijfeld veel succes gaan hebben.
 
 

Wij Andreas en Anita zeggen,
31-12-2019  20:09

Wij van Muziekpromo-Nederland, wensen u allen een gezond en muzikaal 2020 toe!!

Voor nieuws van 2019 en 2018, klik naar de volgende bladzijde via de link,
31-12-2019  20:02

Om sneller te laden, houden wij 20 a 25 berichten per pagina aan.

Het andere laatste nieuws staat nu nog 1 klikje verder.

______________________________________________________________________________________

Volgende pagina KLIK voor ouder nieuws

______________________________________________________________________________________