Verrassende single voor Ricardo Brinkman!
09-06-2019  19:47

Zondag 09 Juni 2019

Met ‘Een vader voor je zijn’ presenteert de uit Arnhem afkomstige zanger Ricardo Brinkman zijn nieuwste wapenfeit.
Sinds 2015 zit de carrière van Ricardo Brinkman goed in de lift.
Met nummers als ‘Maar het was toch van de week’, ‘Waarom ga jij steeds weer naar die ander’ en ‘Blijf jij vannacht bij mij’ wist de sympathieke Arnhemmer zich goed op de kaart te zetten.
‘Een vader voor je zijn’ is de opvolger van de positief ontvangen single ‘Blijf jij vannacht bij mij’, welke in de afgelopen jaren veelvuldig te horen was op de diverse radiostations.
Naar verwachting zal Ricardo met het prachtige ‘Een vader voor je zijn’ dit succes overtreffen.
Deze verrassende single heeft Ricardo zelf geschreven en is geproduceerd door Peter van Tilburg ( Studio Bizz ).
Hiermee heeft Ricardo Brinkman een perfecte en swingende song in handen voor de komende zomermaanden.
Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals.
De videoclip is ook te vinden op Youtube : https://youtu.be/3iUsrmu9Gcg
De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net / Jeanette de Wit, bij diverse radiozenders in Nederland en België.

Jašar Sharif Dibrani nieuwe singel (vertel me)
08-06-2019  00:38

Zaterdag 08 Juni 2019,
 
Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in de muziekwereld als P/R Manager bij Melody Music Sound, komt er voor Jasar een droom uit: zijn eerste single 'Vertel Me'.
 
Jašar Sharif Dibrani is al sinds jaar en dag bezig met muziek, zo begeleid hij bij Melody Music Sound meerdere artiesten bij hun eerste stappen in de artiestenwereld en bespeeld hij al van kleins af aan meerdere instrumenten.
Bij Melody Music Sound kreeg hij de kans om een eerste eigen single op te nemen en deze kans pakte de 19-jarige Apeldoorner met beide handen aan.
Samen met Frank van Etten schreef de nieuwbakken zanger een gevoelige plaat. 'Muziek is voor mij een manier om mijn emotie te uiten, vertelt Jasar, in muziek zit zijn emotie en eerlijkheid, the rivers flows in you.'
Voor Jasar is dit pas het begin van zijn carriere als zanger, zo laat hij enthouisiast weten:
'Dit smaakt naar meer, we gaan nog een aantal mooie nummers maken de komende periode.'
 
Met vriendelijke groet,
 
Promotieteam Melody Music Sound
0634400035 / 0031634400035
 

Zanger Glenn Thienpondt Met de nieuwe single "Door Jou"
06-06-2019  23:07

Donderdag 6 Juni 2019

Het gaat steeds beter met de jonge muzikale carrière van Zanger Glenn Thienpondt
De vorige single "In jouw ogen staat geschreven" was zeker succesvol te noemen. 
Met de nieuwe single "Door Jou" hoopt de zanger het nog beter te gaan doen. 
Hij coverde een nummer van de Nederlander `Jeroen Spierenburg`, die op 38-jarige leeftijd om het leven kwam bij een ernstig auto-ongeval. 
Family Radio nam de single reeds al op in de playlist. 
Glenn Thienpondt zal trouwens ook een aantal keer te gast zijn bij 'De vrolijke vriendenbus van Family Radio'.
"Door Jou" van Glenn Thienpondt is via het label van R.S. Muziek beschikbaar als download via de bekende download kanalen.
Eventuele clip wordt later toegevoegd aan dit bericht.

Calypso klanken voor Ger Edwards met 'Ik Heb Een Roos Voor Jou'.
02-06-2019  19:21

Zondag 02 Juni 2019

Met zijn vorige zomersingle, 'Geniet Er Elke Dag Maar Van', liet Ger zich inspireren door de vele gele Gerbra's die werden uitgedeeld in deze hippieclip. Daar moest natuurlijk een antwoord op komen...
Met 'Ik Heb Een Roos Voor Jou', pakt Ger Edwards opnieuw uit, waarbij deze ritmische zomerse meezinger is overgoten met Latin, steeldrums, mandoline en tropical gitaren, om dit alles een heerlijke 'carabean-sound te geven. Een exotische oorwurm om niet meer uit je hoofd te krijgen. 
De tekst & muziek is geschreven door Wouter Janssens. Kees Tel voorzag het nummer van koorzang. Het is de co-produktie van Wally Mckey, die dit nummer zijn organische klank geeft. Tel hierbij op de warme stem van Ger Edwards, met zijn typische Neyman sound met randje, en je hebt een volwaardige Nederlandstalige popsong wat naar meer smaakt.
'Ik Heb Een Roos Voor Jou' komt uit onder het label Belned records. Het nummer is te verkrijgen op de bekende download portals en zal te zien zijn op diverse TV kanalen waaronder Social Media en TV Oranje.
Bekijk de clip op Youtube >> https://www.youtube.com/watch?v=0X-nVVIJvI8&feature=youtu.be

Ger Edwards, 'Ik Heb Een Roos Voor Jou'
Tekst & muziek : Wouter Janssens 
Plugging : Karla Pelgrims
Label : Belned record

Uitgeverij : The Land of Avalon
Videoclip : Jaap van Didden 

Contact Ger Edwards : zanger@ger-edwards.nl

 

Riezz Kienhuis komt met verrassende nieuwe zomersingle,
26-05-2019  20:40

Zondag 26 mei 2019

Na het geweldig ontvangen "Mondscheinsonate" is 25 mei de releasedatum van de nieuwe single van Riezz.
Er is weer gekozen voor een muzikaal zeer bekend thema namelijk "Biscaya" van James Last, en dit nummer heet bij Riezz "Een zee van Liefde" .
Ellen Minderhoud zingt de backings en het arrangement was in handen van de Vlaamse arrangeur Dan Ellery.
De eerste reacties zijn zeer positief en de fans zingen al massaal het doordringende nanananana van het refrein mee.
Langzamerhand wordt Riezz een vaste waarde in Vlaanderen en Nederland, om deze sympathieke in Zeeland wonende Amsterdammer.
In het najaar van 2019 kunnen we het nieuwe full album van Riezz verwachten met natuurlijk "De Mondscheinsonate" als trekker.
Wat "Een zee van Liefde" gaat doen, dat gaan we afwachten.
Bekijk hier de clip op Youtube : https://youtu.be/rMwzM-K7h8c

Debuut single voor Denys; “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen”
23-05-2019  19:17

Donderdag 23 mei 2019

Een single met een lekkere beat, een hoog meezing-refrein en een vette accordeon sound geven deze gloednieuwe plaat een hele commerciële tint! De Achterhoekse zanger Denys (red. Dennis Rietberg 1970) uit Lichtenvoorde zingt al een aantal jaar op feesten en partijen. Al die tijd loopt hij met het idee om een eigen single op te nemen. Hij hoorde verschillende producties van producer en tekstschrijver André Kooiman die hem enorm aanspraken en nam contact op met de liedjesmaker uit Raamsdonksveer. Die schreef voor hem een gloednieuwe single met de titel; “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen”. Een heerlijk nummer met een aanstekelijk refrein wat lekker weg luistert op een mooi geproduceerde beat vol met gitaren en accordeon. Het nummer werd geproduceerd door Andre Kooiman in zijn studio in Raamsdonksveer. De single “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen” is vanaf medio Mei 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Bekijk de video op Youtube : https://youtu.be/QwcaADxdvNo
Met deze heerlijke zomerse single heeft Denys een geweldige debuutsingle afgeleverd waarmee hij meteen een heel mooi visitekaartje afgeeft! Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl

Debuutsingle voor energieke Elisabeth Grey !
23-05-2019  00:38

Donderdag 23 Mei 2019,

Elisabeth Grey maakt disco/pop muziek en heeft haar debuutsingle 'You've got to grow' officieel uitgebracht. Ook haar 2e single is bijna afgerond en zal dit jaar nog verschijnen.

Naast haar eigen singles speelt ze natuurlijk ook covers in dezelfde stijl en weet daarmee altijd iedereen op de dansvloer te krijgen.
Omdat ze haar eerste videoclip met een groot aantal medewerkers heeft gemaakt bestaat er al een grote fanbase en hebben haar facebook berichten vaak een bereik van 15.000+ mensen. 

Er zijn ondertussen steeds meer partijen geïnteresseerd, waardoor het nummer inmiddels ook aandacht heeft gekregen bij diverse kranten en radiostations.
Samen met een energieke (professionele) band zorgt ze voor een dansbaar optreden met veel herkenbare disco/pop klassiekers en natuurlijk haar eigen nummers. 
Clip op Youtube >>  https://youtu.be/Q7dKqDdhg74

Plugging en promotie : ArtiestenPromotie te Nijmegen Tnv. Jeanette de Wit.
http://www.artiestenpromotie.net

Gelegenheidsduo Andy de Witt en Diana lanceren,
18-05-2019  21:01

Zaterdag 18 mei 2019

Gelegenheidsduo Andy de Witt en Diane Tuytelaers lanceren duetsingle ‘’JIJ’’.

Op 18 mei 2019 verschijnt er een full album met 15 mooie liedjes van Diana. Op het album staat ook een speciaal nummer voor haar kinderen, gezongen met haar kleinkind Lily.

Daarnaast staan er ook 2 duetten op het album met collega Andy de Witt, waarvan er één nu wordt uitgebracht als single. Als 2e track is ‘’Het leven ‘’ op het zilveren schijfje geperst.

De nieuwe single getiteld ‘’JIJ’’ is geschreven en gecomponeerd door Andy de Witt. Het is een lekker in het gehoor liggend liedje met een pakkende melodie, die je meteen lekker kan meezingen. Andy en Diana vonden het dan ook een uitdaging om juist deze track van het album uit te brengen als single. Zij hopen dan ook dat het liedje goed wordt opgepakt, en veel te beluisteren zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders in België en Nederland.

Het artwork van zowel de single als het album was in handen van Desire Bambacht. De bijpassende videoclip is opgenomen door Cameraworks (uit België), en zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje en YouTube.

De single van Andy de Witt & Diana zal vanaf 18 mei zowel fysiek als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. Plug en promotie van deze plaat zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event/JC-Travel./ info@jcevent.

Diana (Tuytelaers) is geboren en getogen in Ravels (België), staat bekend als een echt Bühne beest. Waar ze ook verschijnt, het wordt altijd een feestje!

Diana begon haar zangcarrière in 2006 in het orkest van Davy and the Reals. Een paar jaar later ontmoette ze de zanger Rene Redley waar ze samen mee verder ging. In 2011 bracht ze haar eerste full album uit met de titel: “Op het eerste zicht was het liefde”. Op deze cd staan verschillende duetten met o.a. Rene Redley, Salim Seghers, Rene Smulders, Luc (van de prins junior band) en Jaimy. In 2018 bracht Diana samen met Rene Redley een single cd uit getiteld “Je bent nog mooier dan mooi”. De liedjes worden nog steeds volop gedraaid wordt bij de radiostations in België en ver daarbuiten.

Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet schrijft naast zijn eigen songs ook al jaren songs voor andere artiesten o.a:. Corry Konings, Marga Bult, de Vrijbuiters & de Havenzangers. Andy staat al vanaf zijn jonge jaren op de planken, aanvankelijk als leadzanger/bassist van de toen befaamde band Clovis, en is sinds 1986 actief als solozanger. Enkele van zijn hits waren Musicmaker, Dalli Dalli en Want als de zon.  Achter de schermen is hij momenteel weer druk bezig met studio opnames en het schrijven van liedjes voor zowel Belgische als Nederlandse talenten.
Bekijk hier de clip via Youtube : https://www.youtube.com/watch

18 Mei 2019. Bron: JC Records / www.jcevent.nl / Andy de Witt

William Vandyck & Nathalie Geudens - lk Denk Nog Aan Jou,
14-05-2019  19:54

Dinsdag 14 mei 2019

William Vandyck heeft het er maar druk mee.
Zijn agenda is elk weekend goed gevuld, met optredens in zowel Nederland als Vlaanderen.
Het was in België dat hij regelmatig zangeres Nathalie tegen het lijf liep.
Nathalie Geudens werd op 15-jarige leeftijd ontdekt door niemand minder als Vader Abraham, Pierre Kartner.
Vele jaren later staat ze nog altijd wekelijks te zingen voor een dankbaar publiek.
In het prachtige duet 'lk denk nog aan jou' zingen William en Nathalie over die ene persoon die in het verleden heel belangrijk voor je was, maar die om onverklaarbare redenen nu niet meer in je leven is.
In de prachtige videoclip zien we een hele jonge William en Nathalie die een heerlijke onbezorgde zomer beleven.
En die tijd zijn ze nog altijd niet vergeten.
Leuk detail: de 'kleine' Nathalie wordt in de clip gespeeld door haar oudste dochter.
Bekijk via deze link de video op Youtube : https://youtu.be/YzGaV_ACULU

Debuutsingle voor Duo T&T !
14-05-2019  19:34

Dinsdag 14 mei 2019

Duo T&T is met Ricardo Brinkman de studio ingedoken om hun eerste eigen single te maken. ‘Want jij blijft echt voor altijd mijn grote liefde’ is ontstaan uit deze samenwerking. Het nummer past bij de heren en daarom wilde ze het graag uitbrengen.

“Het is rustig, vrolijk en lieflijk en er zijn toch mensen die dit meemaken”, vertellen de heren trots over hun debuutsingle. In eerste instantie was het een ballad, maar dit is toch aangepast naar een gemoedelijk tempo. Duo T&T wilde geen hoempapa, maar een lieflijk nummer en dat is gelukt, met een heuse accordeonpartij dat is ingespeeld door Ricardo Brinkman.

 Over de tekst zijn ze duidelijk: “liefde is toch erg belangrijk in elk mensenleven en als we dat kunnen blijven delen is dat toch grandioos”. Toen de heren het aan hun familie liet horen, waren ze zeer enthousiast. Zij zijn, net als Theo & Theo ( Duo T&T), erg trots op het eindresultaat.

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De videoclip is ook te vinden op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.
Bekijk via deze link de clip op Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=gbpcK8ujGKU&feature=youtu.be

Bron : http://www.artiestenpromotie.net (Jeanette de Wit)

“De zomer die lacht” voor Dave Govers!
11-05-2019  17:10

Zaterdag 11 mei 2019
 
“Spetterende live gespeelde trompetten en Spaanse gitaren op een lekkere trendy beat geven deze plaat een heel aanstekelijke zomervibe”.
Dave Govers (1994) uit het Brabantse Dorst timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg als dj, geluidsman en zanger. Na het uitbrengen van zijn solo single “Kom op dan gaan we lekker dansen” en de carnavalshits “Lekker drinken” en “Carnaval is het mooiste wat er is” met feestduo Dubbel Feest is het alleen nog maar drukker geworden!
Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman, die zijn laatste 3 singles maakte, is hij tussendoor wederom de studio ingedoken. Deze keer voor een lekkere zomerknaller met de titel; “De zomer die lacht”. Spetterende live gespeelde trompetten en Spaanse gitaren op een lekkere trendy beat geven de plaat een heel aanstekelijke zomervibe. De tekst werd geschreven door André Kooiman die ook de productie voor zijn rekening nam.
Voor de videoclip is hij afgereisd naar Spanje waar hij een prachtige clip heeft gemaakt in een perfecte sfeer voor het nummer. De videoclip is geproduceerd door Vera van der Avoird. De single is vanaf Mei 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. De videoclip zal vanaf dan ook te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.Bekijk
Met deze zomerhit kan de zomer nu al niet meer stuk voor Dave Govers en heeft hij wederom een single met veel hitpotentie te pakken!
Het kan zomaar zijn dat iedereen binnenkort zingt; “De zomer die lacht”
Videoclip op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=ogTVAbQSEpo
 
Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / AKMP / www.andrekooiman.nl / www.goversentertainment.nl
 

4e single voor Robin van Herwijnen,
04-05-2019  08:22

Zaterdag 04 Mei 2019

4e single voor Robin Van Herwijnen heet: “De waarheid is hard”

Een single met een lekkere beat, een hoog meezing-refrein en een vette accordeon sound geven deze gloednieuwe plaat een hele commerciële tint! Zanger en Dj Robin van herwijnen (1996) uit Waspik is inmiddels alweer toe aan zijn 4e single. Na zijn grote succes met nummers als “Schud die billen” en “De tijd gaat zo snel” is hij opnieuw de studio ingegaan voor een nieuwe feestplaat. Samen met producer en tekstschrijver Andre Kooiman die al zijn singles maakte, heeft hij een gloednieuwe feestplaat opgenomen met de titel; “De waarheid is hard”. Een lekkere beat met een hoog meezing-refrein en een vette accordeon geven deze nieuwe plaat een hele commerciële tint. Het nummer is geschreven door Andre Kooiman en geproduceerd in zijn studio in Raamsdonksveer.

Naast zijn zang carrière is Robin van Herwijnen ook heel druk met zijn bedrijf RvH Events.
Op 22 Juni organiseert hij een grote Hollandse avond met top artiesten als
John de Bever en Stef Ekkel waar hij natuurlijk zelf ook zijn singles zal zingen.

De single “De waarheid is hard” is vanaf eind April 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje.
Bekijk hier de videoclip via Youtube : https://youtu.be/EPoDeH8Iblk
De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke meezinger heeft Robin van Herwijnen weer een geweldige single gemaakt, die net als zijn voorgaande singles, bij velen zeker in de smaak zal vallen!

Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties (AKMP) www.andrekooiman.nl 
 

Nieuwe feestsingle voor Frank Hoek !
30-04-2019  19:43

Dinsdag 30 April 2019

“Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen”  Frank Hoek uit het Brabantse s’Hertogenbosch is al een tijd actief in de Nederlandstalige muziekwereld.

Als zanger is hij bijna ieder weekend onderweg. De afgelopen jaren bracht de zanger een aantal solo platen uit en tevens scoorde hij rond de carnaval enkele landelijke hits bijv. met de single “Ik zeg houdoe”. De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest met het maken van een nieuwe eigen single in de studio van Kees Tel. Die produceerde voor Frank een gloednieuwe feestplaat met de titel; “Leve de lol”, een eigentijdse bewerking op de hit van Vaya con dios “Nah neh nah”. “Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” aldus de enthousiaste zanger over zijn nieuwe plaat.

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De videoclip is ook te vinden op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.

Met deze uptempo meezinger is Frank Hoek er weer in geslaagd een super knaller neer te zetten om de feestscene weer op zijn veste te laten schudden.

 
 

Henk Klos en Alicia brengen samen een singel uit,
22-04-2019  22:11

Maandag 22 April 2019

Henk Klos en Alicia,
Henk is na een jarenlange samenwerking met zanglerares Mieke Werger, weer terug naar waar het allemaal begon, bij zijn producer Mark v.d.Heuvel van JR Producties.
De Zoetermeerse koning van het levenslied (koning van 079) heeft na het uitbrengen van een aantal solo singles (Engel op aarde, Maling aan poen, Voeten in water en Alles wat ik doe) een nieuwe weg ingeslagen.
Nu zingt Henk samen met zijn dochter Alicia, een unieke combinatie (vader en dochter)
Henk en Alicia brachten samen in November 2018 de eerste single uit: ‘’Eens In De 100 Jaar’’.
Op 10 april 2019 gaat de nieuwe single ‘’ Sta Op En Schreeuw ‘’ in release.
Een lied waarbij duidelijk wordt dat je moet genieten van het leven en de vrijheid die je hebt.
Een lied dat mensen motiveert om het uit te schreeuwen !!
Henk is in het dagelijks leven eigenaar van Sweetlakeprint een bedrijf in bedrukking van kleding.
Alicia 3e jaars student logopedie aan de Rotterdamse hogeschool en volgt nog een dans- en theateropleiding bij The Dance Studio Ricardo Sibelo.
Samen zijn ze bezig muzikaal Nederland te gaan veroveren.
Deze vader dochter combinatie staat garant voor een feestje!
Extra Info:
Over de Single; De single heet ‘’ Sta Op En Schreeuw ‘’ is geproduceerd door Mark v.d. Heuvel
(JR Producties)
Er is ook een gezellige vrolijke clip te zien van het duo op o.a. Youtube ‘’Henkklos ft Alicia’’
 
Boekingen en verdere informatie;
Henk klos ft Alicia zijn te boeken via muziekkoning079@hotmail.com of 0624152439
Voor interviews en studiobezoeken of telefonische interviews kunt u ook contact opnemen met;
muziekkoning079@hotmail.com of 0624152439
 
Wij wensen u veel plezier met de muziek van Henk klos ft Alicia.
 

DE PARTYBROOZZ MUZIKAAL UITGEDAAGD
18-04-2019  14:30

Donderdag 18 April 2019

DE PARTYBROOZZ MUZIKAAL UITGEDAAGD
Maak van ‘Morgen wordt alles anders’ een party-versie..!

Het televisieprogramma De Muzikale Uitdaging heeft inmiddels al diverse prachtige singles opgeleverd. Dit zal uiteindelijk ook gaan leiden tot de release van een gevarieerd verzamel album. De initiator van dit programma alsmede van TV73, is Nol Roos. Zelf zeer succesvol geweest in de muziek o.a. als de helft van de Bad Brothers, gaat hij nu met producer Kees Tel de uitdaging aan om binnen drie uur een single te maken met steeds een andere artiest. Terwijl de stopwatch loopt wordt gewerkt aan het liedje, van de eerste grove schetsen op de tekentafel tot het uiteindelijke eindproduct, een single!                                          

De muzikale producer die de uitdagingen voorlegt aan heren Tel en Roos, kwam nu echter met een verrassing op de proppen: Er hoefde geen nieuw liedje te worden geschreven, de opdracht luidde namelijk: “Maak van de hit ‘Morgen wordt alles anders’ van Bonnie ST. Claire een echte partyversie met de titel ‘’Vanavond wordt alles anders’’ uitgevoerd door De PartyBroozz”!

De PartyBroozz dé nieuwe feest act van Nederland, bestaande uit zangers Frank den Braber en Danny Robben hebben al ruim 35 jaar podium ervaring. Sinds een jaar hebben zij hun krachten gebundeld als gloednieuw Feestduo en brachten toen hun debuutsingle ‘’Is er een feestje vandaag’’ uit.

De nieuwe ‘Vanavond wordt alles anders’, uitgevoerd door De PartyBroozz, is een hele krachtige en feestelijke versie geworden die zonder twijfel de liefhebbers van dit genre positief zal gaan verrassen. Een feel good-plaat, goed voor vele meters polonaise en daarnaast is het hoge meezinggehalte bewaard gebleven.

De single ‘’Vanavond wordt alles anders’’ van De PartyBroozz zal vanaf 17 april digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records, en is de voorloper van een album dat zal verschijnen zodra alle liedjes van het TV programma de Muzikale Uitdaging zijn opgenomen. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal deze track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij onder andere: HitsNL, Spotify en Deezer.

Plug en promotie van deze single zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/ JC Event/ JC-Travel
17 april. 2019 / Bron: JC Records / www.jcrecords.nl

 

18-04-2019  14:30

Volgende pagina KLIK voor ouder nieuws