Carnavalskraker 2020 van Ruud Kokke & Rudy Kokke
19-11-2019  04:49

Dinsdag 19 November 2019,

Ruud Kokke & Rudy Kokke - Het Komt Er Maar Niet Van!!

Tekst & muziek: Ruud Kokke
Productie: Stefan Uijtdewilligen / Rood Muziek Producties
Videoclip: Appie Hofstede / iDream Pictures
Boekingen: 06 36186561

De Nijmeegse zanger Allround zanger Rudy Kokke zit al jaren in het vak en wist de aandacht op zich te vestigen met singles als ‘Liefde, Zon En Zee’, ‘Ik Ben Weer Vrij’ en ‘Laat Mij Maar Gaan’. Achter de schermen was vader Ruud altijd nauw betrokken bij de zangcarrière van Rudy en nu hebben de heren besloten om de krachten te bundelen en samen een plaat op te nemen. ‘Het Komt Er Maar Niet Van’, geschreven door vader Ruud, is hiervan het resultaat, welke i.s.m. producer Stefan Uijtdewilligen van Rood Producties tot stand is gekomen. Het betreft een feestelijke plaat welke bij de eerste luisterbeurt al gemakkelijk meegezongen zal worden. De verwachting is dan ook dat deze single snel opgepikt zal worden door de radio stations, in de kroegen en het tevens goed zal doen tijdens het naderende carnaval.

Label: Hit It! Music www.hititmusic.nl

De Meezingers maken feestversie van grote hit: ”De Kreuners”!
12-11-2019  02:28

Dinsdag 12 november 2019,

“Ik wil je” is een vette feestversie van deze hit van de Kreuners, met een lekkere feestbeat en vlammende accordeon solo’s.
De Meezingers (red. Angel de Haas en John Verstegen) zijn 2 muziekvrienden uit Nuland die samen al heel veel podium ervaring hebben. Ze treden regelmatig op grote en kleine feesten op met een gevarieerd repertoire aan covers. Daarnaast is John ook nog eens DJ en zingt Angel in een coverband. Vanuit hun gezamelijke optredens ontstond de vraag naar een eigen single door het steeds groeiende aantal volgers van dit feestduo. Na het horen van de producties van producer en tekstschrijver Andre Kooiman waren ze snel overtuigd dat hij hun nieuwe feestsingle moest gaan produceren! Die maakte een gloednieuwe feestversie van de megahit “Ik wil je” van de Kreuners en maakte van het vlotte meezing nummer een lekkere feestbeat met daar overheen vlammende accordeon solo’s. Het resultaat is een heerlijk opzwepende plaat die iedereen meteen mee kan zingen.
De single “Ik wil je” is vanaf December 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van Andre Kooiman Muziekprodukties. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/17fpPrlUbQA
Met deze fantastische feestversie van deze megahit hebben De Meezingers een grote carnavalskraker in handen die het vast goed gaat doen bij de liefhebbers van moderne feestmuziek!

Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl

Paul de Laat maakt fantastische feesthit van de kreet; “Wijnen”!
12-11-2019  02:09

Dinsdag 12 November 2019,

“Een dikke feest-plaat die draait om de kreet; “Wijnen, wijnen, wijnen” die in de populaire serie Chateau Meiland,
regelmatig te horen is!

De Brabantse artiest Paul de Laat scoort stiekum al jaren heel goed met zijn feestkneiters! Zijn allernieuwste hit is een geweldige parodie op het populaire programma Chateau Meiland. Rondom de kreet “Wijnen” is een fantastisch klinkende plaat geschreven die je na 1x al mee kan zingen. Het brein achter deze ontzettend commerciële single is top producer André Kooiman, die eerder alle singles maakte voor de zanger uit Oosterhout.

Bijna 1 miljoen Youtube views, 100.000 streams op zijn singles en zelfs bij tv programma’s op SBS6 werden zijn platen al gebruikt. Met titels als; Meer of minder, Bladje bier en In de growshop heeft Paul de Laat al heel wat party hits gemaakt die veel mensen kennen!

 De single is vanaf november 2019 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook zal er een fantastisch videoclip te zien via Youtube en op diverse tv stations.
Youtubelink om de clip te bekijken >> https://youtu.be/XYCunlVA0EE

Met de single “Wijnen” heeft Paul de Laat een geweldige feestplaat met dito videoclip afgeleverd die je absoluut gaat horen tijdens de aanloop naar carnaval!

Bron: AKMP/ www.pauldelaat.nl

Nieuwe single van BlitZ heet ‘de Sintershake’
31-10-2019  20:44

Donderdag 31 Oktober 2019,
 
Nieuwe single van BlitZ heet ‘de Sintershake’, een sinterklaasnummer vanuit Belgie.
Muzikaal kinderproject BlitZ, focust zich op muziek voor kinderen.
Beluister via de volgende link het nummer op Youtube :

Download 'Doe de Sintershake' via iTunes, GooglePlay of beluister op Spotify of Apple Music!
Abonneer je op het BlitZ kanaal http://youtube.com/blitz4kidz
 
Volg BlitZ ook op:
 
Video: Cédric De Boeck
Tekst & Muziek: Pieterjan Beheydt en Andy Sergeant
Productie: Saïd Pita
Dans: Katrien Verstraeten
 
Boekingen:
The Booking Company - kim@thebooking.company
0496 62 35 20
 
Management & info:
ForKidZ entertainment - info@blitzonline.be - 0495 42 75 11
 

Hulporganisatie komt met levenslied over armoede.
31-10-2019  19:50

Donderdag 31 Oktober 2019,

Een Nederlandse hulporganisatie die zich richt op armoedebestrijding heeft een single uitgebracht over het thema armoede. Het nummer is ingezongen door de artiesten Frank Verkooyen en Dave Groenendijk. Die laatste groeide op in een gezin dat moest aankloppen bij het Leger des Heils. Het lied werdt (25 oktober 2019, redactie) gepresenteerd.

Initiatiefnemer van het muziekproject is Jacco van den Essenburg, oprichter van Stichting Burgerinitiatief Woudenberg, een armoedebestrijdingsorganisatie in het gelijknamige dorp bij Amersfoort. Van den Essenburg, 49 jaar, was succesvol ondernemer. Totdat hij twee auto-ongelukken kreeg - een keer door een kapotte auto, de tweede keer door een black-out – en in 2014 zijn rijbewijs moest inleveren. Hij werd 100 % afgekeurd.

Hij besloot zich daarna in te gaan zetten voor mensen onder de armoedegrens in de
regio Amersfoort en richtte ,Stichting Burgerinitiatief Woudenberg’ op. Inmiddels zetten 25 vrijwilligers zich er zes dagen per week voor in en zijn de afgelopen drie jaar circa twaalfhonderd mensen geholpen.

De organisatie werd vorig jaar genomineerd voor een aanmoedigingsprijs van ING en werd dit voorjaar op het Binnenhof uitgenodigd door Kamerlid Gijs van Dijk. Het parlementslid wilde bijgepraat worden over armoedeproblematiek in de praktijk. De aanvragen bij de stichting komen zelfs uit Amsterdam.

,,Dit lied is een nieuwe manier om de boodschap uit te dragen dat je je niet hoeft te schamen voor armoede. En dat je niet de enige bent die ermee zit’’, aldus Van den Essenburg. ,,Er zijn veel mensen onder onze doelgroep die Nederlandstalige muziek waarderen. Dit is een andere manier om hen een hart onder de riem te steken - en natuurlijk om Nederland te laten zien dat dit probleem bestaat. Want er is ontzettend veel schaamte rondom dit thema.’”

Zanger Dave Groenendijk, ambassadeur van de Stichting Burgerinitiatief Woudenberg, is het met hem eens. Als kleine jongen belandde hij met het gezin waarin hij opgroeide bij het Leger des Heils. Thuis waren er nauwelijks meubels.
,,Inmiddels zit ik niet meer in die situatie – maar ik voel me enorm verbonden met
mensen die hetzelfde meemaken als wij toen’’, aldus Groenendijk.

Groenendijk en de bekende Brabantse volkszanger Frank Verkooyen - die het nummer componeerde - werkten onbezoldigd mee aan ,Je Staat Nooit Alleen’. En ook tekstschrijver Frank Berghuis vroeg niets voor zijn bijdrage aan het lied.

,,Een opvallende productie’’, aldus muziekexpert Jim Hoogendorp. Hij is hoofdredacteur van het online magazine www.behindthestars.nl ,dat bericht over trends binnen de Nederlandstalige muziek. ,,Over armoede wordt niet veel meer gezongen, dat gebeurde vooral in de jaren zestig. En nog iets recenter; door Frank Boeijen met het nummer ‘Woede van de Armoede’, uit 1997. Maar tegenwoordig gaat het bijna altijd over de liefde. Misschien zegt dit nieuwe nummer wel iets over de tijd waarin we leven.’’

Ondanks de hoogconjunctuur waarin Nederland zich momenteel bevindt wordt armoede een prominenter thema. Terwijl het absolute aantal mensen dat in armoede leeft licht daalt, groeit daarbinnen de groep die langer dan vier jaar in de materiële problemen zit. Het CBS becijferde volgens de laatste rapportage dat er in 2017 227 duizend huishoudens al minstens vier jaar achtereen van een laag inkomen rondkomen. Dat waren er 6 duizend meer dan in 2016.

Voor een link naar de videoclip klik hier: https://www.youtube.com/watch

RTV PROMOTIE : Artiesten Promotie / Jeanette De Wit, www.artiestenpromotie.net
Burger Initiatief Woudenberg : https://stichtingburgerinitiatiefwoudenberg.nl

30-10-2019  22:51

Om sneller te laden, houden wij 20 a 22 berichten per pagina aan.
Het andere laatste nieuws staat nu nog 1 klikje verder.

______________________________________________________________________________________

Volgende pagina KLIK voor ouder nieuws

___________________________________________________________________