William Vandyck komt met nieuwe singel,
21-12-2019  03:37

Zaterdag 21 December 2019,

William Vandyck, uit het Limburgse Pelt, komt na het succes van “Het is weer voorbij die mooie zomer” alweer met een nieuwe single ``Alle liefde``. Ook dit nummer komt op zijn nieuwe album. De nieuwe full CD verschijnt in 2020.

Deze romantische track is een gevoelige ballad, die een beetje licht brengt in de donkere dagen getiteld: “Alle liefde”. Het nummer is een bewerking van een lied dat bekend is gemaakt door Julio Iglesias.

De single wordt net als de voorgaande uitgebracht bij Butterbox, het label van Ton Balendonck en Olaf Simons van TV Ellef. William is zeer tevreden over de samenwerking met de studio in Nederlands Limburg, een samenwerking die langzaam maar zeker zijn vruchten begint af te werpen.

De videoclip is beschikbaar op Youtube en op aanvraag voor TV zenders middels MXF,
Dennie Damaro Producties zorgt voor de promotie.
( Bekijk de video via Youtube : https://youtu.be/b2uMaiWUAIE )

Gelegenheidsduo Andy de Witt en Corne Kokke lanceren ‘’Kerstfeest voor iedereen’’
19-12-2019  19:32

Donderdag 19 December 2019,
 
Gelegenheidsduo Andy de Witt en Corné Kokke zijn afgelopen week samen de studio ingedoken om tijdens deze prachtige dagen voor Kerstmis en de jaarwisseling nog snel een bijdrage te leveren aan het kerstgevoel. Nadat Andy de Witt eind juli door een ongelukkige val zijn nek op 2 plaatsen had gebroken, heeft hij hard gewerkt aan zijn lichamelijk herstel, om zodoende toch nog op tijd zijn een eigen kerstlied te kunnen schrijven en uit te brengen voor het einde van het jaar.
Misschien wat aan de late kant, maar kerstsongs zijn nu eenmaal tijdloos. Voor de mensen die eens even niet naar alle Jingle Bells en White Christmas songs willen luisteren, hebben Andy en Corné, een heerlijke liedje met een goede kerstboodschap opgenomen in de Musicmaker studio van Andy de Witt in Retie. De tekst, muziek en het arrangement zijn eveneens geschreven & gemaakt door Andy de Witt (Ad van den Hurk). Voor de liefhebbers is deze kerstsong een leuke uitbreiding op het bestaande repertoire van de beide heren. Zij hopen dan ook dat de radiostations hun kerstsingle met open armen zullen ontvangen, en mooie airplay krijgt in de lijsten bij de lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland en België.
 
‘’Kerstfeest voor iedereen’’ zal vanaf 20 december digitaal worden uitgebracht op het JC Records label.
Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Beluister dit mooie nummer op Youtube : https://youtu.be/QoFHoKqS-Bk (Voorbeeldvideo)
 
Bron: JC Event / JC Records/ JC Travel, Jolanda Clement / Andy de Witt
 

Benno van Vugt heeft confetti onder zijn kunstgebit!
18-12-2019  21:26

Woensdag 18 December 2019,

Een echte ouderwetse carnavalskneiter die je na 1x horen al kan meezingen”!
De Tilburgse artiest Benno van Vugt is inmiddels alweer toe aan zijn 4e single dit jaar! De vrolijke zanger die al zijn opwachting maakte bij o.a; Editie NL, RTL Boulevard, Utopia, Paaspop, Omroep Max, Radio 538, Veronica, Omroep Brabant en binnenkort ook bij Man bijt hond te zien zal zijn, is al aardig op weg een BN’er te worden. Na zijn prachtige kerstsingel die hij net heeft uitgebracht is hij meteen weer de studio ingedoken met producer en tekstschrijver Andre Kooiman voor zijn jaarlijkse carnavalskraker. De alleszeggende titel; “Ik heb confetti onder mijn kunstgebit” is een echte ouderwetse carnavalskneiter die het tweetal samen heeft verzonnen. “Na 1x horen kan je hem al meezingen” lacht zanger Benno. Met deze plaat heeft hij een fantastische opvolger van zijn vele bekende feesthits gemaakt die het zo maar eens heel goed kan gaan doen tijdens de aankomende feest periode.
De nieuwe singel “Ik heb confetti onder mijn kunstgebit” is vanaf eind December 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUG plugging. Vanaf dan zal ook zijn videoclip te zien zijn die deels is opgenomen bij de tandarts die te zien is via o.a. Youtube en op verschillende tv zenders.
Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/3dIypHHbmgI

Laat het feest maar beginnen want Benno is er klaar voor met een ijzersterke feestplaat die je ongetwijfeld gaat horen met carnaval 2020!

Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / www.andrekooiman.nl / www.bennovanvugt.nl

 

Vanaf 20 Dec 2019, Een fijne nieuwe ‘STANDAARD-track
16-12-2019  22:43

Maandag 16 Dcember 2019,
 
De nieuwe single van STANDAARD, ‘Geloof In Mij’; speciaal voor het eindejaar en de wintermaanden een groovy, funky en upbeat track.
Een echte ‘STANDAARD-track’ met de herkenbare swing en danceable vibe en met een warme en positieve boodschap.
 
De single is een mengeling van Nu Disco en 90’s groove met old school elementen die herkenbaar zijn en je uitnodigen de dansvloer op te gaan. Multi purpose zoals vele tracks van STANDAARD en dus geschikt voor diverse gelegenheden, van party’s tot club & lounge.
 
Wij hopen dat de track jullie weer aanspreekt en vanaf vrijdag 20 december (releasedatum) is de track ook op alle bekende muziekplatforms te beluisteren en te downloaden.
 
 
Hele fijne feestdagen en een muzikaal fantastisch 2020 toegewenst!
 
Muzikale groet, STANDAARD !!
 

15 jarig artiesten jubileum & verjaardag Wim Florack wordt gevierd met lancering nieuwe single!
14-12-2019  19:46

Zaterdag 14 December 2019,
 
Wim Florack heeft reden voor een feestje!, want op 14 december (zijn verjaardag) brengt Wim zijn nieuwste single '' Mijn Hart'' uit, en zit hij tevens 15 jaar in het vak. Dit was voor Wim reden genoeg om juist op deze dag zijn allernieuwste single uit te brengen. De in Oosterhout woonachtige zanger Wim Florack is een bezige bij, want naast zijn zangcarrière heeft hij een vaste baan, verzorgt hij regelmatig koor en/of accordeon werk voor diverse studio's, schrijft hij nummers voor andere artiesten en heeft hij zijn eigen bedrijf WF Muziek. Al met al dus een hele druk, maar super leuk en gezellig leven aldus de Brabantse zanger. Wim Florack bracht afgelopen jaren al diverse succesvolle liedje uit o.a.: Mijn Koningin, Het mooiste meisje uit de wagen, Achtbaan, Dit is ons leven, Hoe zou het anders zijn gegaan, Verboden Liefde, Echte vrienden, Die ogen van jou en vele anderen. Veel van deze nummers zijn nog steeds dagelijks te horen bij de diverse radiostations in Nederland en België.
Tijdens een speurtocht naar nieuwe nummers kwam Wim (die fan is van het Duitstalig repertoire) ditmaal terecht bij een liedje wat geschreven en gecomponeerd is door Leo Poldau en Christof Kammerlander. Omdat Wim het zo'n geweldig goed nummer vond werd er gezocht naar een studio die het zag zitten om deze opdracht aan te nemen.. Door tips van collega’s uit t vak kwam Wim terecht bij de studio van Sonic Solutions. Na goed overleg is dan ook besloten om de nieuwe productie door de mannen van Sonic Solutions te laten uitvoeren.
Toen Wim de tekst had geschreven werd er eerst contact gelegd met de originele tekstschrijvers om toestemming te vragen om de eigen versie van het liedje te mogen opnemen en uitbrengen in Nederland. Binnen afzienbare tijd was de goedkeuring binnen, en konden de mannen van Sonic Solutions aan de slag in de studio. Wim nam voor het nieuwe nummer zelf de accordeon ter hand en voorzag (samen met Margot Roeken) het nieuwe liedje van de nodige koorpartijen.
Omdat Wim ook op zoek was naar een platenlabel en plugger waarmee hij de juiste vervolgstappen kon zetten in zijn carrière, heeft de zanger zich afgelopen maanden o.a. georiënteerd bij collega artiesten over een stap richting JC-Records / JC Event uit Waspik. Na tal van positieve reacties over de begeleiding en de werkwijze van Jolanda Clement als platenlabel, plugger, maar zeker ook als mens, werd een afspraak gemaakt op het kantoor van JC. De uitkomsten van die gesprekken waren ronduit positief en productief te noemen: “Ik heb een heel goed gevoel gekregen bij Jolanda, vandaar dat ik heb besloten om in zee te gaan met JC Records / Event als platenlabel en plugger”, aldus de enthousiaste zanger.
Voor de schieten van de pers/ hoes foto’s werd de hulp ingeroepen van Perry Roovers. Desire Bambacht stond weer garant stond voor het schitterende artwork. De bijpassende videoclip die opgenomen is door RTV Mediaproductie (Robert Vegt) zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje en YouTube.
Het compleet nieuwe team achter Wim is blij met de nieuwe samenwerking en het in hun gestelde vertrouwen. Zij hopen dan ook dat het nieuwe liedje van Wim goed wordt opgepakt, en binnenkort veel te beluisteren zal zijn op de lokale, regionale en landelijke zenders in België en Nederland.
Het nummer ”Mijn hart” van Wim Florack zal vanaf 14 december zowel fysiek als digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
Videoclip op Youtube : https://youtu.be/xEf7EW-JShk
 
De Plugging en RTV promotie is in handen van: Jolanda Clement (JC Event / JC Records/ JC Travel) www.jcevent.nl / Mail: info@jcevent.nl / Tel: 0416-313660 / 06-12963738
14 december 2019 / Bron: Jolanda Clement / ©JC Records
 

Dubbel Feest maakt uptempo feesthit!
14-12-2019  19:20

Zaterdag 14 December 2019,
 
Een heerlijk uptempo feestnummer dat na een prachtig intro helemaal losgaat, met echte blazers en een heleboel ambiance.
Dave Govers en Stephan Janssen vieren dit jaar samen hun 5 jarig jubileum als duo.
Na een aantal succesvolle feestsingles doken ze voor hun allernieuwste feestsingle weer de studio in bij producer en tekstschrijver André Kooiman (AKMP), die eerder al 2 singles voor ze maakte.
Hij schreef en produceerde samen met het tweetal een heerlijk klinkende feestknaller met de titel; Tik m aan! Een heerlijk uptempo feestnummer dat na een prachtig intro helemaal losgaat met echte blazers en een heleboel ambiance!
De nieuwe singel “Tik m aan” is vanaf eind December 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label AKMP.
De singel zal worden gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en ook zal er weer een videoclip te zien zijn via o.a.
Youtube en verschillende tv zenders.
Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/aiJXeTb6OrA

Met hun 5 jarig jubileum in het vooruitzicht is Dubbel Feest er helemaal klaar voor en maken ze hun slogan weer helemaal waar; Het is geen feest als Dubbelfeest niet is geweest!
 
Bron: Andre Kooiman Muziekprodukties / www.andrekooiman.nl / www.goversentertainment.nl
 

Feest single ‘Mijn buik’ van Nog effe!
14-12-2019  18:50

Zaterdag 14 December 2019

Natuurlijk kon het niet uitblijven voor het kleurrijke drietal van Nog effe, er moest natuurlijk weer een catchy Carnavals en feestnummer komen voor 2020!

Alhoewel ze met het 2019 Carnavals en feestnummer ‘De as van Ome Arie’ de lat voor zichzelf behoorlijk hoog hadden neergelegd, kan ik niet anders zeggen dan dat ze deze uitdaging magnifiek geslecht hebben met ‘Mijn buik’ Extra Vette Mix!                    

Het merendeel van Nederland is toch licht tot behoorlijk corpulent, mollig tot aardig dik en de meeste gevallen toch wel voorzien van een buikje....

Welnu, met dit nummer leert Nog effe Nederland en België hoe hier mee om te gaan!

Met de meest hilarische tekst en met megakoor meegezongen uitnodigend meezingbare refrein verteld Nog effe hoe je er gewoon tevreden en blij moet en mag zijn! Probleem opgelost voor veel mensen met deze ‘therapeutische’ carnaval en feestkraker van Nog effe!

RTV Promotie : ArtiestenPromotie

www.artiestenpromotie.net

Een nieuw kerstnummer voor Tesca Klok - Dijkstra,
12-12-2019  20:55

Donderdag 12 December 2019,

Tesca is terug met een kerstnummer! Het is een gezellig winters nummer met een kerstsfeer.
Het nummer heet Wintertime en brengt je echt in kerstsfeer.
Het werkt erg aanstekelijk.

Over Tesca:
Dit is niet het eerste nummer van Tesca; ze heeft meer studiowerk gedaan.
Na wat demo's te hebben opgenomen, heeft ze in 2011 een EP opgenomen met Merrill Osmond (Leadzanger van The Osmond Brothers en bekend van Crazy Horses).
In juli 2016 was het tijd dat er een solo single kwam: Gescheurde Jeans.
Het is een vrolijk en zomers nummer met een mooie clip.
Dit nummer wat origineel uit Zuid Afrika komt, is geheel in een nieuw jasje gestoken.
Tesca mocht zelfs haar nummer ten gehore brengen bij de Toppers van Oranje.
Daarna heeft ze nog een Engelstalig nummer uitgebracht genaamd Soulmate.

Over Wintertime : Wintertime is een project van Rob Husmann.
Zijn droom was om een keer een kerstliedje te schrijven.
Na decennia via De Kubus ‘heel Lelystad’ gitaarles en bandcoaching te hebben gegeven, is Rob nu druk met het schrijven en opnemen van mijn eigen muziek.
Het is een Lelystadse productie geworden: Muziek is door Rob Husmann geschreven en hij heeft de gitaar ingespeeld.
Tekst is geschreven door een jeugdvriend van Rob, namelijk Kein Guldenaar.
Zangeres is de Lelystadse Tesca Klok, Toetsen Henne Reijs, Basgitaar ReinderKragt, Drums en opname-co productie door Olaf Noordanus.
Bekijk de videoclip op Youtube : https://youtu.be/DEcXnC-hNj0

Rtv Promotie : Jeanette De Wit / Artiesten Promotie / www.artiestenpromotie.net

Vlaams duo Berritta & Yves brengen nieuwe single ‘Mijn Engel’ uit.
08-12-2019  20:05

Zondag 08 December 2019,
 
Vanwege de strijd die Berritta momenteel levert tegen kanker en het duo zeker niet vergeten wil worden, hebben zij ervoor gekozen om 'Mijn Engel'' uit te brengen als single. De single waarvan de Nederlandse tekst geschreven is door muziekvriend en college Jan Floren is voor het Vlaamse duo Berritta &Yves, familie, vrienden, fans en iedereen om hun heen van grote betekenis. Het geeft hun de kracht om door te gaan, omdat ze erop vertrouwen dat er altijd iemand is die Jouw Engel is of kan zijn in moeilijke tijden.
 
Mijn Engel is de 3e single, afkomstig van het album ‘Onze droom’ dat onlangs is verschenen. Eerder dit jaar bracht het duo : ‘Wat jullie ons hebben gegeven’ en ‘Droom van jou’ uit van het nieuwe album. De productie & opname van de single was wederom in de handen van Manfred Jongenelis. Desire Bambacht verzorgde het artwork voor de nieuwe single, terwijl vaste fotograaf Peter van Hout van Woods Fotografie de schitterende persfoto’s weer heeft aangeleverd.
 
Al met al is het Vlaamse duo super blij met de release van dit prachtige nieuwe nummer. Zij hopen dan ook dat de radiostations ook deze nieuwe single met open armen zullen ontvangen, en mooie Airplay krijgt in de lijsten bij de lokale, regionale en landelijke zenders in Nederland en België.
 
‘Mijn Engel’ wordt 6 december uitgebracht op het JC Records label van Jolanda Clement. Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer. De track is natuurlijk ook te vinden op het album ''Onze Droom'' wat onlangs is uitgebracht.
 

Ron de Ridder “Proost op het leven”
08-12-2019  19:48

Zondag 08 December 2019

Na eerdere succesvolle singles ‘Wondermooie dag’, ‘Engel aan mijn zij’ & ‘Had jij niet die mooie blauwe ogen’ welke veel aandacht kregen bij veel Radiostations, en zelfs tot veel Tipschijven werd gekozen, is zijn heerlijke opvolger ‘Proost op het leven’ nu al de Sound van dit muzikale talent uit het Gelderse landschap. Waar veel artiesten zoeken naar het genre, de eigen sound en het unieke om zich te kunnen onderscheiden van de rest van zingend Nederland, heeft Ron dit alles in korte tijd al weten te bereiken. ‘Proost op het leven’ is een frivool, lekker in het gehoor liggende feestsingle waar menig polonaise op zal gelopen worden. De videoclip werd 30 november jl in een overvol Partycafe ‘Nooit meer naar huus’ in Nijmegen opgenomen. Uit de daaruit voortgekomen reacties verwachten we een super knaller van een single, de agenda van Ron de Ridder loopt inmiddels ook behoorlijk vol. Dat zegt al genoeg over deze vrolijke sympathieke zanger. De videoclip is inmiddels al te vinden op Youtube. https://youtu.be/G0ZG9lbw1Sk
 
Rtv Promotie : Artiesten Promotie Jeanette de Wit ,en wij wensen jullie fijne feestdagen toe.
 

Falling Snow “Once upon a Christmas” Samen voor de voedselbank
08-12-2019  19:31

Zondag 8 December 2019

Zoals ieder jaar komt er vanuit Neo Music in Bovensmilde een muzikale kerstgroet.
En ook deze keer hebben tal van artiesten hun medewerking verleend.
Deze editie zien we weer een nieuwe namen op de lijst.
We zijn dankbaar voor hun medewerking en hopen uiteraard zoveel mogelijk op te halen voor de voedselbank.
Dit jaar werkten mee; MILO, Hilde Vos, Esther van Kommer, Claes van der Ster, Gerard Bierman, Zingga, Wim Pols, Sandra Vanreys, Hans Grondel & Kelly Hofsteede, 2 Lucky Minds, Berechja en Patrick Koers.
Het is overigens zeer bijzonder dat Sandra Vanreys, Hilde Vos en Esther van Kommer hun songs speciaal voor dit album zelf hebben geschreven.
Uiteraard verzorgde Neo Music ook dit jaar weer de arrangementen, opnames, mix en mastering. “Once upon a Christmas” is vanaf nu te bestellen op www.neo-music.nl.Uiteindelijk zullen de tracks ook te beluisteren zijn op Spotify, iTunes en vele andere kanalen.

Wij van Neo Music wensen jullie allemaal alvast fijne dagen en een voor spoedig 2020!

Pierre Kleinjans “Wie ben jij”
05-12-2019  23:26

Donderdag 05 December 2019,

Zanger Pierre Kleinjans heeft een nieuwe single uitgebracht: “Wie ben jij”, een prachtige nieuwe plaat met een boodschap. De tekst is geschreven door Wouter Janssens en de muziek is gemaakt door Richard Poot en Tico Pierhagen. Richard Poot heeft ook de productie voor zijn rekening genomen. 

Pierre Kleinjans werd op 19 januari 1967 geboren in Kerkrade en komt uit een muzikale familie. Hij kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. “Toen ik klein was voelde ik al de passie voor muziek en dat is alleen maar gegroeid. Al snel pakte ik de drumstokjes ter hand en ging aan de slag. Later ontdekte ik een tweede passie: zingen. Drummen kwam ineens op de tweede plaats en ik begon me steeds meer te richten op de zang, met behulp van een zangpedagoge”. Een en ander resulteerde in een aantal singles, waaronder: “Jij bent wie je bent”. “Jij bent de wereld voor mij”, “Vreselijk zin in jou”, “Een mooie zon ben jij” en “Heel mijn leven lang” en een album.  Ook Heeft de zanger meegedaan aan een aantal talentenjachten, waardoor hij veel ervaring heeft opgedaan. Twee jaar geleden besloot Pierre een andere muzikale weg in te slaan, samen met tekstschrijver Wouter Janssen en Richard Poot, hetgeen resulteerde in prachtige nieuwe nummers. Het laatste resultaat daarvan is nu uit “Wie ben jij”, een nummer waarin de zanger zijn hart heeft gelegd, een mooi vocaal hoogstandje in combinatie met een prima arrangement. Het is niet zo gek, dat de complimenten binnenstromen.
https://youtu.be/74du10tIYLk

Rtv Promotie : Jeanette de Wit     Artiesten Promotie

www.artiestenpromotie.net

Ger Edwards verrast fans met kerstclip,
05-12-2019  23:10

Donderdag 05 December 2019,

Dat goede kerstmuziek niet altijd uit Amerika hoeft te komen bewijst zanger Ger Edwards uit Tiel. Hij heeft dit jaar een team van professionals om zich heen verzameld om aan zijn tweede kerstsong ‘Kerst met jou’ een extra dimensie te geven. Er is lang aan het arrangement gesleuteld. Het geheel is verrijkt met koorzang waardoor een harmonieus werk is ontstaan. 

Het nummer is heel eigentijds. In combinatie met zijn befaamde stem die Benny Neyman in herinnering roept zorgt Ger voor een aangenaam resultaat. Een muzikaal hoogtepunt in het oeuvre van de vriendelijke zanger uit de Betuwe. De akoestische instrumentatie verleent het nummer een 'organische' sfeer die niet te evenaren is met een standaard instrumentarium.

VORMGEVING

De melodie van het lied biedt verscheidene mogelijkheden zodat de zanger heeft gedubd of het een ballade of een kerstsong zou worden. Gelukkig koos hij voor dat laatste zodat het nummer aan de verzameling Nederlandstalige kerstliederen toegevoegd kan worden. Deze productie is niet alleen in muzikaal opzicht opmerkelijk, ook het artwork van de cd-opdruk en het hoesje is prachtig geworden. Het kan concurreren met de fraaiste kerstkaarten, een knappe prestatie. Ger werkt naast zijn optredens bij een drukkerij en heeft zijn ervaring en talent bij de vormgeving van de verpakking optimaal ingezet. Een prachtig kerstgeschenk.

VISUALS

Om het liedje visueel vorm te geven heeft Ger het team van GeA-educatie&fantasy uit Breda gevraagd de videoclip te maken. Zij zijn bekend vanwege hun performances tijdens grote fantasy evenementen zoals Elfia. Zij toverden een heus kerstbos om tot een sprookjesachtig kerstfeest waar uiteraard alles draait om het lied van zanger Ger Edwards. Een toverkol, Roodkapje, de drie koningen, de Kerstman en nog tal van andere kleurrijke sprookjesfiguren spelen allemaal een eigen rol in het filmpje. Regisseur Geert Dekkers liet de zanger ook figureren als een van de kerstfiguren in de muziekvideo. Het is aan de kijker om te achterhalen welk karakter Ger heeft gespeeld. 
Bekijk via de volgende link de clip op Youtube: https://youtu.be/XMgD3ag7wTw

Titel: Kerst Met Jou.
Artiest: Ger Edwards.

Christian Malan viert 10 jarig jubileum met nieuwe single!
05-12-2019  22:52

Donderdag 05 December 2019

Echte trompetten, accordeon en Spaanse gitaren geven deze heerlijke nieuwe single een lekker live gevoel van deze bekende meezinger!

Zanger Christian Malan uit Raamsdonksveer staat inmiddels al 10 jaar op de bühne. Hij maakte intussen verschillende singels met titels als; “Laten we feesten”, “Met vrienden”, “Jij wilde liever vrij zijn” en recent nog “Kom laat je gaan”. Met zijn jubileum feestje in zicht is de sympathieke all-round zanger opnieuw de studio ingedoken met producer André Kooiman die al een aantal singles voor Christian produceerde. Samen maakten ze een nieuwe versie van het populaire kroegen nummer; “Heb jij ook zo’n raar gevoel”. Echte trompetten, accordeon en Spaanse gitaren geven deze heerlijke dansplaat een lekker live gevoel. Als extra bonus track is er ook een remix gemaakt van het nummer; “Volle maan”. Dit eigen nummer dat is geschreven door André Kooiman stond 10 jaar geleden al op de eerste cd van Christian Malan en is nu in een compleet modern jasje gestoken. 

De single “Heb jij ook zo’n raar gevoel” is vanaf November 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP en wordt gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Ook is er een heel speciale videoclip gemaakt bij deze Nederlandstalige klassieker die o.a. te zien is op Youtube.
Videoclip op Youtube:
h
ttps://youtu.be/EFcgoJ0obZQ

Met deze prachtige nieuwe single trakteert Christian Malan zichzelf en de liefhebbers van het Nederlandse lied op een dubbel cadeau ter ere van zijn 10 jarig jubileum!

Meer info: www.andrekooiman.nl   

            

Benno van Vugt maakt prachtige eigen kerst single!
05-12-2019  22:47

Donderdag 05 December 2019

Een prachtige feel-good kerstplaat met een heerlijk kerstgevoel; dat is samengevat; “Het is kerstmis voor iedereen”!

De Tilburgse artiest Benno van Vugt is inmiddels al aardig bekend geworden met zijn riante uiteenlopende repertoire, dat voornamelijk bestaat uit nieuwe eigen muziek. Hiermee kreeg hij al veel aandacht bij o.a. Editie NL, RTL Boulevard, Utopia, Paaspop,

Omroep Max en Omroep Brabant. Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman dook hij recent weer de studio in voor de opname van een eigen kerst single. Het resultaat is een prachtige nieuwe kerst single met de titel; “Het is kerstmis voor iedereen”. Deze “feel good” track is opgenomen in de studio van AKMP in Raamsdonksveer en werd wederom geschreven door André Kooiman. Als bonustrack van deze cd single staat de TV tune van de nieuwe real life soap van Benno van Vugt op deze single, die eind dit jaar te zien is op Omroep Tilburg. Hier krijgen de kijkers een blik in het veelzijdige leven van de zanger die o.a. gevolgt wordt in de studio, bij zangles, Paaspop, en zelfs in de sportschool!

De nieuwe singel “Het is kerstmis voor iedereen” is vanaf December 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als cd single te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging. Vanaf dan zal ook zijn videoclip in kerstsferen opgenomen te zien zijn via o.a. Youtube en op verschillende tv zenders, die werd opgenomen in de villa van Johan Vlemmix.
Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/zFrd8aIcmoc

Bron: AKMP/ www.bennovanvugt.nl

Die 2 maken heerlijke feestknaller; Hey Kastelein!
24-11-2019  23:29

Zondag 24 November 2019

“Een gloednieuwe snelle uptempo plaat met lekkere live blazers en een heel catchy melodietje”.

Het Bavelse feestduo; Die 2 bestaat uit Alexander van Oploo en Peter Buijnsters. Voor het 5e jaar achtereen maken ze al feestsingles waarmee ze aan diverse liedjes festivals deelnemen. Sinds ze sinds 3 jaar samenwerken met producer André Kooiman zijn ze behoorlijk in de picture gekomen met hun nummers, wat vorig jaar al resulteerde in de feesthit;  “Carnaval is het mooiste wat er is”. Dit jaar gooien ze het over een andere boeg met een snelle uptempo plaat met lekkere live blazers en een heel catchy melodietje.

Het nieuwe nummer getiteld; “Hey kastelein” is een gloednieuwe track die is geschreven door André Kooiman, die ook weer de productie maakte voor Die 2. Inmiddels hebben ze hun eerste succes al te pakken met deze plaat met het behalen van de 1e prijs bij de carnavalslied verkiezing 2020 in Bavel. Vandaar dat ze nu besloten hebben om hun single officieel uit te brengen en deze landelijk te gaan releasen en promoten.

De single is vanaf November 2019 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. Ook zal er rond het einde van het jaar een videoclip te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.

Met deze geweldige carnavalskraker laten Die 2 horen wat ze in hun mars hebben met een grote potentële feesthit voor in de kroegen! 
Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/pLA6ft6dvdA

Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl

Stefke Lood eert dorpsgenoot Danyel Dirk bij nieuwe single,
24-11-2019  23:25

Zondag 24 November 2019

Danyel Dirk scoorde met "Als je de taal van de liefde verstaat", nadat hij dat nummer in 1968 uitbracht. Helaas verongelukte de toen 22-jarige zanger in 1969. Deze hit werd destijds geschreven door Jan Theys en Bobbejaan Schoepen. Daarna werd de single gecoverd door John Terra en Luc Steeno.

Stefke Lood, de zingende loodgieter uit Leefdaal besloot om "Als je de taal van de liefde verstaat" opnieuw uit te brengen ter ere van dorpsgenoot Danyel Dirk, die dus 50 jaar geleden verongelukte. Stefke Lood zei op de regionale tv-zender ROB dat Danyel Dirk twee zussen heeft die nog in leven zijn. Voor hen is dit alvast een mooi eerbetoon aan hun overleden broer.

Jean-pierre Kerkhofs zorgde in de Artsound studio voor de productie en het nieuwe arrangement. "Als je de taal van de liefde verstaat" is als download beschikbaar via de gekende kanalen onder het label van R.S Muziek.

(Nico Vanaken)

Carnavalskraker 2020 van Ruud Kokke & Rudy Kokke
19-11-2019  04:49

Dinsdag 19 November 2019,

Ruud Kokke & Rudy Kokke - Het Komt Er Maar Niet Van!!

Tekst & muziek: Ruud Kokke
Productie: Stefan Uijtdewilligen / Rood Muziek Producties
Videoclip: Appie Hofstede / iDream Pictures
Boekingen: 06 36186561

De Nijmeegse zanger Allround zanger Rudy Kokke zit al jaren in het vak en wist de aandacht op zich te vestigen met singles als ‘Liefde, Zon En Zee’, ‘Ik Ben Weer Vrij’ en ‘Laat Mij Maar Gaan’. Achter de schermen was vader Ruud altijd nauw betrokken bij de zangcarrière van Rudy en nu hebben de heren besloten om de krachten te bundelen en samen een plaat op te nemen. ‘Het Komt Er Maar Niet Van’, geschreven door vader Ruud, is hiervan het resultaat, welke i.s.m. producer Stefan Uijtdewilligen van Rood Producties tot stand is gekomen. Het betreft een feestelijke plaat welke bij de eerste luisterbeurt al gemakkelijk meegezongen zal worden. De verwachting is dan ook dat deze single snel opgepikt zal worden door de radio stations, in de kroegen en het tevens goed zal doen tijdens het naderende carnaval.

Label: Hit It! Music www.hititmusic.nl

De Meezingers maken feestversie van grote hit: ”De Kreuners”!
12-11-2019  02:28

Dinsdag 12 november 2019,

“Ik wil je” is een vette feestversie van deze hit van de Kreuners, met een lekkere feestbeat en vlammende accordeon solo’s.
De Meezingers (red. Angel de Haas en John Verstegen) zijn 2 muziekvrienden uit Nuland die samen al heel veel podium ervaring hebben. Ze treden regelmatig op grote en kleine feesten op met een gevarieerd repertoire aan covers. Daarnaast is John ook nog eens DJ en zingt Angel in een coverband. Vanuit hun gezamelijke optredens ontstond de vraag naar een eigen single door het steeds groeiende aantal volgers van dit feestduo. Na het horen van de producties van producer en tekstschrijver Andre Kooiman waren ze snel overtuigd dat hij hun nieuwe feestsingle moest gaan produceren! Die maakte een gloednieuwe feestversie van de megahit “Ik wil je” van de Kreuners en maakte van het vlotte meezing nummer een lekkere feestbeat met daar overheen vlammende accordeon solo’s. Het resultaat is een heerlijk opzwepende plaat die iedereen meteen mee kan zingen.
De single “Ik wil je” is vanaf December 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van Andre Kooiman Muziekprodukties. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUG plugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Videoclip op Youtube:
https://youtu.be/17fpPrlUbQA
Met deze fantastische feestversie van deze megahit hebben De Meezingers een grote carnavalskraker in handen die het vast goed gaat doen bij de liefhebbers van moderne feestmuziek!

Bron: AKMP / www.andrekooiman.nl

Paul de Laat maakt fantastische feesthit van de kreet; “Wijnen”!
12-11-2019  02:09

Dinsdag 12 November 2019,

“Een dikke feest-plaat die draait om de kreet; “Wijnen, wijnen, wijnen” die in de populaire serie Chateau Meiland,
regelmatig te horen is!

De Brabantse artiest Paul de Laat scoort stiekum al jaren heel goed met zijn feestkneiters! Zijn allernieuwste hit is een geweldige parodie op het populaire programma Chateau Meiland. Rondom de kreet “Wijnen” is een fantastisch klinkende plaat geschreven die je na 1x al mee kan zingen. Het brein achter deze ontzettend commerciële single is top producer André Kooiman, die eerder alle singles maakte voor de zanger uit Oosterhout.

Bijna 1 miljoen Youtube views, 100.000 streams op zijn singles en zelfs bij tv programma’s op SBS6 werden zijn platen al gebruikt. Met titels als; Meer of minder, Bladje bier en In de growshop heeft Paul de Laat al heel wat party hits gemaakt die veel mensen kennen!

 De single is vanaf november 2019 in alle grote download en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP en zal worden gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook zal er een fantastisch videoclip te zien via Youtube en op diverse tv stations.
Youtubelink om de clip te bekijken >> https://youtu.be/XYCunlVA0EE

Met de single “Wijnen” heeft Paul de Laat een geweldige feestplaat met dito videoclip afgeleverd die je absoluut gaat horen tijdens de aanloop naar carnaval!

Bron: AKMP/ www.pauldelaat.nl

Nieuwe single van BlitZ heet ‘de Sintershake’
31-10-2019  20:44

Donderdag 31 Oktober 2019,
 
Nieuwe single van BlitZ heet ‘de Sintershake’, een sinterklaasnummer vanuit Belgie.
Muzikaal kinderproject BlitZ, focust zich op muziek voor kinderen.
Beluister via de volgende link het nummer op Youtube :

Download 'Doe de Sintershake' via iTunes, GooglePlay of beluister op Spotify of Apple Music!
Abonneer je op het BlitZ kanaal http://youtube.com/blitz4kidz
 
Volg BlitZ ook op:
 
Video: Cédric De Boeck
Tekst & Muziek: Pieterjan Beheydt en Andy Sergeant
Productie: Saïd Pita
Dans: Katrien Verstraeten
 
Boekingen:
The Booking Company - kim@thebooking.company
0496 62 35 20
 
Management & info:
ForKidZ entertainment - info@blitzonline.be - 0495 42 75 11
 

Hulporganisatie komt met levenslied over armoede.
31-10-2019  19:50

Donderdag 31 Oktober 2019,

Een Nederlandse hulporganisatie die zich richt op armoedebestrijding heeft een single uitgebracht over het thema armoede. Het nummer is ingezongen door de artiesten Frank Verkooyen en Dave Groenendijk. Die laatste groeide op in een gezin dat moest aankloppen bij het Leger des Heils. Het lied werdt (25 oktober 2019, redactie) gepresenteerd.

Initiatiefnemer van het muziekproject is Jacco van den Essenburg, oprichter van Stichting Burgerinitiatief Woudenberg, een armoedebestrijdingsorganisatie in het gelijknamige dorp bij Amersfoort. Van den Essenburg, 49 jaar, was succesvol ondernemer. Totdat hij twee auto-ongelukken kreeg - een keer door een kapotte auto, de tweede keer door een black-out – en in 2014 zijn rijbewijs moest inleveren. Hij werd 100 % afgekeurd.

Hij besloot zich daarna in te gaan zetten voor mensen onder de armoedegrens in de
regio Amersfoort en richtte ,Stichting Burgerinitiatief Woudenberg’ op. Inmiddels zetten 25 vrijwilligers zich er zes dagen per week voor in en zijn de afgelopen drie jaar circa twaalfhonderd mensen geholpen.

De organisatie werd vorig jaar genomineerd voor een aanmoedigingsprijs van ING en werd dit voorjaar op het Binnenhof uitgenodigd door Kamerlid Gijs van Dijk. Het parlementslid wilde bijgepraat worden over armoedeproblematiek in de praktijk. De aanvragen bij de stichting komen zelfs uit Amsterdam.

,,Dit lied is een nieuwe manier om de boodschap uit te dragen dat je je niet hoeft te schamen voor armoede. En dat je niet de enige bent die ermee zit’’, aldus Van den Essenburg. ,,Er zijn veel mensen onder onze doelgroep die Nederlandstalige muziek waarderen. Dit is een andere manier om hen een hart onder de riem te steken - en natuurlijk om Nederland te laten zien dat dit probleem bestaat. Want er is ontzettend veel schaamte rondom dit thema.’”

Zanger Dave Groenendijk, ambassadeur van de Stichting Burgerinitiatief Woudenberg, is het met hem eens. Als kleine jongen belandde hij met het gezin waarin hij opgroeide bij het Leger des Heils. Thuis waren er nauwelijks meubels.
,,Inmiddels zit ik niet meer in die situatie – maar ik voel me enorm verbonden met
mensen die hetzelfde meemaken als wij toen’’, aldus Groenendijk.

Groenendijk en de bekende Brabantse volkszanger Frank Verkooyen - die het nummer componeerde - werkten onbezoldigd mee aan ,Je Staat Nooit Alleen’. En ook tekstschrijver Frank Berghuis vroeg niets voor zijn bijdrage aan het lied.

,,Een opvallende productie’’, aldus muziekexpert Jim Hoogendorp. Hij is hoofdredacteur van het online magazine www.behindthestars.nl ,dat bericht over trends binnen de Nederlandstalige muziek. ,,Over armoede wordt niet veel meer gezongen, dat gebeurde vooral in de jaren zestig. En nog iets recenter; door Frank Boeijen met het nummer ‘Woede van de Armoede’, uit 1997. Maar tegenwoordig gaat het bijna altijd over de liefde. Misschien zegt dit nieuwe nummer wel iets over de tijd waarin we leven.’’

Ondanks de hoogconjunctuur waarin Nederland zich momenteel bevindt wordt armoede een prominenter thema. Terwijl het absolute aantal mensen dat in armoede leeft licht daalt, groeit daarbinnen de groep die langer dan vier jaar in de materiële problemen zit. Het CBS becijferde volgens de laatste rapportage dat er in 2017 227 duizend huishoudens al minstens vier jaar achtereen van een laag inkomen rondkomen. Dat waren er 6 duizend meer dan in 2016.

Voor een link naar de videoclip klik hier: https://www.youtube.com/watch

RTV PROMOTIE : Artiesten Promotie / Jeanette De Wit, www.artiestenpromotie.net
Burger Initiatief Woudenberg : https://stichtingburgerinitiatiefwoudenberg.nl

30-10-2019  22:51

Om sneller te laden, houden wij 20 a 22 berichten per pagina aan.
Het andere laatste nieuws staat nu nog 1 klikje verder.

______________________________________________________________________________________

Volgende pagina KLIK voor ouder nieuws

___________________________________________________________________